Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Konec sezóny
čau lidi,
kdy začne nová sezóna? Hraju to chvilku a nevím jak to bude. V plánovaných zapasech nic není, jen přáteláky. Asi kvůli tomu, že se teprve bude losovat skupiny?
kdy začne nová sezóna? Hraju to chvilku a nevím jak to bude. V plánovaných zapasech nic není, jen přáteláky. Asi kvůli tomu, že se teprve bude losovat skupiny?
nova sezona
Tak to by me taky zajimalo a taky jestli je najaka pauza mezi sezonama a co s v nich deje.Ti co nepostoupili zustavaji ve stejne divizi nebo se nejak divize srazi, protoze treba v nasi divizi je pulka manazeru a pulka SP a v dalsi divizi jsou SP vsichni. Mam v pripade nepostoupeni pocitat se stejnymi protihraci?
-
- Member of the Soccer Project Association
zaseklý turnaj
Zdravím,
jeden dotaz pro zkušenìjší. Stala se mi taková divná vìc. Nìkdo mì pozval do soukromého turnaje a já jsem se pøihlásil. Ještì se ale nepøihlásilo dost lidí, takže turnaj nezaèal, a ten organizátor nevypadá, že by zval další, prostì nìjak vytuh. Co se stane s tím turnajem, pokud organizátor tøeba pøestane SP hrát? Nebo hrát bude, ale na ten turnaj se vykašle? Díkes pøedem za odpovìï.
jeden dotaz pro zkušenìjší. Stala se mi taková divná vìc. Nìkdo mì pozval do soukromého turnaje a já jsem se pøihlásil. Ještì se ale nepøihlásilo dost lidí, takže turnaj nezaèal, a ten organizátor nevypadá, že by zval další, prostì nìjak vytuh. Co se stane s tím turnajem, pokud organizátor tøeba pøestane SP hrát? Nebo hrát bude, ale na ten turnaj se vykašle? Díkes pøedem za odpovìï.
-
Re: zaseklý turnaj
ten turnaj se po urcite dobe automaticky zrusi. tusim, ze to je 14dnu, ale ted si nejsem presne jisty.krup72 wrote:Zdravím,
(evandro s tim mel ted zkusenost

nerazzurri
NA PRODEJ [FOR SALE]:
NA PRODEJ [FOR SALE]:
-
Re: zaseklý turnaj
jj, je to tak 14 dnípatqa wrote:ten turnaj se po urcite dobe automaticky zrusi. tusim, ze to je 14dnu, ale ted si nejsem presne jisty.krup72 wrote:Zdravím,
(evandro s tim mel ted zkusenost

-
Tak rád bych se poradil s nìkým zkušenìjšíma to o této záležitosti:
Potøebuju omladit a vylepšit støední obranu a zálohu, ale teï nemám moc pìnìz (asi 350k) a jelikož nechci èekat na odmìnu z umístìní (3. místo v G) a to až staré hráèe prodám tak bych si rád vzal pùjèku 2 500 000 jsem si sice dost jistej, že se splacením nebude problém, ale prostì potøebuju od zkušených poradit jestli to není moc velký risk. Díky za tipy
Potøebuju omladit a vylepšit støední obranu a zálohu, ale teï nemám moc pìnìz (asi 350k) a jelikož nechci èekat na odmìnu z umístìní (3. místo v G) a to až staré hráèe prodám tak bych si rád vzal pùjèku 2 500 000 jsem si sice dost jistej, že se splacením nebude problém, ale prostì potøebuju od zkušených poradit jestli to není moc velký risk. Díky za tipy

-
Sice nejsem zkušenìjší, ale logika mi øíká, že teï není kam chvátat, když je týden a nìco pauza. Já bych poèkal, kolik utržím za prodej.RoboBrouk wrote:Tak rád bych se poradil s nìkým zkušenìjšíma to o této záležitosti:
Splácení závisí taky na tom, na jak dlouho si tu pùjèku vezmeš. Poèítal jsem si, jestli bych byl schopen splácet a i v H urèitì jo, když seètu pøíjmy za vstupný z pøátelákù a turnajù a hlavnì z reklam.
Tak snad ti tyhle úvahu pomùžou v rozhodování

-
Mno co se tyce pujcky,tak do ni klidne jdi a neboj se dat klidne i tu stredni dobu splaceni...
Ja si vzal pujcku hned druhj den co jsem zacal SP hrat,ale dal jsem si ji na tu nejdelsi dobu...nejen,ze zaplatim o ctvrt mega vic,ale je to desne dlouho...kdybych si ji bral ted,tak si asi dam hned tu nejrychlejsi splatku...nebal bych se toho,ale je to moje uvaha....tak nechci abys pak nadaval:-)!
Ja si vzal pujcku hned druhj den co jsem zacal SP hrat,ale dal jsem si ji na tu nejdelsi dobu...nejen,ze zaplatim o ctvrt mega vic,ale je to desne dlouho...kdybych si ji bral ted,tak si asi dam hned tu nejrychlejsi splatku...nebal bych se toho,ale je to moje uvaha....tak nechci abys pak nadaval:-)!
nevim jak v SP ale normalne ve fotbale to znamena, ze se 10 hracu postavi na sestnactku a odkopavaji balony na tribunubandas wrote:Mam dalsi dotazCo je to za taktiku "beton" a kdy je dobry ji pouzit.Kdyby se to nekomu chtelo psat, tak bych byl moc vdecnej za rozepsani vsech ctyr taktik.(prihravky,protiutoky,dlouhe mice,beton)Nejak nevim co s kterou

Pho3n!x - Rescue Rangers
13th season - H.2005 (2)
14th season - G.669 (4)
15th season - G.669 (1)
16th season - F.223 (2)
17th season - E.75 (?)
13th season - H.2005 (2)
14th season - G.669 (4)
15th season - G.669 (1)
16th season - F.223 (2)
17th season - E.75 (?)
-
* Pøihrávky: Vaše taktika je koncentrována smìrem k záloze.bandas wrote:Mam dalsi dotazCo je to za taktiku "beton" a kdy je dobry ji pouzit.Kdyby se to nekomu chtelo psat, tak bych byl moc vdecnej za rozepsani vsech ctyr taktik.(prihravky,protiutoky,dlouhe mice,beton)Nejak nevim co s kterou
* Protiútok: Zdùraznìný útok.
* Dlouhé míèe: Vaše záloha je oslabena na úkor obrany a útoku.
* Beton: Vaše obrana posílí, zbytek týmu se soustøedí na bránìní.
* Bez taktiky.
staèí si pøeèíst pravidla

-
rozdìlení lístkù
Ahoj, vyznáte se nìkdo v tom novým rozdìlení lístkù? Chápu, že mùžu nastavit procento pro fanoušky hostù, ale jakej to má vliv na peníze z lístkù? A má to nìjakej vliv na úroveò hry? Napø. víc fanouškù hostù => hosté se víc cítí jako doma a hrajou líp?
Dikes
Dikes
Re: rozdìlení lístkù
Ja si myslim,ze je to jenom o rozdeleni penez a hru by to nemelo ovlivnovat.Ale po pravde si tim nejsem moc jistej.krup72 wrote:Ahoj, vyznáte se nìkdo v tom novým rozdìlení lístkù? Chápu, že mùžu nastavit procento pro fanoušky hostù, ale jakej to má vliv na peníze z lístkù? A má to nìjakej vliv na úroveò hry? Napø. víc fanouškù hostù => hosté se víc cítí jako doma a hrajou líp?
Dikes
J-Elita:provincni klub na ceste za uspechy a slavou...
D.24
D.24