Ne ale mìl by!Scorpion wrote:A jak byl návrh že se bude dostávat více tak ten neprošel?

Vždy 5. v A dostane míònež 4. v H

Moderator: Czech Moderators
ale ne, já to nemyslim ve zlym... opravdu uvažuju nìco takovýho zøídit... není to tak dlouho, co jsem se ptal podobnì sám a zase nìkdo jinaj odpovídal ponìkolikátý... ale je fakt, že první den, co jsem zaèal hrát, jsem si tenhle topic pøeèet celej od zaèátku do konceEdguy wrote:Ja myslim ze od toho tady je tento topic...aby se kdokoli moh na neco zeptat a nezakladal kvuli tomu novy... a vsech 65 stranek opravdu procitat kvuli tomu nebudu a vyhledavani pomoci ruznych hesel je taky nekdy k nicemu. Takze odpoved typu: "to uz tady nekde je" v tomto topicu mi prijde trochu zcestna. Ale jinak diky za odpoved...
je to naschvál aby se zvýhodnili nováèci... A navíc pro háèkaøe sou to velký prachy zatímco pro A je to nic i kdyby to byl dvojnásobek...adriano10 wrote:Ne ale mìl by!Scorpion wrote:A jak byl návrh že se bude dostávat více tak ten neprošel?![]()
Vždy 5. v A dostane míònež 4. v H![]()
to je prostì nesmysl!
rozdíl je jen v èasovym rozestupu, nièem jinym...john wrote:uz ked sa tu vsetci pytaju tolko na CENTRUM MLADEZE, mam aj ja jednu otazku :
je rozdiel aj v nieco inom ako v dlzke trvania vychovy hraca medzi obycajnym a hypermodernym centrom ?? (myslim ci obycajne centrum "vyprodukuje" rovnako kvalitnych hracov ako profesionalne, len s casovym rozdielom, alebo.... ???)
Z toho si nic nedìlej, já na to pøišel asi až u tøetího návodu po pùl rocemarektucek wrote:Sice tady nejsem úúplnì novej, ale chtìl bych se zeptat jak se vypoèítá týmovej výkon![]()
no koneènì nìkdo mého naturelu, já pøeèetl od zaèátku nejen tohle téma, já pøeèetl komplet celé fórum v èeštinì a kousek anglicky.krup72 wrote:ale ne, já to nemyslim ve zlym... opravdu uvažuju nìco takovýho zøídit... není to tak dlouho, co jsem se ptal podobnì sám a zase nìkdo jinaj odpovídal ponìkolikátý... ale je fakt, že první den, co jsem zaèal hrát, jsem si tenhle topic pøeèet celej od zaèátku do konceEdguy wrote:Ja myslim ze od toho tady je tento topic...aby se kdokoli moh na neco zeptat a nezakladal kvuli tomu novy... a vsech 65 stranek opravdu procitat kvuli tomu nebudu a vyhledavani pomoci ruznych hesel je taky nekdy k nicemu. Takze odpoved typu: "to uz tady nekde je" v tomto topicu mi prijde trochu zcestna. Ale jinak diky za odpoved...