klikni si na vlastnosti hrace, tak aby Ti vyskocilo nové okno a tam máš tlaèítko pøezdívkaKoudy wrote:Kde si mùžu dát pøezdívky ke svým hráèùm? (mám SPFA na tøi týdny)
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
- Team Manager
No tak to bude asi v tom, že má nejaké Venezuelske koreneWEBGAME WARRIOR wrote:tak mne zajima jak to je s seftreneramamladeze..mam chorvata a chtel sem ho vymenit za cecha aby mi chodily z juniorky mladi cesi
myslim ze tet nove pravidlo melo byt ze dorostenci chodi podle narodnosti trenera?
a on mi od chorvatskeho trenara tet prisel mladej z venezuely

-
Vypada to asi na bug, postihlo to vice manageruWEBGAME WARRIOR wrote:tak mne zajima jak to je s seftreneramamladeze..mam chorvata a chtel sem ho vymenit za cecha aby mi chodily z juniorky mladi cesi
myslim ze tet nove pravidlo melo byt ze dorostenci chodi podle narodnosti trenera?
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=62268
(i kdyz mne osobne by se to libilo kdyby se ty narodnosti stridali (jednou narodnost jako ma seftrener, po druhy naka exotika...

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
-
coze?!jencha10 wrote:na to nemám èas, dnes hraju zápas roku- 1. s 2.frankie_doparoma wrote:stahni si spmt...jencha10 wrote:když má hráè jednu dovednost slabou, druhou super, mám nastavit individuální pokyny abych je vyrovnal, nebo abych posílil skvìlou a ubral té horší?![]()
pomozte, obecnì...

pres funkci hledat si najdi co je spmt a pak si to stahni
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Abys posílil::::jencha10 wrote:na to nemám èas, dnes hraju zápas roku- 1. s 2.frankie_doparoma wrote:stahni si spmt...jencha10 wrote:když má hráè jednu dovednost slabou, druhou super, mám nastavit individuální pokyny abych je vyrovnal, nebo abych posílil skvìlou a ubral té horší?![]()
pomozte, obecnì...
napø.:
hráè: vápno: 100%
bránìní 50%
= nasatv VOLNÁ ROLE!!!!
Musíš to posílit!

-
- Team Manager
frankie_doparoma wrote:Vypada to asi na bug, postihlo to vice manageruWEBGAME WARRIOR wrote:tak mne zajima jak to je s seftreneramamladeze..mam chorvata a chtel sem ho vymenit za cecha aby mi chodily z juniorky mladi cesi
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=62268
(i kdyz mne osobne by se to libilo kdyby se ty narodnosti stridali (jednou narodnost jako ma seftrener, po druhy naka exotika...))
takze normal ma fungovat chorvatovi budou chodit chorvati
cechovi cesi?
posílit tu slbší?adriano10 wrote:Abys posílil::::jencha10 wrote:na to nemám èas, dnes hraju zápas roku- 1. s 2.frankie_doparoma wrote: stahni si spmt...![]()
pomozte, obecnì...
napø.:
hráè: vápno: 100%
bránìní 50%
= nasatv VOLNÁ ROLE!!!!
Musíš to posílit!
mimochodem, posiloval jsem tu silnìjší a vyhrál jsem