Jucatori tineret

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
calint

Jucatori tineret

Post by calint »

"Odata cu debutul sezonului cu numarul 14, nationalitatea jucatorilor promovati de la centrele de tineret va fi aceesi cu ce a coordonatorului centrului, nu cu a ta. Astfel managerii pot controla nationalitatea jucatorilor tineri. "

mie imi pare o decizie luata fara nici un fel de fundament, dc echipa e din Romania (sau orice alta tara) mi-se pare noraml ca jucatorii promovati de la tineret sa fie de aceeasi nationalitate cu echipa respectiva. Iar faza cum ca managerii ar controla mai bine nationalitatea jucatorilor tineri e stupida , poi ce interes am eu k juniorii mei sa fie din Elvetia sau Belgia .....
Poate ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu decizia asta , cine stie poate exista si o parte buna
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

eu cred ca nu e nici un dezavantaj ... poate unul mic ... si bineinteles nici un avantaj :lol: .... nu prea conteaza din ce tara is jucatorii .... 8) dar era mai bine inainte sa vine de la tineret juc cu nationalitatea Romania
Back in SoccerProject :)
kennyanu

Post by kennyanu »

mey...mai d mult s-a descoperit un bug am impresia....dak esti roman...vin primi 3-4buni apoi devin mediocri.....dak schimbi t faci chinezi la fel....parca asa s vorbea...numai stiu sigur. oricum dak vrei numai romani iati tata coordonator roman
Revenit :)
Guest

Post by Guest »

poi si dc imi iau coordonator roman (deci il concediez pe asta de 100%) care nu e la max. , nu imi afecteaza cu nimik antrenamentul juc. tineri pe care deja ii am sau timpul in care vor veni cei noi???
kennyanu

Post by kennyanu »

p kre ii ai acu nu....dak iti vine knd il ai p asta mai slab tii afecteaza...dar dak ai timp sa il bagi la cursuri....va fi bine
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”