Sa va prezint situatia clubului meu am un lot de 34 jucatori si nu ma lasa consilul sa mai cumpar jucatori,am 9,5 M in cont imprumutat si de la banca cu 2,5M am baza faniilor 9901 si am locuri doar 4000 ... astept sfaturi ptr ca nu vreau sa imi fac varza echipa ptr k am muncit la ea
Sezonu 7: Campion in G.15
Sezonu 8: Loc 5 in F.5
Sezonu 9: ...asteptam rezultate
baga in stadion inca vreo 5000 de locuri eu zik k se merita...apoi scapa de jucatorii batrani si cumpara`ti vreo 3 tinerei de perspectiva...asta e sfatul meu.....
Ai grija cu imprumutul,sa nu te apuci sa cheltuiesti si sa uiti de el...In mare ,cam asta e ideea,cum a spus si lyo,vindei pe ia batrani si cumparati tineri de perspectiva.N-ar strica nici la stadion cateva locuri in plus.
Fara numar fara numar pentru dexter deoarece e un bun prieten si mi0a acordat ajutorul de care aveam nevoie.Iti multumesc,my friend.sunt teribil de bucuros asha k va las k ma duk sa imi mai studiez echipa )
Hmmm....am si eu o intrebare....
spre exemplu am spirotul echipei 100%.....si am meci in campionat, si tot in ziua aceea imi va pleca un jucator....acum intrebarea mea este...
Voi juca meciul acela cu spiritul 100%? sau il voi juca cu 95%?