????

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
lemdelem

????

Post by lemdelem »

si...asistentul asta intra automat, face echipa cea mai buna si odihnita...bl bla?...sau tre sa il setez eu de undeva?..afara de click vacanta?
cercel_jr

ok

Post by cercel_jr »

Asistentul: Toată lumea are nevoie de o vacanţă. Când eşti în vacanţă câteva din treburile urgente vor fi luate de asistent. Un asistent bun nu va uita niciodată să reamintească de reînoirea contractelor şi se va ocupa de transferuri în cel mai bun mod posibil.

Asta e tot ce este scris despre asistent in acest joc.
Nu cred k asistentul face echipa cea mai buna shi alte chestii pe care tu le faci.
Chiar as vrea shi eu sa stiu. Acolo sus scrie k va reinoi contractele si se va ocupa de transferuri -> Sper k nu se apuca sa dea salarii mari :oops: :x (prea mari) sau sa se apuce sa vanda jucatori :oops:
Nu cred k se stie mai mult dar cine stie mai mult il rugam sa faca "share" de informatie :lol:
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: ok

Post by kennyanu »

dar postati ma in acelasi loc dak e vb d acelasi lucru
Revenit :)
cercel_jr

ok

Post by cercel_jr »

Poi dak lumea posteaza unde vrea ce sa facem.
Nu suntem obligati sa raspundem dar cine raspunde treaba lui.
:P
mai nou --> mie imi place sa raspund la toti :lol: :) :D :P :wink:
dak stiu despre ce evorba
lemdelem

Post by lemdelem »

domnu keny...anu...daca v-ati obosit- cu respect zic- sa intrati si sa citititi, iar apoi -cu respect iarasi- sa scrieti ceva, nu era mai bine daca-cu respectul la maxim zic-ati fi dat un raspuns util celor multi si nevoiasi? cu respect inchei
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”