Novej tu sice nejsem,ale dotaz bych mel...nevite nekdo jak to funguje se starejma hracema??Me ted prislo,ze jeden hrac behem nasledujicich 30ti dnu ukonci akivni karieru a ja si rikam,ze nevim co bude pak...jestli mu budu muset pak neco platit nebo jestli jen odejde proste!!Si rikam,jestli nebude lepsi ho dat trebas zadarmo na trh a doufat,ze se ho nekdo ujme...
Lucius wrote:Novej tu sice nejsem,ale dotaz bych mel...nevite nekdo jak to funguje se starejma hracema??Me ted prislo,ze jeden hrac behem nasledujicich 30ti dnu ukonci akivni karieru a ja si rikam,ze nevim co bude pak...jestli mu budu muset pak neco platit nebo jestli jen odejde proste!!Si rikam,jestli nebude lepsi ho dat trebas zadarmo na trh a doufat,ze se ho nekdo ujme...
Lucius wrote:Novej tu sice nejsem,ale dotaz bych mel...nevite nekdo jak to funguje se starejma hracema??Me ted prislo,ze jeden hrac behem nasledujicich 30ti dnu ukonci akivni karieru a ja si rikam,ze nevim co bude pak...jestli mu budu muset pak neco platit nebo jestli jen odejde proste!!Si rikam,jestli nebude lepsi ho dat trebas zadarmo na trh a doufat,ze se ho nekdo ujme...
a kolik mu je
To neni podstatny...podstatny je to co teda mam udelat...co se bude pak dit po tech 30ti dnech!!Ale jinak mu je 34...
bych ho prodal za symbolickou cenu
jen aby se ten kupec nesymbolicky nenas**l, když koupí hráèe na pár dnù
SAKRA...prodat nejde...takze proste za 30 dni uvidima reknu vam...to se to fakt jeste nikomu nikdy nestalo,ze by vam zestarnul hrac??
Mno za propusteni se prej plati dost penez(kolik?),takze ja si proste pockam a uvidim jak to bude pak....
Staøec odejde a nic platit nebudeš, prostì zmizí do domova dùchodcù. Pokud ho chceš vyhodit hned, budeš mu muset platit odstupné dle smlouvy. Mùžeš ho zkusit dát vyhodit, ukáže Ti to, kolik by bylo odstupné.
Moje otázka se netýká SP ale pøímo SP fóra. Nevíte proè se mi nechává pod podpisem nìkolik øádkù volných i když tam v nastavení žádný mezery nemam? dík
Tom9k wrote:Moje otázka se netýká SP ale pøímo SP fóra. Nevíte proè se mi nechává pod podpisem nìkolik øádkù volných i když tam v nastavení žádný mezery nemam? dík
Je to kvuli vysce avataru, ktera mimochodem nespnuje pravidla. Tvuj avatar ma 129-198 a maximalni povoleny rozmer je 150x180 takze durazne doporucuji bud zmenu avataru a nebo upravu.
(Na tento vikend sem planoval zatah na vsechny ty co nemaji avatar tak jak ma byt, ale diky zdravotnim problemum (sice sem celej vejkend u kompa ale jen tak sedim a nic nedelam pac sem byl nakej nachlazanej a nic se mi nechce delat) takze se zatah presouva)