Champions League editia a 2a-calificari

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Sunteti de acord cu propunerea pentru formatul calificarilor pentru CL din topicul cupei prieteniei?

Da
14
74%
Nu
1
5%
Nu stiu/Ma abtin
2
11%
Am o alta varianta
2
11%

Total votes: 19

Daniy_EL
Member of the Soccer Project Association

Post by Daniy_EL »

Laur^^^ wrote:degeaba ... zice sa tiparim mesajul care ni la trimis ... sa punem parintii sa il semneze ... si sa il trimitem prin posta ... lol !
damn!
pe vremea mea nu era cu de-astea...
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
Guest

Re: Champions League editia a 2a-calificari

Post by Guest »

Cei care au ales am o alta varianta ii rog sa o posteze aici pentru a o putea discuta.[/quote]Stii ceva? Eu zic cam asa:
Pune-te de acord cu budist daca faceti una sau doua cupe din care sa reiasa echipele pentru viitoarea editie a Ch.L. Cum vreti voi o cupa la gramada cu capi de serie cu sau fara tururi preliminarii eliminatorii...ceva gen cupa UEFA cu 1,2,3 tururi preliminarii si dupa aceea serii, si iar meciuri directe (tur sau tur-retur, cum vreti). Cam asa cum a fost Cupa Prieteniei...sau doua cupe , prima fiind calificativa pentru Cupa Romaniei.
Ideea e ca munca en gros o sa o faci tot tu (cel mai probabil) pentru organizarea bazei piramidei. Important ar fi SA FIE ANUNTATI toti managerii romani de aceasta cupa/preliminarii.
IN FAZA ASA EU MA OFER SA TE AJUT SI SA TRANSMIT MESAJE INDIVIDUALE PENTRU PARTICIPARE LA TOTI MANAGERII ROMANI DIN 100 DE GRUPE ALE SP. (indiferent de divizie...sa zicem E sau F ca sunt mai multi acolo). Fixeaza tu numerele acestor grupe: de la XXX la XXX+100, de exmplu. Acordam 1 saptamana pentru confirmarea participarii prin mesaj trimis mie sau postare pe forum pe un threat pe care il faceti special NUMAI pentru cupa asta!
Mai gasesti 2-3-4 voluntari si acoperim toate grupele pana la divizia F (minim obligatoriu). Stabiliti voi ce si cum pentru div.G, ca eu habar nu am cati romani or fi pe acolo si sunt prea multe serii, dar nu cred ca sunt echipe capabile in acest moment (nu au cum).

2. Eu sunt pentru doua cupe: UNA - din care sa rezulte cei mai buni 32 (fara bani, cu meciuri amicale <Am>, cu toti doritorii) si A DOUA - gen Cupa Romaniei.

PS. pentru mache: Nu ai fost foarte atent la ceea ce nu mi-a convenit mie la ultima editie a Cupei Romaniei. si anume nu ma deranja faptul ca in grupa mea au fost 3 echipe tari ci faptul ca in alte grupe a fost doar una! Ceea ce nu va mai fi cazul in viitoarea Cupa care va decide viitoarele participante in Ch.L.! Pentru ca vor fi cele mai bune 32 dintre echipele romanesti si diferentele intre grupe (ca valoare a echipelor) nu vor mai putea fi chiar foarte mari.
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

dane, vezi ca ai undeva sus centru un butonash "Register". inregistreaza-ti nicku :wink:
danbigplaye

register

Post by danbigplaye »

Daniy_EL wrote:dane, vezi ca ai undeva sus centru un butonash "Register". inregistreaza-ti nicku :wink:

nu merge. ala e pentru a te intregistra in joc. am incercat.... si am primit si un mail cu username-ul meu si cu passwordul actual :?
danbigplaye

Post by danbigplaye »

Daniy_EL wrote:dane, vezi ca ai undeva sus centru un butonash "Register". inregistreaza-ti nicku :wink:

si sa-ti mai zic ceva: dupa chestia asta de cate ori semnez la username cu "danbigplayer" NU IMI MAI APAR MESAJELE PE FORUM !!! Nu mai sunt transmise! :shock: si primesc un mesaj prin care sunt anuntat ca "this username" (danbigplayer) este deja folosit DE CATRE ALTICINEVA!!!! adica cum? ca eu nu il pot folosi. cred ca nu a fost ok sugestia cu regiterul...

acum semnez fara ultimul "r".

