Muj souper ten zapas take vypustil a tak muj B a C tym dokazal postoupit dal...b03oburkaj wrote:Jsem na tom podobne. Ja nasadim becko a kam az dojde je jejich vec, ale vypada to na vyrazeni v prvnim kole...happyna17 wrote:tak SP pohár vypouštim

Moderator: Czech Moderators
Muj souper ten zapas take vypustil a tak muj B a C tym dokazal postoupit dal...b03oburkaj wrote:Jsem na tom podobne. Ja nasadim becko a kam az dojde je jejich vec, ale vypada to na vyrazeni v prvnim kole...happyna17 wrote:tak SP pohár vypouštim
No teda, Ti kteri to vypousti dostanou lehke soupera a ja, ktery bych si rad zahral dostanu takoveho silneho soupereSchmit´ wrote:Tak sem nasadil b tým a ono to staèilo.patqa wrote:tak jsem uspecne vypadl a to jeste tak, ze jsem uhral remizu a vypadl na penalty. to je uplne nejlepsi reseni
V pøíštim kole H tým,takže to vypadá na historický úspìch
jj, ja jsem po dvou sezonach, kdy jsem vzdycky vypadl s C tymem v 5. kole rozhodl, ze tenhle pohat budu ignorovat a radeji ve stredu kopu ceskou liguSchmit´ wrote:Tak sem nasadil b tým a ono to staèilo.patqa wrote:tak jsem uspecne vypadl a to jeste tak, ze jsem uhral remizu a vypadl na penalty. to je uplne nejlepsi reseni
V pøíštim kole H tým,takže to vypadá na historický úspìch