DonValentino wrote:am reusit sa ajung si eu in C..
dar postul nu l-am facut k sa ma laud pe mine vreau sa il felicit p cretzu pt k e primul roman care va pune piciorul in A
bravo man! bafta in continuare !
... mersi mersi ... era visul meu ... si vad ca s-a implinit ... ieri eram un pic nacajit ca promovam de pe locul 2 si stricam traditia ... da azi dimineatza am reusit sa ajung in capul listei ... multzam de felicitari tuturor (jordao, cicco, f_panda ...)
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
Ce neispravit sunt nici macar nu am vazut ce a facut cretzu deapai sa il mai si felicit Oricum cretzule din partea mea sa termini in A tot pe 1 ca doar sa avem si noi cu ce ne mandri
scuze ca va intrerup din felicitari (oricum ptr promovarea in A , felicitari si de la mine)...am si eu o intrebare, cand incepe noul campionat?
is la inceput..primul sezon...dar imi intru in mana si n-as vrea sa ma racesc..
napoleonard wrote:scuze ca va intrerup din felicitari (oricum ptr promovarea in A , felicitari si de la mine)...am si eu o intrebare, cand incepe noul campionat?
... de luni intr-o saptamana daca nu ma insel ... mersi si bafta si voua
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
napoleonard wrote:scuze ca va intrerup din felicitari (oricum ptr promovarea in A , felicitari si de la mine)...am si eu o intrebare, cand incepe noul campionat?
Campionatul incepe dupa ce se termina cupa SP.
Din cate stiu eu campionatul va incepe pe 31.
Dar vei sti meciurile viitoare din data de 29.
Bafta.
PS: Pana atunci intra shi tu intr-o cupa amicala k sa nu te plictisesti sau joaca meciuri amicale.
Din cate stiu eu campionatul va incepe pe 31.
Bafta.
PS: Pana atunci intra shi tu intr-o cupa amicala k sa nu te plictisesti sau joaca meciuri amicale.[/quote]
mersi de info...bafta la toti in noul sezon...
joc si amicale, si cupa, dar stii cum e in G...parca ai vrea sa urci mai sus...ca e frig rau aici jos...
Cretzule esti tare,man,you're the best.Ai tot respectul meu.Acum sa vedem care e primul roman care castiga Cupa SP si divizia A.Eu zic asa.Maddy ia cupa,Cretzu campionatul.