ok. sry. Nush ce a fost in capu' meu.unicool wrote:nu m-am referit la faptul ca ai fi sugerat cuiva sa faca la fel.fiecare isi alege tactica si stilul de joc care vrea sau i se pare cea mai buna din punctul lui de vedere.eu am vrut prin postul meu sa raspund la cererea de suspendare sau despagubire materiala a managerului al carui jucator i s-a accidentat din cauza faptului ca adversarul a jucat prea agresiv.Am mai spus k este o solutie strict pt. mine, nu am sugerat nimanui sa fak asha.
agresivitate
Moderator: Romanian Moderators
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
unicool
daca hidden skill e mare inseamna ca respectivul jucator e talentat si daca e mic invers.cu cat e mai mare cu atat mai bine.va scoate si note mai bune in meciuri.cercel_jr wrote:ok. sry. Nush ce a fost in capu' meu.unicool wrote:nu m-am referit la faptul ca ai fi sugerat cuiva sa faca la fel.fiecare isi alege tactica si stilul de joc care vrea sau i se pare cea mai buna din punctul lui de vedere.eu am vrut prin postul meu sa raspund la cererea de suspendare sau despagubire materiala a managerului al carui jucator i s-a accidentat din cauza faptului ca adversarul a jucat prea agresiv.Am mai spus k este o solutie strict pt. mine, nu am sugerat nimanui sa fak asha.
-
unicool
da din timisoara.ervaring=experienta.pentru cealalta foaie de calcul.sper ca am fost de ajutor.din pacate nu vrea omu' sa imi dea parola ca sa o traduc...probabil ii e frica sa nu ma proclam autorul acelei foi de calcul.cine stie...ideea e ca nu vrea sa imi dea parola si punct.cercel_jr wrote:Ok mersi de ajutor.
PS.: Esti din timisoara?
-
unicool
pai hai sa vedem cum facem sa ne vedem la o bere ceva.schimbam idei etc.vedem noi.zii cum facem sa ne intalnim?cercel_jr wrote:ok. 10x. M-am gandit k e experienta![]()
Shi da ai dreptate, shi eu cred de asta nu vrea sa iti dea parola, sa nu ii furi "munca". Asta e , se mai intampla.
Oricum 10x din nou shi bafta.
PS.: Shi eu sunt in timisoara la facultate.