CHAMPIONS LEAGUE - CATASTROFA!!!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
CHAMPIONS LEAGUE - CATASTROFA!!!
Se pare ca din echipele noastre romaneshti DOAR EU AM TRECUT DE PRIMUL TUR!!!
Iar ddinca a facut un egal, ceea ce inseamna ca tre sa trimita invitatzie pt martzi din cate tzin minte, sa joace la el acasa.
Deci, eu zic ca degeaba ne mai chinuim cu calificarile dak nu putem sa trecem nici makar de turul 1. Nush cate puncte o sa avem, avand in vedere ca 6/8 echipe n-au luat nici un punct iar 1/8 nu se shtie sigur dak ajunge in grupe sau nu.
Iar ddinca a facut un egal, ceea ce inseamna ca tre sa trimita invitatzie pt martzi din cate tzin minte, sa joace la el acasa.
Deci, eu zic ca degeaba ne mai chinuim cu calificarile dak nu putem sa trecem nici makar de turul 1. Nush cate puncte o sa avem, avand in vedere ca 6/8 echipe n-au luat nici un punct iar 1/8 nu se shtie sigur dak ajunge in grupe sau nu.
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee

-
tu ai steagul spaniei, nu potzi participa pt romaniaTibanu wrote:im so srry 4 you boys...
dar avetzi rabdare pana prinde ekipa mea fortza...
ne vedem in 6 luni heheheheh
cine rade la urma rade mai bine![]()
I'm A Legend

-
- Team Board Member
aciduzzo wrote:Asa si?budist wrote:pey noi o sa luam puncte doar de la 4 echipe, pe cand aia de la 12 echipe, care shi ajung mai departe majoritatea
Oricum o sa avem 4 echipe asigurate...si avand in vedere ca noi abia avem echipe in C,poate pe undeva era normal sa se intample asa.
aciduzzo are dreptate. Era logic sa se intample asa! ... cate echipe din D sau din a doua parte a clasamentului in C au celelalte tari in CH.L? la noi sunt majoritatea!...si au jucat cu capii de serie. normal. asta e, trebuie sa mai crestem pana o sa fim tari! am avut o astfel de"banuiala" inca de cand se desfasurau calificarile!....
Capul sus! ... o sa ajungem si noi in fata!
-
ce e nasol este ca nu prea putem noi sa ajungem din urma echipele de la inceputul sp-ului, atuncea se puteau lua jucatori gratuitzi non-stop... erau sute de jucatori generatzi.
Atuncea mergea la perfectzie 34+11... dupaia antrenai, vindeai 11 shi iar te faceai cu 11 gratuitzi, din care 2-3 sigur erau buni, iar restu verze, eu am apucat sa fac doar un schimb sau 2 de ture, dar alte echipe au facut zeci de schimburi
Atuncea mergea la perfectzie 34+11... dupaia antrenai, vindeai 11 shi iar te faceai cu 11 gratuitzi, din care 2-3 sigur erau buni, iar restu verze, eu am apucat sa fac doar un schimb sau 2 de ture, dar alte echipe au facut zeci de schimburi
I'm A Legend

-
... multi dintre cei care faceau asta inca o mai fac .... si-au facut ceva provizii de pe atunci .... bani cu galeata .... am vazut saptamana trecuta pe cineva care avea 46 de jucatori si am crezut ca s-au modificat regulile ... cel putin pt SPFA ... dupa aceea am observat ca luase 11 jucatori intr-o tura ... dar cum banii nu erau o problema jucatorii aceia nu mai erau gratis ...
PS: ... vroia sa cumpere un jucator de-al meu ... asa l-am descoperit ... imi oferea 20M pe el ... nu zic ca pe toti 11 oferea aceeasi suma dar io zic ca tot e ceva

PS: ... vroia sa cumpere un jucator de-al meu ... asa l-am descoperit ... imi oferea 20M pe el ... nu zic ca pe toti 11 oferea aceeasi suma dar io zic ca tot e ceva

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
-
... un inceput ar fi sa ma bagi si pe minebudist wrote:ma rog, sa ne intoarcem la subiect, cum ne redobandim noi pozitzia de 8 echipe ?

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
-
- Team Board Member
schimbul de generatii
eu cred ca in 2-3 sezoane echipele din top vor putea fi ajunse daca ai un bun management! principalul motiv: JUCATORII IMBATRANESC !! si trebuie schimbati...ca altii la fel de buni (daca ai bani) sau cu juniori pe care sa ii antrenezi (daca iti ies titulari de aici!). tine cont ca pana acum, cu 2-3 exceptii cel mult (tu esti una), echipele romanesti NU AU CUMPARAT JUCATORI F.BUNI SI F.SCUMPI pentru ca majoritatea nu au avut bani de bani !!! cei care au jucatori buni (peste 80 sa zicem) ii au din antrenament...din juniorii cheliosi cumparati sau din ce au primit initial (daca au avut noroc!).budist wrote:ce e nasol este ca nu prea putem noi sa ajungem din urma echipele de la inceputul sp-ului, atuncea se puteau lua jucatori gratuitzi non-stop... erau sute de jucatori generatzi.
Sa zica aici cine a avut in cont pana acum MAI MULT DE 15 MILIOANE? Si mai mult : CINE A PLATIT (macar) 7-8 MILIOANE PE UN JUCATOR?
Cati manageri crezi ca sunt?
Iti spun eu: echipele romanesti doar DE ACUM IN COLO vor face rost de bani!!!
PS. Cazul meu: sunt de 3 sezoane in D si inca joc aproape CU ACEIASI JUCATORI (titularii) CU CARE AM CASTIGAT DIVIZIA F. !!!???!!! Doar acum (la al 5lea sezon) am reusit sa am un stadion de 15.000, aproape 18.000 de suporteri, peste 8 milioane in cont si sper sa fac vreo 15-16 mil. dupa ce mai vand inca 10-12 jucatori. Concluzia: voi avea o echipa cu adevarat competitiva DOAR in sezonul viitor! .... si asta daca vor mai face fata cei 3-4 titulari de 29-31 de ani ???!!!

PS. Ca sa raspund la o nedumerire legata de numarul de jucatori: eu am acum 44 si am avut 46 ca ieri am vandut doi! in ultimile doua sezoane am cumparat 22 de jucatori neantrenati + 4 de la scoala mea!...