výsledky 7. kola
 výsledky 7. kolaFortuna liga - 5. ročník
Moderator: Czech Moderators
Re: Fortuna liga - 5. ročník
Aktualizované   výsledky 7. kola
 výsledky 7. kola

výsledky 7. kola
 výsledky 7. kolaHugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
						organizátor Fortuna ligy
- 
				Hippopotamus
- Member of the Soccer Project Association
Včera o 22:00 sa odohrala dohrávka 6. kola: Noldor 2 - 0 Juhad (131-118).
Predvčerom som v 7. kole doma hostil jedného z favoritov ligy - tím KOPEC. Opäť som k tomu nepristúpil s plnou vážnosťou a po slabšom výkone (129-132) môžem byť hodne rád za aspoň bod po remíze 1:1.

Predvčerom som v 7. kole doma hostil jedného z favoritov ligy - tím KOPEC. Opäť som k tomu nepristúpil s plnou vážnosťou a po slabšom výkone (129-132) môžem byť hodne rád za aspoň bod po remíze 1:1.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
						Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Dnes sme v mestskom Popradskom derby porazili Poprad 1-0 , aj keď to bol od nás asi najslabší výkon v lige 

Balki
V 2. lige zapad budeme jeden zapas dnesneho kola dohravat v piatok:
Fri 2 Mar 2018 (18:00 CET) Fr Emaco ?? - ?? FC Rovinka

Fri 2 Mar 2018 (18:00 CET) Fr Emaco ?? - ?? FC Rovinka
Team: FC Rovinka
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
						History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
- 
				MilanSLOVAKIA
- Member of the Soccer Project Association
Zápas s MSK Profirol budeme dohrávať zajtra o 14:00

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
						Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Aktualizované   výsledky 8. kola
 výsledky 8. kola
Tentokrát sa opäť odohrali všetky zápasy, ďakujem! (aj keď niekoľko z nich sa odohralo v utorok alebo vo štvrtok bez informovania ma)
Ďakujem aj všetkým, ktorí ma informovali tu na fóre alebo v správe o termíne a výsledku dohrávok resp. o preložení zápasov. Uľahčuje mi to prácu

výsledky 8. kola
 výsledky 8. kolaTentokrát sa opäť odohrali všetky zápasy, ďakujem! (aj keď niekoľko z nich sa odohralo v utorok alebo vo štvrtok bez informovania ma)
Ďakujem aj všetkým, ktorí ma informovali tu na fóre alebo v správe o termíne a výsledku dohrávok resp. o preložení zápasov. Uľahčuje mi to prácu

HugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
						organizátor Fortuna ligy
Aktualizované   výsledky 9. kola
 výsledky 9. kola

výsledky 9. kola
 výsledky 9. kolaHugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
						organizátor Fortuna ligy
Po poslednom kole úvodnej časti súťaže sme sa vrátili na prvé miesto, keďže Slovac club s Emacom doma uhral len bezgólovú remízu. S prvou polovicou súťaže som spokojný, náskok na druhé miesto je síce minimálny, zato pred tretím azraelom vediem o 11 bodov. Tabuľka inak vypadá celkom brutálne, rozdiel medzi 3. a predposledným mužstvom sú iba 3 bodíky, takže táto liga bude dramatická asi až do úplneho konca.

History:
						History:
Aktualizované   výsledky 10. kola
 výsledky 10. kola
Ďakujem vám za poctivé odohrávanie zápasov, 2 kolá som nemusel odosielať žiadnu upomienku, toto kolo nebol naplánovaný len 1 zápas

výsledky 10. kola
 výsledky 10. kolaĎakujem vám za poctivé odohrávanie zápasov, 2 kolá som nemusel odosielať žiadnu upomienku, toto kolo nebol naplánovaný len 1 zápas

HugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
						organizátor Fortuna ligy
Aktualizované   výsledky 11. kola
 výsledky 11. kola

výsledky 11. kola
 výsledky 11. kolaHugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
						organizátor Fortuna ligy
Aktualizované   výsledky 12. kola
 výsledky 12. kola

výsledky 12. kola
 výsledky 12. kolaHugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
						organizátor Fortuna ligy
Aktualizované   výsledky 13. kola
 výsledky 13. kola

výsledky 13. kola
 výsledky 13. kolaHugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
						organizátor Fortuna ligy
V odvetnej časti mám zatiaľ bilanciu 3-0-1. Po prehre na ihrisku tretieho azraelu som si v poslednom zápase napravil chuť víťazstvom nad druhým Slovac clubom 4:3.
Päť kôl pred koncom tak FC Rovinka vedie II. ligu západ so štvorbodovým náskokom pred Slovacom a 10-bodovým náskokom pred azraelom. To by sme už mohli nejak doklepať

Päť kôl pred koncom tak FC Rovinka vedie II. ligu západ so štvorbodovým náskokom pred Slovacom a 10-bodovým náskokom pred azraelom. To by sme už mohli nejak doklepať

History:
						History:
Už som ti išiel písať správu či ťa náhodou neodradila moja gramatická vložka od písania hodnotení v tomto topicu  Mrzí ma to, ak som ťa nahneval ale ja som už taký, doma opravujem všetkých
 Mrzí ma to, ak som ťa nahneval ale ja som už taký, doma opravujem všetkých 
Ja ako líder som prehral s druhým tímom v tabuľke, čím sa mi zmenšil náskok na čele tabuľky ale verím, že 1. miesto si udržím...vyzerá to tak, že si spolu zahráme v rovnakej divízii na SP aj v Slovenskej lige

Ja ako líder som prehral s druhým tímom v tabuľke, čím sa mi zmenšil náskok na čele tabuľky ale verím, že 1. miesto si udržím...vyzerá to tak, že si spolu zahráme v rovnakej divízii na SP aj v Slovenskej lige

HugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
						organizátor Fortuna ligy