PS.(pentru acid): mesajul (lung) cu propuneri de mai sus a fost al meu si nu al vreunei fantome. voluntar <anonim> pentru trimitere invitatii la preliminariile Ch.L: danbigplayer
budist

Post by budist »

pey da :D ca tzi-ai facut cont numai ca tu ai pus din gresheala ca ai sub 13 ani :D
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee
ImageImage
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

right!
de aia i-am si sugerat sa bage alt nick (bigplayer etc, vede el) si sa si-l inregistreze...
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Anonymous wrote:Cei care au ales am o alta varianta ii rog sa o posteze aici pentru a o putea discuta.
Stii ceva? Eu zic cam asa:
Pune-te de acord cu budist daca faceti una sau doua cupe din care sa reiasa echipele pentru viitoarea editie a Ch.L. Cum vreti voi o cupa la gramada cu capi de serie cu sau fara tururi preliminarii eliminatorii...ceva gen cupa UEFA cu 1,2,3 tururi preliminarii si dupa aceea serii, si iar meciuri directe (tur sau tur-retur, cum vreti). Cam asa cum a fost Cupa Prieteniei...sau doua cupe , prima fiind calificativa pentru Cupa Romaniei.
Ideea e ca munca en gros o sa o faci tot tu (cel mai probabil) pentru organizarea bazei piramidei. Important ar fi SA FIE ANUNTATI toti managerii romani de aceasta cupa/preliminarii.
IN FAZA ASA EU MA OFER SA TE AJUT SI SA TRANSMIT MESAJE INDIVIDUALE PENTRU PARTICIPARE LA TOTI MANAGERII ROMANI DIN 100 DE GRUPE ALE SP. (indiferent de divizie...sa zicem E sau F ca sunt mai multi acolo). Fixeaza tu numerele acestor grupe: de la XXX la XXX+100, de exmplu. Acordam 1 saptamana pentru confirmarea participarii prin mesaj trimis mie sau postare pe forum pe un threat pe care il faceti special NUMAI pentru cupa asta!
Mai gasesti 2-3-4 voluntari si acoperim toate grupele pana la divizia F (minim obligatoriu). Stabiliti voi ce si cum pentru div.G, ca eu habar nu am cati romani or fi pe acolo si sunt prea multe serii, dar nu cred ca sunt echipe capabile in acest moment (nu au cum). [/quote]

Sincer trebuie sa recunosc ca mi-ar placea mai degraba o singura cupa...
Nu e chiar asa de greu sa facem treaba daca ne organizam cum trebuie,ba chiar toata chestia cu mesajele o sa dureze cam maxim o zi sau doua.Mersi pentru ca intentionezi sa ma ajuti...
Anonymous wrote: 2. Eu sunt pentru doua cupe: UNA - din care sa rezulte cei mai buni 32 (fara bani, cu meciuri amicale <Am>, cu toti doritorii) si A DOUA - gen Cupa Romaniei.
E o falsa problema banii,si sa va spun de ce...pentru ca va garantez eu ca pana si andreyu,swordfish,gagarin sau alti baieti din g pot sa-si permita 100 000 (adica sa aibe 800 in cont),pentru ca exista o optiune de a face imprumuturi cu o dobanda acceptabila ca sa nu mai spun ca daca vrei sa faci transferuri sunt destui jucatori slabi care se vand cu o mare usurinta.
Anonymous wrote: PS. pentru mache: Nu ai fost foarte atent la ceea ce nu mi-a convenit mie la ultima editie a Cupei Romaniei. si anume nu ma deranja faptul ca in grupa mea au fost 3 echipe tari ci faptul ca in alte grupe a fost doar una! Ceea ce nu va mai fi cazul in viitoarea Cupa care va decide viitoarele participante in Ch.L.! Pentru ca vor fi cele mai bune 32 dintre echipele romanesti si diferentele intre grupe (ca valoare a echipelor) nu vor mai putea fi chiar foarte mari.
Exact asta de chestia asta incerc sa explic eu la cativa in ultima vreme...ca intre echipele din D si C si cele mai tari din E nu prea exista mari diferente.
danbigplayer
Team Board Member

nicknameul meu

Post by danbigplayer »

Daniy_EL wrote:right!
de aia i-am si sugerat sa bage alt nick (bigplayer etc, vede el) si sa si-l inregistreze...
Incercare: sa vad daca acum merge sa ma semnez in original....

