Cum pot sa...?
Moderator: Romanian Moderators
Cum pot sa...?
cum pot sa ajung si eu la centru de tineret? sa vad si eu ce jucatori tineri am sau altele daca se poate asa ceva 

Sultanul
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cum pot sa...?
asa ceva nu se poateSultanul wrote:cum pot sa ajung si eu la centru de tineret? sa vad si eu ce jucatori tineri am sau altele daca se poate asa ceva

-
Dai la stadion -> centru de tineret.
Dak nu ai centru de tineret iti faci.
Dak vrei sa vezi ce jucatori de la tineret ai avut dai la Echipa -> Istorie shi dai pe toate paginile shi cauti ceva de genul "Jucatorul x a fost promovat de la centrul de tineret shi a devenit(sau nu) jucator profesionist de fotbal".
Cam atat poti sa faci fara SPFA.
Dak ai SPFA dai la Stadion->Centru de tineret-> Istorie shi iti arata toti jucatorii care au fost de la tine de la tineret.
Bafta.
Dak vrei sa vezi ce jucatori de la tineret ai avut dai la Echipa -> Istorie shi dai pe toate paginile shi cauti ceva de genul "Jucatorul x a fost promovat de la centrul de tineret shi a devenit(sau nu) jucator profesionist de fotbal".
Dak ai SPFA dai la Stadion->Centru de tineret-> Istorie shi iti arata toti jucatorii care au fost de la tine de la tineret.
Bafta.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
frate el intreba sa sa vada ce jucatori are in centru de tineret!! crek asta stie si el ceace i-ai spus tu!cercel_jr wrote:Dai la stadion -> centru de tineret.
Bafta.
-
Ka$mir dak eu dau un raspuns te rog sa nu te mai bagi tu repede sa te dai ranit k tu ai spus k nu se poate shi eu am dat alt raspuns perfect complet.
Sultanul a intrebat :
"sa vad si eu ce jucatori tineri am sau altele daca se poate asa ceva" -> "Dak vrei sa vezi ce jucatori de la tineret ai avut dai la Echipa -> Istorie shi dai pe toate paginile shi cauti ceva de genul "Jucatorul x a fost promovat de la centrul de tineret shi a devenit(sau nu) jucator profesionist de fotbal".
Dak ai SPFA dai la Stadion->Centru de tineret-> Istorie shi iti arata toti jucatorii care au fost de la tine de la tineret. "
Intrebare shi raspuns. Nu vad nimic gresit in asta.
Shi dak omul pune o intrebare ii dai toate raspunsurile necesare, nu doar sa presupui k stie , k astfel nu ar mai pus intrebarea.
Dak nu ai chef sa stai sa scrii toata informatia necesara atunci macar nu te mai contrazice cu altii.
PS.: Nu vreau sa se ajunga din nou la o cearta, deoarece stiu k iti place sa contrazici lumea pe aici.
So no coment. 
Sultanul a intrebat :
"cum pot sa ajung si eu la centru de tineret?" -> "Dai la stadion -> centru de tineret." Acu' zi tu ce e gresit la acest raspuns?cum pot sa ajung si eu la centru de tineret? sa vad si eu ce jucatori tineri am sau altele daca se poate asa ceva

"sa vad si eu ce jucatori tineri am sau altele daca se poate asa ceva" -> "Dak vrei sa vezi ce jucatori de la tineret ai avut dai la Echipa -> Istorie shi dai pe toate paginile shi cauti ceva de genul "Jucatorul x a fost promovat de la centrul de tineret shi a devenit(sau nu) jucator profesionist de fotbal".
Dak ai SPFA dai la Stadion->Centru de tineret-> Istorie shi iti arata toti jucatorii care au fost de la tine de la tineret. "
Intrebare shi raspuns. Nu vad nimic gresit in asta.

Shi dak omul pune o intrebare ii dai toate raspunsurile necesare, nu doar sa presupui k stie , k astfel nu ar mai pus intrebarea.

Dak nu ai chef sa stai sa scrii toata informatia necesara atunci macar nu te mai contrazice cu altii.
PS.: Nu vreau sa se ajunga din nou la o cearta, deoarece stiu k iti place sa contrazici lumea pe aici.

Manager: cyp