Ďakujem

Moderator: Czech Moderators
Ďakujem
Ďakujem Palko
Ďakujem brácho
Dekuji za pochvalu, cenim si ji.. Az jednou budu velky, snad budu stejne agresivni prase jako tyDajo wrote: ↑Mon Apr 05, 2021 7:04 pm Sme vonku už v osemfinále....samozrejme je to pre nás sklamanie a zistenie , že penalty nám vôbec nevychádzajú nieje nič nové![]()
Každopádne mouven a jeho družina stále naberajú na sile a preto nás vyradenie mouvenom až tak nemrzí a posielame veľkú gratuláciu. Je to už rovný súper a B divízia by mu určite svedčala.![]()
Tak to jednoznačně...mouven wrote: ↑Sat Apr 10, 2021 10:12 pmDekuji za pochvalu, cenim si ji.. Az jednou budu velky, snad budu stejne agresivni prase jako tyDajo wrote: ↑Mon Apr 05, 2021 7:04 pm Sme vonku už v osemfinále....samozrejme je to pre nás sklamanie a zistenie , že penalty nám vôbec nevychádzajú nieje nič nové![]()
Každopádne mouven a jeho družina stále naberajú na sile a preto nás vyradenie mouvenom až tak nemrzí a posielame veľkú gratuláciu. Je to už rovný súper a B divízia by mu určite svedčala.![]()
![]()
Palo, doufam, ze aspon na finale mi posles nejakyho poradnyho souperemouven wrote: ↑Sat Apr 10, 2021 10:10 pm Ctvrtfinale mi vyslo bez karty a zaslouzena vyhra,takze podruhe za sebou jsem v klasickem podani v semi
Chtel bych samozrejme vic, ale schytal jsem nejhorsiho mozneho soupere a to sampiona sampionu![]()
Uz u Daja jsem ukazal, ze nemam problem postoupit i s mensim vykonem, tak bych v tom klidne mohl pokracovat![]()
![]()
Ešte raz gratulka mouvenmouven wrote: ↑Tue Apr 13, 2021 8:15 amPalo, doufam, ze aspon na finale mi posles nejakyho poradnyho souperemouven wrote: ↑Sat Apr 10, 2021 10:10 pm Ctvrtfinale mi vyslo bez karty a zaslouzena vyhra,takze podruhe za sebou jsem v klasickem podani v semi
Chtel bych samozrejme vic, ale schytal jsem nejhorsiho mozneho soupere a to sampiona sampionu![]()
Uz u Daja jsem ukazal, ze nemam problem postoupit i s mensim vykonem, tak bych v tom klidne mohl pokracovat![]()
![]()
![]()
Klika, klika a jeste jednou klika.. Chalani slovensky me asi nebudou mit radi
![]()