Ieri am pus pe lista de transferuri un jucator foarte slab : LF 25 de ani calitate 66 % , cu pretul 1000 euro. Astazi vad ca echipa lierke (locul 4 in H) mi-a dat o oferta de 1 milion de euro . Cu siguranta oferta e exagerata , cred ca a vrut sa dea 100 K.
Echipa mea e CetateaSuceava(()) , manager ppp , locul 3 in F214 si nu vreau sa primesc ban din cauza unui nou venit care a gresit oferta. Acum ce trebuie sa fac , sa dau mesaj la toti serifii sa le spun ce sa intamplat ? Mentionez ca nu am avut nici un contact cu aceasta echipa din Finlanda si nici nu am 2 echipe .
ce ar trebui sa fac ?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: ce ar trebui sa fac ?
Raspunsul este DA la intrebareppp wrote:Ieri am pus pe lista de transferuri un jucator foarte slab : LF 25 de ani calitate 66 % , cu pretul 1000 euro. Astazi vad ca echipa lierke (locul 4 in H) mi-a dat o oferta de 1 milion de euro . Cu siguranta oferta e exagerata , cred ca a vrut sa dea 100 K.
Echipa mea e CetateaSuceava(()) , manager ppp , locul 3 in F214 si nu vreau sa primesc ban din cauza unui nou venit care a gresit oferta. Acum ce trebuie sa fac , sa dau mesaj la toti serifii sa le spun ce sa intamplat ? Mentionez ca nu am avut nici un contact cu aceasta echipa din Finlanda si nici nu am 2 echipe .

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
- Member of the Soccer Project Association
trimite un mail la sheriffs@soccerproject.com si spune ce s-a intamplat.vor citi si daca nu ai nici o legatura cu celalalt e ok.daca vrei poti sa il concediezi pe jucator.eu nu as da 5% TS pe 100k.