cretzu wrote:... si tineti cont ca daca intra in joc si echipele din divizile superioare (+D) ... sansele romanilor se diminueaza cosiderabil ...
EU CRED CA SANSELE NOASTRE TREBUIE SA PRIMEZE!! Deci am optiune clara pentru participarea numai a echipelor de la D (inclusiv!?) in jos!! Avem cateva echipe tari in categoria asta si putem face fata cu brio competitiei!
Si cred ca este mai bine cu turnee.
Nu cred ca e clar pentru toata lumea....dar mie mi s-a parut ca intrebarile ne-au fost puse pentru a ne exprima optiunile noastre NU PENTRU PRELIMINARIILE INTERNE!!!!!! ci pentru configurarea cupei uefa cu meciuri amicale internationale , nu?
... puteti sa va scrieti parerile si pe forumul CUPEI UEFA daca urmati ultimul link din semnatura mea (ala cu UEFA CUP MODERATOR) ...
@danbigplayer ... la semnatura ta in linku ala catre CL sterge primul slash (/) de la sf lui url ... ex: ...
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
cretzu wrote:
... nu vezi ca se bate cap in cap ceea ce zici ... gandeste si da un raspuns calumea ... variantele sunt clare
NU tocmai ... se poate face meciuri preliminarii eliminatorii pe urma se poate face grupele ... dupa ce sa iesit din grupe mai ramane de jucat in fazele finale cu meciuri eliminatorii cum ar fi sferturi, semifinale si finalele (finala mare si finala mica) ... capisci
... cand alea de mai sus sunt variantele ce nu-i clar ... io tot n-am inteles ce vrei tu acolo ai zis b si c adica
b) mai intai grupa si apoi eliminatorii
c) mai intai eliminatorii si dupa aceea grupa
se poate mai intai grupa si in acelesi timp eliminatorii
Mah este simplu ...
1 eliminatorii
2 grupele
3 iar eliminatorii
capisci
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
cretzu wrote:...
@danbigplayer ... la semnatura ta in linku ala catre CL sterge primul slash (/) de la sf lui url ... ex: ...
asta o sa se intample cand o sa faci tu drumul pana in Giurgiului la Piata sa-mi desenezi:)...ca eu deabia am reusit (cu sfaturi de la binevoitori) sa pun semnatura aia acolo...si tu vrei sa o sterg! s-ar putea sa crezi ca am sarit la gradinita peste lectiile astea ) dar pe vremea mea, nici in facultate nu m-au invatat!
iti dai seama cate sclashuri/slasuri/sesuri/slasssuri/ca asta////asa//ca asta/ sunt in semnatura aia? ia numare-le! .... se pun si ale de la %?
asta o sa se intample cand o sa faci tu drumul pana in Giurgiului la Piata sa-mi desenezi:)...ca eu deabia am reusit (cu sfaturi de la binevoitori) sa pun semnatura aia acolo...si tu vrei sa o sterg! s-ar putea sa crezi ca am sarit la gradinita peste lectiile astea ) dar pe vremea mea, nici in facultate nu m-au invatat!
iti dai seama cate sclashuri/slasuri/sesuri/slasssuri/ca asta////asa//ca asta/ sunt in semnatura aia? ia numare-le! .... se pun si ale de la %?
Am stat si am analizat situatia pentru cupa UEFA si am ajuns la concluzia ca nu pot sa ma bat cu echipe de divizie A sau B ( daca reusesc vre-o victorie asta ar fi numai din cauza adversarului )
Eu zic ca in UEFA sa mearga cele mai bune echipe ale noastre .
salut cretzule , ai facut ochi? nu stiu de ce dar mie mi se pare ca e tare devreme....poate pentru ca ma chinuiam azinoapte pe le 3 sa tot sterg si slashuiesc la semnatura:)) na, ca acum am mai sters si ce e cu negru..)
danbigplayer wrote:salut cretzule , ai facut ochi? nu stiu de ce dar mie mi se pare ca e tare devreme....poate pentru ca ma chinuiam azinoapte pe le 3 sa tot sterg si slashuiesc la semnatura:)) na, ca acum am mai sters si ce e cu negru..)
... alta viatza nu
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!