Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

andrei.g
Team Manager

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by andrei.g »

andrei.g wrote: Wed May 28, 2025 5:11 pm
Tigerinho wrote: Thu May 22, 2025 2:19 am Ahojte,

Jsou tu ještě nějací šerifové?

Mohl by se někdo podívat na hráče Er2c (Er2c) na prodej 30 letého CM Lars Hinkel za za 35,99M do týmu Dede (Fc.Kohl.ev). Nahlásil jsem jej a celkově i další čtyři lidi. Doufám, že to nebude zameteno pod koberec jen protože je to tým z divize A.
There were 2 transfers made a while ago from one team to another for a total of 360 million. One player was 28, the other 29, CM and CB and both low aggression, playing 74 and 75 BP. The sheriffs did nothing about it. The 2 teams who traded these players have made other suspicious trades in the past. The sheriffs also did nothing then. So i doubt this 36 mil transfer is going to get their attention. Unfortunately, this kind of cheating is fair game now, it seems.
To clarify, i'm not saying Er2c is cheating. He isn't. It's others who sold with much bigger prices and the sheriffs ignored it.
oliwapol
Member of the Soccer Project Association

Post by oliwapol »

Mohl by se někdo podívat na hráče Er2c (Er2c) na prodej 30 letého CM Lars Hinkel za za 35,99M do týmu Dede (Fc.Kohl.ev). Nahlásil jsem jej a celkově i další čtyři lidi. Doufám, že to nebude zameteno pod koberec jen protože je to tým z divize A.
Bohužel už je to uplně každýmu jedno co se děje v týhle skoro mrtvý hře. Sám mám už 9 hlášení o podvodu :D ale to je zcela normální číslo v týhle hře, když šerifové už vlastně neexistují a kdokoliv muže poslat hlášku na podvod. Jinak polsko - rumunská mafie týhle hře vládne.
ACS Pardubice
andrei.g
Team Manager

Post by andrei.g »

oliwapol wrote: Sat Jun 07, 2025 9:24 pm

Bohužel už je to uplně každýmu jedno co se děje v týhle skoro mrtvý hře. Sám mám už 9 hlášení o podvodu :D ale to je zcela normální číslo v týhle hře, když šerifové už vlastně neexistují a kdokoliv muže poslat hlášku na podvod. Jinak polsko - rumunská mafie týhle hře vládne.
Sheriffs exist, but they just refuse to take action. It is obvious certain groups of teams are working collectively to make money and channel players towards one of them, then they rotate and change the beneficiary. It's amazing to me that someone like remedy refuses to see these obvious schemes and punish the cheaters. I don't know what rules they are following, our sheriffs, but it's not the rules of common sense. I don't think it's naivity, i think they simply don't care anymore. But i'm asking myself: if they don't care about it, why don't they give up the sheriff position to others who are more willing to actually do the job?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”