Staff
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Mdea ... ori ai ori nu ai ? ... uite cum faci ... dai la Personal dupa aia Antrenor ... si ar trebui sa iti para ori "dosarul" antrenorului insemnand ca este angajat deja la clubul tau ori iti apare o lista de antrenori insemnand ca nu ai angajat antrenor ... in caz ca nu ai angajat antrenor ... selectezi apasand numele antrenorului dorit pentru angajare ... negociezi contractul ... si faci oferta ... si in scurt timp iti accepta oferta 

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
Pai da in dreptul fiecarui antrenor este o imagina mica ... multora le scapa
... si acea imagine inseamna contract
... si de acolo se face contactul ... vezi ca trebuie sa faci la tot peronalul ... sa angajezi tot personalul alfel nu o sa poti sa pregatesi corespunzator 

-
Jucatorii gratis se gasesc pe lista de transferuri unde se gasesc si jucatori de cumparat 
Referitor la coordonator de tineret ... ia-l si pe asta chiar daca nu ai centru de tineret
... iar de asistent ... asistentul nu este numai pentru concediu' ... este si pentru formarea primului 11 ... in caz ca nu ai stabilit primul 11
... dar trebuie sa te anunt ca asistentul asta nu este eficient ... are IQ-ul lu' Olaroiu adica aproape nu stie cum sa aleaga primul 11 

Referitor la coordonator de tineret ... ia-l si pe asta chiar daca nu ai centru de tineret