Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Re: rozdìlení lístkù

Post by krup72 »

Jenda wrote:
krup72 wrote:Ahoj, vyznáte se nìkdo v tom novým rozdìlení lístkù? Chápu, že mùžu nastavit procento pro fanoušky hostù, ale jakej to má vliv na peníze z lístkù? A má to nìjakej vliv na úroveò hry? Napø. víc fanouškù hostù => hosté se víc cítí jako doma a hrajou líp?
Dikes
Ja si myslim,ze je to jenom o rozdeleni penez a hru by to nemelo ovlivnovat.Ale po pravde si tim nejsem moc jistej.
No jo, ale to by si každej nastavil co nejvíc pro domácí (pro sebe)... K èemu by to nastavování pak bylo? V tomu bude nìco za nìco...
Napadlo mì, že dìlení penìz bude stejný, ale když si budu myslet, že by na mùj tým mìlo pøijít hodnì fanouškù hostù (když jsem pro nì atraktivní soupeø), tak jim uvolním víc lístkù...
Evandro

Post by Evandro »

Tak tøeba, když dám pro hosty tìch maximálních 15%, tak pøijede hodnì fanouškù hostujícího týmu a to motivuje moje hooligans, aby se s nìma pøišli domlátit :lol:
Image
Image
Liuni
Assistant Coach

Trénink

Post by Liuni »

Někde jsme četl že skilly které by se měli trénovat jsou nějak zvýrazněné,já je mám všechny stejnou barvou.Je lepší používat automatický trénink nebo automatický?Děkuji za radu
krup72

Re: Trénink

Post by krup72 »

Liuni wrote:Nìkde jsme èetl že skilly které by se mìli trénovat jsou nìjak zvýraznìné,já je mám všechny stejnou barvou.
Asi myslíš hlavní skilly, a ty jsou u každého postu dva. Když si dáš v menu napø. Tým -> Hráèi -> Pøehled a klikneš na jméno hráèe, uvidíš tabulku, kde jsou hlavní skilly až na konci a vyznaèeny tuènì. Je dobré trénovat nejdøív ty.
Liuni wrote:Je lepší používat automatický trénink nebo automatický?
Takhle položená otázka nedává moc na výbìr v odpovìdi :-)
Já zadávám trénink ruènì a považuju to za lepší. Myslím, že automaticky trenér trénuje tu vlastnost, v které je hráè nejslabší, což se mi nelíbí.
Pho3n!x
Team Manager

Post by Pho3n!x »

Jak je to s prestupama? Jsem s jednim manazerem domluveny, ze ten hrac je proste muj, i kdyz za nej nekdo nabidne vic, ale pujde ten hrac fakt ke me?
Pho3n!x - Rescue Rangers

13th season - H.2005 (2)
14th season - G.669 (4)
15th season - G.669 (1)
16th season - F.223 (2)
17th season - E.75 (?)
Yamagara no Miharu

Post by Yamagara no Miharu »

pokud nemáš nejvyšší nabídku a prodávající manažer zvolí tvùj tým... je to na hráèi - on si sám vybere, jestli pùjde k tobì nebo za tou vyšší nabídkou... možná se øídí platem nebo nevím... ale ještì se mi nestalo, že by hráè vybral jinak než já... asi mám nìjakou morální autoritu èi co :)
Pho3n!x
Team Manager

Post by Pho3n!x »

Yamagara no Miharu wrote:pokud nemáš nejvyšší nabídku a prodávající manažer zvolí tvùj tým... je to na hráèi - on si sám vybere, jestli pùjde k tobì nebo za tou vyšší nabídkou... možná se øídí platem nebo nevím... ale ještì se mi nestalo, že by hráè vybral jinak než já... asi mám nìjakou morální autoritu èi co :)
Neni to ale trosku divne, kdyz on souhlasi s prodejem mi a hrac se rozhodne jit jinam, trosku anarchie, ne? :lol:
Pho3n!x - Rescue Rangers

13th season - H.2005 (2)
14th season - G.669 (4)
15th season - G.669 (1)
16th season - F.223 (2)
17th season - E.75 (?)
Mahu
Coach

Post by Mahu »

Asi pred mesicem sem zacal hrat SP a zacinal sem s 1m. Kamose sem dneska ukecal na SP a on prej ma 2m do zacatku jak to ? Je to normalni ta castka nebo si zeme kamos dela prdel ? :lol:
krup72

Post by krup72 »

Mahu wrote:Asi pred mesicem sem zacal hrat SP a zacinal sem s 1m. Kamose sem dneska ukecal na SP a on prej ma 2m do zacatku jak to ? Je to normalni ta castka nebo si zeme kamos dela prdel ? :lol:
Já mìl 1,45 M, asi je to rùzný a náhodný. Asi nekecá, a ti pošle screenshot, ne:-)
Rùzná je i úroveò týmu, což mi pøipadá zásadnìjší. Radši bych mìl za hráèe budoucí hvìzdy a zaèínal s nulou na kontì;-)
bandas
Team Manager

Post by bandas »

mel bych zase jeden dotaz.Kdy se uskutecnuje prodej.Kdyz dam na nejakyho hrace nabidku, tak jak dlouho se ceka nez hrac prestoupi?Nebo ceka na vyssi nabidku?
13. sezona__H316 - 3.misto (3 zapasy)
14. sezona__H316 - 1.misto (87b.)
15. sezona__G106 - 4.misto (77b.)
16. sezona__G106 - ??? (postup?!)
adriano10

Post by adriano10 »

bandas wrote:mel bych zase jeden dotaz.Kdy se uskutecnuje prodej.Kdyz dam na nejakyho hrace nabidku, tak jak dlouho se ceka nez hrac prestoupi?Nebo ceka na vyssi nabidku?
Hráè musí být na TL nejménì 2 dny, pak ho mùže prodávající manažer prodat...
Nebo poèká ještì 6 dní a poku v uplynulých 24 hodinách nikdo nepodá nabídku automaticky pøestoupí k nejvyšší nabídce... :wink:
krup72

Post by krup72 »

Nevíte nìkdo, jak dlouho pøibližnì trvá tahle prodloužená simulace, pøi který se losujou ligy? Dík.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

dloooooooooooouho
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
krup72

Post by krup72 »

frankie_doparoma wrote:dloooooooooooouho
podstatný je tam to slùvko jak :-)
aspoò pøibližnì
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

treba to pujde az odpolodne, proste dloooooouho :wink:

edit: ale vlastne kdyz sou ty hacka a i normalni simulace trvaj dyl tak tahle bude trvat taky dyl...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”