Dezamagit

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Raducu
Team President

Dezamagit

Post by Raducu »

Ma gandesc serios sa ma las de acest joc pt ca e strigator la cer ceea ce se intampla sau poate ca mi se pare mie ... si ma refer aici la transferurile care se fac acum ... banii care se cer si mai ales ceea ce ma supara e ca se fura ... de fiecare data cand fac o oferta la un jucator ma trezesc ca respectivul ce a scos jucatorul la vanzare nici macar nu asteapta cele 7 zile ( daca nu ma insel ) in care poate primi oferte si da jucatorul imediat dupa cateva minute unuia care face o oferta cu cei 5% mai mult ... alt lucru care la fel ma cam sperie DE UNDE PANA MEA SCOT CEI DIN F,G SAU CHIAR E fratilor zeci de milioane pt transferuri ... si hai sa va dau un exemplu::: jucatorul cu numele Jean-Pierre Machethe ce evolueaza pe postul de CF in varsta de 23 de ani a fost ofertat cu suma de 30 MILIOANE de catre Managerul cu numele LOBOTOMY ce se afla in F.28 ... asta se bate cu altii 2 din C si D ... ma pe aia din C si D ii inteleg ca poate au intr-adevar DAR ASTA DIN F cum draq sa aibe ma atatia bani ... nu e clar ca fura ??? pai eu ma chinui de 2 sezoane si nush daca am cheltuit mai mult de 25-30 milioane PE TOATE TRANSFERURILE EFECTUATE si asta da 30 pe unul singur ... si acum sa vedem de unde a produs el 30 de milioane ... si SURPRIZAAAAAAAA ... a vandut jucatori pe care niciunul dintre noi nu cred ca ar fi dat macar un milion cu cate 4-5 MILIOANE ... ce e si mai strigator la cer e ca daca ar fi fost roman avea echipa resetata sau ce draq mai face Sjarel ala but he's from BELGIUM ... mai mult decat clar ca cei din Belgia au parte de un altfel de tratament din partea celor ce detin acest joc ... si asta a fost numai un exemplu din zecile intalnite pana acum ... RUSINE
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
budist
Member of the Soccer Project Association

Post by budist »

nu cred ca e adevarat. Sjarel a resetat o echipa din div B mai demult, pt nishte transferuri chiar f. putzin suspicioase, dar erau suspicioase. Managerul a recunoscut ca a trishat.

Dak cineva s-ar fi uitat pe transferurile facute de managerul respectiv, ar fi crezut ca sunt corecte. btw, erau ip-uri shi calculatoare diferite.
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee
ImageImage
cretzu
Member of the Soccer Project Association

Post by cretzu »

uita-te si tu Raducule ca asta de care zici e manager din iulie 2004 adica de cand a aparut jocul ... de atunci a avut timp sa tot stranga bani ... nu stiu daca o trisat sau nu dar dupa atata timp sa nu ai 30M sau jucatori buni buni gramada ar insemna sa nu au habar de ce inseamna manager ... io joc de prin aprilie anu asta si daca puneam la ciorap depasam cu mult aia 30M .... am avut in cont si peste 30M ... mai ziceam io odata de un prieten portughez care avea peste 100M ... si era in F ... era dinaintea mea cu mult in joc si nu-l interesau rezultatele numai banii ... abia acum cu bani gramada si jucatori buni incepe si el sa promoveze ... :wink:
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
Raducu
Team President

Post by Raducu »

Uitati-va la ce jucatori a vandut pe 4-5 milioane ... eu nu cred ca i-ar fi dat cineva 5,5 milioane pe asemenea jucatori .. in fine ... probabil o fi imaginatia mea
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
Lyon
Team President

Post by Lyon »

scuze k te contrazik Raducu m-am uitat la jucatorii care i`a vandut lobotomy si sa sti k merita 4-5 milioane pai frate a vandut CF de 19 cal 80% cu 5,5 mil nu e mult delok crede`ma e ceva absolut normal, si m-am uitat la majoritatea transferurilor facute de el, mi se par corecte si se incadreaza in pretul pietei, el a vandut jucatori tineri care meritau banii aia....
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”