Tak ne že by už nadešla lepší chvilka, ale už je toho tolik odehraného, že něco tu napsat už musím
1. kolo
lessbufalos – FC Mantel 3:2 po výkonech 136:137
Tento zápas netřeba hodnotit, byl dostatečně proprán na foru. Snad jen, že zpětně musím uznat, že nastavená taktika byla opravdu slabá. Nicméně výsledný součet napovídá, že zápasu by minimálně remíza slušela lépe.
2. kolo
FC Mantel – S.S. Wallachs 0:0 po výkonech 144:141
Body z tohoto zápasu budou chybět už citelněji, doma se prostě musí vyhrávat za každou cenu. Nic moc lépe jsem v tomto zápase udělat nemohl , takže ztráta bodů jde na vrub Randomu.
3. kolo
Pohled-FC Mantel 2:1 po výkonech 138:133
Rozhodčí s přísností 97% a 100% nastavená agrese vedle jen ke dvěma redkám a mizernému výkonu. Tady není co komu vyčítat, risk se nevyplatil a po třech kolech byl na kontě jen jediný bodík. Takhle tragický začátek jsem myslím zažil poprvé na SP
4. kolo
FC Mantel – FC_TRANSILVANIA 7: po výkonech 134:62
Rozprodávající Rumun byl na body tutovka, tohle jsem potřeboval jak sůl, přece jen 4 bodíky vypadají o něco lépe než bodík jeden.
5. kolo
Chelsea champion – FC Mantel 3:3 po výkonech 144:145
Tady celkem neočekávaný bodík, kdy soupeř dostal jednu žlutou a jednu přímou červenou v 74. minutě. U mně zase zranění krajního obránce s náhradou středového obránce. Tak jako tak bodík nic moc něřeší, ale furt lepší, než bych po lepším výkonu zase prohrál
6. kolo
FC Mantel - FK Laugaricio 4:3 po výkonech 145:143
První svátek této sezony byl tady. Psal jsem na fóru, že to bude souboj proti dvěma soupeřům, ten první – Dajo – zahrál očekávaný výkon, ten druhý –Random- se teoreticky při přísnosti rozhodčího 34% neměl do zápasu vůbec srát. Leč předpoklady jsou jedna věc a realita druhá. Nicméně redka v 80. minutě už s tímto zápasem nemohla nic udělat. Bodíky zůstaly konečně doma všechny a že to bylo proti víkendovému lídrovi potěšilo dvojnásob:-) Ještě, že to takhle dopadlo, jinak bych se na fóru nemohl ani ukázat.
7. kolo
The Last Mohycan - FC Mantel 1:0 po výkonech 148:141
Po zápase s Dajem chyběli tři hráči základu, k tomu byl soupeřem natěšený nováček v divizi

a rozhodčí 95%. Druhé sváteční utkání v tomto týdnu jsem reálně vyhrát ani nemohl, dal jsem tedy nízkou agresi a doufal, že ten zmetek Random začne ty bodíky konečně vracet. Měl k tomu ideální příležitost, ale vůbec to nepochopil a redku jsem zase dostal jen já

Milko tak tedy dodržel slib z fóra, a vyprášil mi kožuch
V odvětě u nás už ale bude rozhodčí jiný formát, Milka už opustí nováčkovské nadšení a všechny bodu zůstanou doma. Slibuji !!!!
8. kolo
FC Mantel – rogiboys 1:0 po výkonech 143:136
Rohaltovi to tuto sezonu s lehce přestárlým týmem moc nejde a krčí se na 13. místě. Tady to chtělo jen nepřestřelit agresi a zahrát bezpečně 5 bodů navíc, což se i povedlo.
Prvních 8 kol - 11 bodů a 9. místo v tabulce tedy žádný zázrak, nicméně po 3 kolech byl bodík jediný a ve srovnání s tím je třeba být pokorný a tedy spokojený. Na sestup to zatím není a nebýt smůly, mohlo být i pár bodíků navíc. V dalším týdnu, nás čeká pár hodně důležitých zápasů, po+út je to dvojzápas venku, navíc úterní zápas bude proti Palovi a tam je to speciální motivace. Lze tedy očekávat cokoliv

Kondory ve čtvrtek musím porazit za každou cenu, je to přímý konkurent v boji o záchranu, stejně tak i Rudé křídla v pátek venku. Cílem je 7-9 bodíků.