Poti sa imi dai mai multe detalii ? ... esti in retea ? ... ai proxy ? ... ai ip dinamic ?

Moderator: Romanian Moderators
 tu ce alegi la managment tool la selectie? performanta estimata, cea mai buna estimata, calitate sau cea mai buna performanta? care e selectia cea mai buna dintre astea patru... ms
 tu ce alegi la managment tool la selectie? performanta estimata, cea mai buna estimata, calitate sau cea mai buna performanta? care e selectia cea mai buna dintre astea patru... ms 
performanta estimatad3m0nb0y wrote:thor...tu ce alegi la managment tool la selectie? performanta estimata, cea mai buna estimata, calitate sau cea mai buna performanta? care e selectia cea mai buna dintre astea patru... ms

asta-mi place la Soccer Project : -promptitudinea cu care se raspunde pe Forummariusluc wrote:Mi-am reinstalat Windows,donetfix si SPMT.Totul a fost OK pana am incercat sa intru.Dau user si parola si-mi raspunde :"utilizator incorect".DE CE?

Eu unul nu stiu de cemariusluc wrote:asta-mi place la Soccer Project : -promptitudinea cu care se raspunde pe Forummariusluc wrote:Mi-am reinstalat Windows,donetfix si SPMT.Totul a fost OK pana am incercat sa intru.Dau user si parola si-mi raspunde :"utilizator incorect".DE CE?
 daca as stii ti-as spune.. pana acuma nu i s-a mai intamplat nimanui asa ceva.. un sfat din partea mea este sa-ti schimbi parola! si sa incerci dupa cateva ore sa intrii iar! Bafta!~
  daca as stii ti-as spune.. pana acuma nu i s-a mai intamplat nimanui asa ceva.. un sfat din partea mea este sa-ti schimbi parola! si sa incerci dupa cateva ore sa intrii iar! Bafta!~Nu esti singurul care a patit asta ... sunt 2 motive ... nu se face conectare corespunzator la server ... nu se acceseaza corespunzator baza de date de la server.mariusluc wrote:Mi-am reinstalat Windows,donetfix si SPMT.Totul a fost OK pana am incercat sa intru.Dau user si parola si-mi raspunde :"utilizator incorect".DE CE?
 ... asta este valabil pentru cazurile unde problema este creata de baza de date
 ... asta este valabil pentru cazurile unde problema este creata de baza de date