Koudy wrote:Kdy se mi zvýší poèet reklamních tabulí? Zatím mám kapacitu 5000 míst a žádná zmìna.
Po každém pøistavìní tribun... Do deseti tisíc to roste co tisíc míst to jedno místo na reklamy navíc... Po deseti tisících míst, roste co dva tisíce - to jedna další reklamní tabule
Koudy wrote:Kdy se mi zvýší poèet reklamních tabulí? Zatím mám kapacitu 5000 míst a žádná zmìna.
zvyseni poctu tabuli se deje az od 6000 mist na stadionu, tak aby to vyhovovalo poctu co 1000 mist to 1 tabule. toto trva az do 10k. nad 10k mist je zvyseni redukovano na 2000mist/1tabule
zvyseni poctu tabuli se deje az od 6000 mist na stadionu, tak aby to vyhovovalo poctu co 1000 mist to 1 tabule. toto trva az do 10k. nad 10k mist je zvyseni redukovano na 2000mist/1tabule
krup72 wrote:Dá se smazat vzkaz z vlastní knihy návštìv?
ano da, mas to hned u vzkazu na pravo...
to byla jen teoretická otázka... žádný vzkaz tam totiž nemám... ale narážel jsem na Foxirùv pøíspìvek v topicu o podvodech, jak mu nìkdo do knihy návštìv napsal tu sprosárnu
krup72 wrote:to byla jen teoretická otázka... žádný vzkaz tam totiž nemám... ale narážel jsem na Foxirùv pøíspìvek v topicu o podvodech, jak mu nìkdo do knihy návštìv napsal tu sprosárnu
Mam taky jeden dotázeèek: Založíš-li turnaj, dá se zrušit pøed tim než se pøihlásí plný poèet manažerù? Paè sem založil turnaj kvùli klubovýmu poháru a zástupce Hanáku oznámil, že má plno.....a tak mi tam teï ten nesmysl blokuje místo
SKS wrote:Mam taky jeden dotázeèek: Založíš-li turnaj, dá se zrušit pøed tim než se pøihlásí plný poèet manažerù? Paè sem založil turnaj kvùli klubovýmu poháru a zástupce Hanáku oznámil, že má plno.....a tak mi tam teï ten nesmysl blokuje místo
jj nìjak to jde... už jsem to jednou dìlal Musíš hledat, kde to je pøesnì nevim