Ura! a mers.... si am si meniul in limba romana!
danbigplayer
Team Board Member

Post by danbigplayer »

[quote="aciduzzo
Exact asta de chestia asta incerc sa explic eu la cativa in ultima vreme...ca intre echipele din D si C si cele mai tari din E nu prea exista mari diferente.[/quote]

Hai sa nu mai despicam atata firu'n patru. Faceti o propunere si sa ne apucam de treaba ca se anunta lungi preliminariile astea cu invitatii, raspunsuri, meciuri, rejucari, multe tururi...va dura.
Nu stim daca sa fie 1 sau 2 cupe ? Sa votam!
Sa scrie fiecare daca vrea una singura sau doua.

EU VREAU DOUA! Prima "de masa" din care rezulta cei mai buni 32 si pe urma astia joaca Cupa Romaniei (budist) din care se califica
in Ch.L. echipele noastre.

PS. Vorbim de preliminarii pt. ed. 2 dar UNDE E PRIMA EDITIE A CHAMPIONS LEAGUE?
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

brava dane, bine ca ai reusit 8)
apropo de cupa lui budist si de ce spunea mache (foarte bine de altfel): nu exista posibilitatatea de a-ti alege propriu program? adica sa se joace numai sambata... sau de a-ti face propriile grupe (sa nu mai existe situatii super aiurea: cum a fost cazurile budist, danbig unde au cazut in grupe super aiurea...)?
budist

Post by budist »

Daniy_EL wrote:brava dane, bine ca ai reusit 8)
apropo de cupa lui budist si de ce spunea mache (foarte bine de altfel): nu exista posibilitatatea de a-ti alege propriu program? adica sa se joace numai sambata... sau de a-ti face propriile grupe (sa nu mai existe situatii super aiurea: cum a fost cazurile budist, danbig unde au cazut in grupe super aiurea...)?
nu... acolo face calculatorul programul shi grupele... ceea ce ma deranjeaza.. pot sa pice cele mai bune 4 echipe intr-o grupa
I'm A Legend
ImageImage
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

damn! mai trebuie lucrat pe langa mai-marii de la soccer...
ce ziceti de urmatoarea idee:
din cupa lui acid sa mearga mai departe doar 16 echipe? sau 24... ca sa evitam situatii de genul cu grupe foarte echilibrate si altele dezechilibrate
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Daniy_EL wrote:brava dane, bine ca ai reusit 8)
Pai nu exista posibilitatea asta inca...deci tre sa ne descurcam cu ce avem.

Eu am mai spus-o si o mai spun: Echipele din E,D si C au jucatori maximizati.Ba chiar unele dintre cele din F pot pune mari probleme celor din D deci de ce sa ne mai plangem atata ca pot cadea aiurea....Budist,daniy_el explicati-mi si mie de ce atata grija pentru lucruri de genul asta?

La o adica pot cadea intr-o grupa 4 echipe una din C,una din D si una din E si una din F.Si se califica aia din F si aia din D sau alea din E si F.Am fost si astfel de cazuri de genul asta...Ba chiar cunosc pe cineva F care a juns pana in sferturi de unde tocmai finalista l-a eliminat,cine stie ce victime din D sau e mai facea daca nu-l elimina tuesmavie.

Edit Oricum pana la urma eu sunt de acord daca vreti sa mergem cu formatul de 2 cupe...Dupa cum ati vazut si in topicul de inscrieri,daca budist vrea sa fac independent cupa romaniei nu e nici o problema doar ca numarul de echipe calificate de acolo va trebui sa fie redus doar la 2.E ok?
budist

Post by budist »

nimeni n-a zis ca n-au shansa lor... dar sa fie grupele cu capi de serie astfel.

E aiurea sa vina o grupa cu 4 echipe din C, shi alta grupa cu 4 din F. Or avea ei jucatori maximatzi, dar e vorba shi ce jucatori au, altfel e competitzia in C shi altfel e in F ;)
I'm A Legend
ImageImage
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”