Plafonare jucatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

papi

Plafonare jucatori

Post by papi »

Imi cer scuze tuturor pentru limbajul meu de la primul mesaj,kam neadecvat,dar intelegeti-ma shi pe mine!
E prima oara cand intru!
Am inceput prima oara in sezonul 7,k manager bun ce sunt :) ,am parcurs infelul urmator:
sezon7-loc 2 G361.
sezon8-loc 10 F121(dupa prima jumatate de sezon aveam 4 puncte-bou)
sezon9-loc 2 F121
sezon10-loc 2 E41(deocamdata)-ma gandeam k ash promova shi eu,dar
majoritatea echipelor de la mine din serie au cel putin5-6 jucatori peste 80,eu am doi,d cand eram in f,nu mai cresc deloc,nu stiu und gresesc,d antrenat le dau auto,antrenorul meu e 100%,shi totushi sunt toti rosii,sa nu mai vb d echipele care sunt acolo sus cu mine k sunt vreo 4 care au primul unspe peste 80%,dk ma puteti sfatuii,nu va sfiiti.
HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!
Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Post by Ka$mIR »

Pai daca sunt cu rosu numai cresc... inseamna ca ai jucatori prosti... incearca sa-i vinzi si cumpara altii! :wink:
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
aciduzzo

Re: nush c sa fac!!!

Post by aciduzzo »

papi wrote:,dar
majoritatea echipelor de la mine din serie au cel putin5-6 jucatori peste 80,eu am doi,d cand eram in f,nu mai cresc deloc,nu stiu und gresesc,d antrenat le dau auto,antrenorul meu e 100%,shi totushi sunt toti rosii,sa nu mai vb d echipele care sunt acolo sus cu mine k sunt vreo 4 care au primul unspe peste 80%,dk ma puteti sfatuii,nu va sfiiti.
HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!

E ceva absolut normal,citeste regulamentul,jucatorii se plafoneaza,unii ajung la valori la mari altii raman la valori mai mici.
Sorinel
Assistant Coach

Post by Sorinel »

auzi , la mine aproapte totii is rosii la toate calitatiile !! oare de ce ?? eu cred ca din cauza echipei , tre sa fie ceva , la o echipa is cu albastru si cand vin la mine is rosii ! Eu cred ca din cauza echipei mele !! Tre sa fie vreun factor care influenteaza !! Care stie rog sa imi zica aici ! :roll:
cretzu

Post by cretzu »

.. cand cumperi un jucator ... oric jucator ... sau cand esti pe pagina de transferuri citeste ce scrie sus ...

Fiecare echipă e limitată la 100 de cumpărări şi 100 de vânzări în fiecare sezon. De asemenea ţineţi minte că e imposibil să ştii ce calităţi sunt maximate dacă un jucător nu aparţine echipei tale.
... e grav ca ai ajuns sa-ti antrenezi jucatorii la maxim si sa nu ai habar de niste chestii esentiale :roll:
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
Sorinel
Assistant Coach

Post by Sorinel »

cretzu ? adica chestii esentiale ?? Care ar fi alea ?? ce as putea face pt a evita Plafonarea ??
cretzu

Post by cretzu »

.. nu poti evita plafonarea :wink:
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
kennyanu

Post by kennyanu »

Sorinel wrote:auzi , la mine aproapte totii is rosii la toate calitatiile !! oare de ce ?? eu cred ca din cauza echipei , tre sa fie ceva , la o echipa is cu albastru si cand vin la mine is rosii ! Eu cred ca din cauza echipei mele !! Tre sa fie vreun factor care influenteaza !! Care stie rog sa imi zica aici ! :roll:
tu knd ii vezi la alta echipa nu iti da voie jocu sa vezi unde sunt plafonati.d aia tii arata albastru p toti
Revenit :)
Sorinel
Assistant Coach

Post by Sorinel »

ok, si nu pot sa mi antrenez , fara sa se plafoneze asa de rapid , cum sa ii antrenez >??
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

Orice jucator odata si odata se va plafona......asta depinde de cat noroc ai la juc...
OCC
Coach

Post by OCC »

Sa inteleg ca si transferurile astea sunt o loterie ? Il iei la tine si te trezesti ca e la maxim. Cam naspa. Nu mi se pare realist acest lucru.
Don't worry about how little I know. You'll know how much I know in a minute.

Team: FC EURO-STEAUA in G.49
Lyon
Team President

Post by Lyon »

ba e ff realist, adik dak ai sti la ce e plafonat ....sau la ce nu e ai mai da o suma x de bani...? :wink:
Bucovina Costisa
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

Pai e si un fel de intuitie..dar odata cu experienta ai sa vezi k ai sa poti sati dai seama care e blocat..si care nu :lol:
steaua

intrebare

Post by steaua »

poate sa-mi spuna shi mie cineva ce inseamna mai exact plafonare.
k am jucatori care sunt pe "rosu". asta inseamna k nu mai e bun la acel skill?
please rasp.
:)
valys
Coach

Post by valys »

Inseamna ca la acel skill nu va mai creste, va ramane la nivelul la care este acum.

Eu nu am nici o saptamana in joc si deja mi-s plafonati o gramada de jucatori :cry: Si nici n-am voie sa iau altii, pana nu trece saptamana :cry:

Da' eu mi-s optimist, deci nu-i bai :D
Ceea ce exista nu poate fi facut sa fie ceea ce este, de vreme ce deja exista.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”