Forum SP cu si despre echipele romanesti

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Sunte-ti de acord cu crearea unui forum cu si depsre Soccerproject?...un loc unde putem face cupe amicale pe categorii,cupa ligi si alte multe cupe.

DA
10
59%
NU
7
41%

Total votes: 17

Mr.Juve
Team Manager

Forum SP cu si despre echipele romanesti

Post by Mr.Juve »

Sunte-ti de acord cu crearea unui forum cu si depsre Soccerproject?...un loc unde putem face cupe amicale pe categorii,cupa ligi si alte multe cupe.Intrebati si prietenei vostri care joaca Sp.
Putem creea noi competitile noastre propi...si pot ramane traditionale pe viitor.
Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

asta cred k deja este..sunt cupele amicale ale noastre (sarpele cu pene cupa romaniei...etc...nu sunt bune multe cupe...nai 100 de jucatori sa joci fff multe cupe...iar ca sa fiu cinstit intre un meci de tip liga si unul intro cupa "intrun fel neimportanta" pt mine o sa aleg liga clar...iar dak u vrei sa faci cate o cupa pt fiecare liga poti sa o faci si peforumul acesta
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

100 de jucatori se pot strange f rpd.Si nu ar fi rau k fiecare divizie sa aibe propia ei cupa
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

da..ai dreptate...sa fie scoasa cupa sp...si sa se faca cupa pe liga...
deci sa fie o campioana pe H..G..F..E..D..C..B..A si sa se faca o cupa intre 7 echipe...:D si premii in bani sa fie in functie de liga in care joci:D
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

O echipa din ligile inferioare nu poate accede niciodata intr-o faza mai superioara a cupei SP...sezonul trecut a fost Fc Mady care era in G,nush cum a reusit...poate banuiesc...a fost banat ulterior.
unicool

Post by unicool »

juve tu ai vrea sa te inscrii maine in socceproject si in sezonul viitor sa ajungi sa joci finala cupei?munceste si ai sa ajungi si acolo.eu ma multumesc daca trec de 3 tururi.
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Unicool,eu nu ma referam la mine...iar daca tu te multumesti sa treci de 3 tururi e treba ta...cat despre munca mea...ai sa vezi in 2-3 sezoane roadele ei.
nixdorf
Fan

Post by nixdorf »

unicool wrote:juve tu ai vrea sa te inscrii maine in socceproject si in sezonul viitor sa ajungi sa joci finala cupei?munceste si ai sa ajungi si acolo.eu ma multumesc daca trec de 3 tururi.
cupa SP e usoara io pana acuma am ajuns de 3 in turu 6 in primu sezon am ajuns in turu2..apoi 3 ori parca in turu 6.iar sezonu recent inkeiat ma scos unu in turu 1 ;)) rusine sa`mi fie..oricum vreau turu 7 cel putzin...
one district one stadium one soul 2 colours : POLI TIMISOARA
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Back in SoccerProject :)
unicool

Post by unicool »

nixdorf wrote:
unicool wrote:juve tu ai vrea sa te inscrii maine in socceproject si in sezonul viitor sa ajungi sa joci finala cupei?munceste si ai sa ajungi si acolo.eu ma multumesc daca trec de 3 tururi.
cupa SP e usoara io pana acuma am ajuns de 3 in turu 6 in primu sezon am ajuns in turu2..apoi 3 ori parca in turu 6.iar sezonu recent inkeiat ma scos unu in turu 1 ;)) rusine sa`mi fie..oricum vreau turu 7 cel putzin...
eu am avut doar in primul tur adversari slabi(F G).in rest numai B,C,D.si cupa SP nu e importanta pentru mine.liga are prioritate.
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

frate eu nu pot sami fac cont pe forum. imi zice ca codul introdus nu este corect.. eu nu vad nici un cod de verificare :roll:
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
CUCUIATU
Assistant Manager

Post by CUCUIATU »

care roman a ajuns oare cel mai sus in cupa soccerproject?, eu cred ca am ajuns in runda 5 sau 6.
ANDREIJR (JUNIORUL)
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

din cate stiu opereta.
Manager Ka$mIR
Image
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Ka$mir...are configuartia forumului setata f slab....tu unu esti de acord cu deschiderea unui atfel de forum?
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Mr.Juve wrote:Ka$mir...are configuartia forumului setata f slab....tu unu esti de acord cu deschiderea unui atfel de forum?
hmm eu cred ca nu o sa fie populat! mai bine s-ar discuta aici!
Manager Ka$mIR
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”