Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Myslím, že je to takto:
priate¾ský: 0,5%(prehra) 1%(výhra)
pr. pohár: 1%
liga a pohár: 1%(prehra) 2%(výhra)
V každom prípade je dobré ve¾a hra a vyhráva.
priate¾ský: 0,5%(prehra) 1%(výhra)
pr. pohár: 1%
liga a pohár: 1%(prehra) 2%(výhra)
V každom prípade je dobré ve¾a hra a vyhráva.
Slovenské ligy: http://sp-slovakleague.ic.cz/
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Moralka
Stoupne podpisem smlouvy, ale nevím o kolik pøesnì. Potom stoupá tím, že ho budeš nasazovat do zápasù.Al Campo wrote:Chtìl bych jsem se zeptat jestli se moralka hráèe kterého koupím na trhu nìjak zmìní???
-
- Assistant Coach
Problem
Mam problem, nasadim do ligy svuj B-tym proti slabsim souperum, ti dostavaji pouze 300 euro za zapas, ale naklady na platy hracu jsou stejne vysoke jako bych nasadil sve hvezdy.. To platim vsem hracum ve svem tymu, i kdyz nehraji?
-
Re: Problem
jo, platíš! jen tìm, co nehrajou neplatíš prémie za vitìzství....jacarlos3x wrote:Mam problem, nasadim do ligy svuj B-tym proti slabsim souperum, ti dostavaji pouze 300 euro za zapas, ale naklady na platy hracu jsou stejne vysoke jako bych nasadil sve hvezdy.. To platim vsem hracum ve svem tymu, i kdyz nehraji?
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
sice tu nejsem novej, ale nedá mi to se zeptat, jak je to pøesnì s morálkou u hráèù.. samozøejmì klesá když hráè nehraje... ted ale chci nasadit jedoho skoro-vytrenovanyho juniora do a-sestavy, ale nemùžuto udìlat hned protože ma morálku 5 procent i kdyz hraje spoustu jiných utkání... jde u nìho nìjak zvednout morálka, aniž by protrápil nìkolik ligových utkání???
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
-
Re: Ivo08
Èím má skaut vyšší procenta, tím vìtší je poèet hráèù, na který mùžeš v jednu chvíli podat nabídku.Ivo08-LSG wrote:happyna17......a kebyze nemam skauta tak nemozem nikoho kupit??alebo co mi pomoze ked bude amt skaut 100 % a co ked bude mat 20 %
Já mám 100% a nejvíc na 11 hráèù najednou mùžu dát nabídku. Ale nevím, jestli je tohle èíslo stejný pro všechny skauty pøi 100%. (Taky by mì to zajímalo.)
-
A nezkoušel jsi ho dát na trh? Když ho dáš na trh, je to 25% morálky dolù, když ho dáš z trhu pryè, tak dalších 25% dolù...Tom9k wrote:sice tu nejsem novej, ale nedá mi to se zeptat, jak je to pøesnì s morálkou u hráèù.. samozøejmì klesá když hráè nehraje... ted ale chci nasadit jedoho skoro-vytrenovanyho juniora do a-sestavy, ale nemùžuto udìlat hned protože ma morálku 5 procent i kdyz hraje spoustu jiných utkání... jde u nìho nìjak zvednout morálka, aniž by protrápil nìkolik ligových utkání???
Nasadzuj ho v priate¾ských. Chví¾u to potrvá, kým ho z 5% zdvihneš na 100%, ale oplatí sa to.Tom9k wrote:sice tu nejsem novej, ale nedá mi to se zeptat, jak je to pøesnì s morálkou u hráèù.. samozøejmì klesá když hráè nehraje... ted ale chci nasadit jedoho skoro-vytrenovanyho juniora do a-sestavy, ale nemùžuto udìlat hned protože ma morálku 5 procent i kdyz hraje spoustu jiných utkání... jde u nìho nìjak zvednout morálka, aniž by protrápil nìkolik ligových utkání???
Slovenské ligy: http://sp-slovakleague.ic.cz/
Takže pokud se ve 4.00 hraje zápas, tak se fyzièka nezvýší. Tak?krup72 wrote:Fyzièka se zvýší každý den pøi simulaci v 4.00:Koudy wrote:Èím zvýším fyzièku? Trénuju energii, ale moc to nepomáhá. Na co tam teda ta energie je?
+15 u hráèù ve vìku 20-30 let
+10 u ostatních
Energie podle mì urèuje, kolik fyzièky hráè ztratí v zápase (stoprocentnì jistej si v tomhle ale nejsem).
SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE
manažer Koudy
manažer Koudy