o intrebare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
catzu
Coach

o intrebare

Post by catzu »

am avut un amical acuma daca vretzi va uitatzi totzi jucatori mei au avut forma mai mare mult mai mare decat jucatorii lui nush uitatziva daca vretzi la meci otelu din galati vs fc adria pls astept o lamurire
Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

Pai..in primul rand, intr-un meci este mai important performanta pe linii (adik cat scoti la atac, mijloc si defensiva) decat performantele jucatorilor.
In cazul tau ai fost mai bun in aparare cu 3 procente..dar el a fost la mijloc mai bun cu 4 procente, iar la atac tot el a fost mai bun cu 5 procente in plus fata de tine. Deci mi se pare normal ca el sa castige. 8) 8) :wink:
Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

Cred k in privinta ta ar fi mai bine sa folosesti un sistem 3-4-3 ..dar iti mai trebuie un mijlocas central ca rezerva..dar cel mai bine este sa consulti programul SPMT (care este disponibil pe site la Ajutor--Comunitate) acest program te va ajuta f mult
catzu
Coach

Post by catzu »

am programul da zice ca nu mai merge ca tre sa dawladez altu :(( si tot dawladez si de geba :( adik nuhs ce sa dawladez poate nu dawladez bine imi poate da cineva adresa corecta sa dau jos sptm nou pls ca nuhs de unde am tot umblat pe acolo
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”