Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by krup72 »

Dinova 1905 wrote:
premek wrote:chci se zeptat na vstupné.po mé minulé premiérové sezónì jsem postoupil do divize-G.mohu zvýšit vstupné na zápas??? mé vstupné je zatím 20 eur na zápas.jde mi o to, aby mi po zvýšení pøišlo opìt dost divákù.díky za odpovìï.
zalezi na tom kolik mas fanousku a jak mas velky stadion
A taky spokojenost tìch fanouškù a umístìní soupeøe v tabulce. Vše ti pøibližnì spoèítá SPMT. Tìch 20 euro je strašnì moc! SPMT øíká zhruba tohle:

- když máš vìtší stadion, než poèet fanouškù, je nejlepší vstupný 13 euro
- když máš víc fanouškù, než je míst na stadiónì, tak trochu vyšší vstupný, to už se špatnì odhaduje, ale 20 mi to nenapsalo nikdy...
Lermik

Post by Lermik »

mùj pøíklad: mám kapacitu 5000 míst a 7900 fans. Abych mìl na prvního plno mùžu dát až 18, ale když budu hrát s posledním tak jenom 16.
adriano10

Post by adriano10 »

Já mám 13K fans a 6K míst a vstupný tøeba 2aeuro! a bývá vyprodaný!
Teï se však dostaví 5000 míst takže vstupný bude zhruba 15-16 :wink:
krup72

Post by krup72 »

adriano10 wrote:Já mám 13K fans a 6K míst a vstupný tøeba 2aeuro! a bývá vyprodaný!
no jo, ale ty jsi extrém :-) víc jak dvojnásobek fans, to si jich 7k smutnì pøed stadiónem žužlá palec
adriano10

Post by adriano10 »

krup72 wrote:
adriano10 wrote:Já mám 13K fans a 6K míst a vstupný tøeba 2aeuro! a bývá vyprodaný!
no jo, ale ty jsi extrém :-) víc jak dvojnásobek fans, to si jich 7k smutnì pøed stadiónem žužlá palec
:lol: to už se zmìní! za 2 dny se dostaví 5000 míst! 8) a cucat palece si budou jenom pøes 2K fanouškù! :)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ja uz mam ted 14k kapacitu ale jeste nedavno sem mel 9k a fanousku sem mel pres 20K :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
krup72

Post by krup72 »

frankie_doparoma wrote:ja uz mam ted 14k kapacitu ale jeste nedavno sem mel 9k a fanousku sem mel pres 20K :)
že bych byl extrém já? :-)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

krup72 wrote:
frankie_doparoma wrote:ja uz mam ted 14k kapacitu ale jeste nedavno sem mel 9k a fanousku sem mel pres 20K :)
Je lepší mít více fanouškù než kapacitu, to je pøece jasné :D a èím vìtší máš pøevis poptávky (více fanouškù), o to více mùžeš šroubovat cenu vstupenky... základy ekonomie :-)

Já mám stadion pro 12k a fanouškù cca 17k a ceny minulou sezonu jsem mel 16-20 podle soupeøe.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Fantazik
Team Manager

Taktika

Post by Fantazik »

Chtìl bych se zeptat co v SP znamenají ratingy obrany, zálohy, útoku. Platí to nìjaka, že èím vìtší záloha, tím má ten tým více šancí než soupeø, èím vìtší útok (než soupeøova obrana),tím má vìtší šanci dát gól, nebo na jakém principu to funguje? A za druhé bych se chtìl pozeptat na ty taktiky (protiútoky, pøihrávky a podobnì), je nìjaká tabulka, co která taktika zvyšuje a ubírá? Pøedpokrádám, že tak to asi bude, proto ty taktiky jsou, co? Díky. L.
Tom49
Team President

Re: Taktika

Post by Tom49 »

Fantazik wrote:Chtìl bych se zeptat co v SP znamenají ratingy obrany, zálohy, útoku. Platí to nìjaka, že èím vìtší záloha, tím má ten tým více šancí než soupeø, èím vìtší útok (než soupeøova obrana),tím má vìtší šanci dát gól, nebo na jakém principu to funguje? A za druhé bych se chtìl pozeptat na ty taktiky (protiútoky, pøihrávky a podobnì), je nìjaká tabulka, co která taktika zvyšuje a ubírá? Pøedpokrádám, že tak to asi bude, proto ty taktiky jsou, co? Díky. L.
1) všechno se sèítá a z toho se to nìjak vypoèítá(nevím pøesnì jak)
2) Pøihrávky: Vaše taktika je koncentrována smìrem k záloze.
Protiútok: Zdùraznìný útok.
Dlouhé míèe: Vaše záloha je oslabena na úkor obrany a útoku.
Beton: Vaše obrana posílí, zbytek týmu se soustøedí na bránìní.
Bez taktiky:nic neubere a nic nepøidá :wink:
Image
krup72

Post by krup72 »

PaTTTTrick wrote:
krup72 wrote:
Je lepší mít více fanouškù než kapacitu, to je pøece jasné :D a èím vìtší máš pøevis poptávky (více fanouškù), o to více mùžeš šroubovat cenu vstupenky... základy ekonomie :-)

Já mám stadion pro 12k a fanouškù cca 17k a ceny minulou sezonu jsem mel 16-20 podle soupeøe.
podle mì je ideál mít to stejnì + 100% spokojenost... pak je optimální zisk z utkání... aspoò to tvrdìj výpoèty SPMT :-)
geo75

Post by geo75 »

já mám nìco pøes 9000 fans a 7000 míst, teï se staví dalších 1000, vstupné jsem mìl 15 a teï mám 16 euro. snažím se to držet dole a fanouškù mít víc, než je míst na stadionu, dneska napøíklad pøišli všichni, akorát hosté nedorazili komplet. :lol:
Macropus Ultras Mania FC

Image
krup72

Post by krup72 »

když jsem teï postoupil do G, pøibylo mi 1000 fans... kdybych teoreticky spadnul zpátky, zase mi tu tisícovka odejde?
Dinova 1905
Assistant Manager

Post by Dinova 1905 »

geo75 wrote:já mám nìco pøes 9000 fans a 7000 míst, teï se staví dalších 1000, vstupné jsem mìl 15 a teï mám 16 euro. snažím se to držet dole a fanouškù mít víc, než je míst na stadionu, dneska napøíklad pøišli všichni, akorát hosté nedorazili komplet. :lol:
vitej na bohemce :-)
manažer dinoe

Bohemians Ultras
john
Team Manager

Post by john »

mam otazku :

konkretny pripad :
mam na TL 5 hracov
hrac1 - 60 000,-
hrac2 - 450 000,-
hrac3 - 450 000,-
hrac4 - 50 000,-
hrac5 - 1 000,-

a na konte 480 000,-
-------------------------------------------------

co sa stane s hracom2(ked mam nanho podanu najvyssiu ponuku) ked hrac 3 ku mne prestupi a budem tak mat na konte 30 000,- ????
http://www.albionfc.tym.sk

AlbionFC - dynamicky rozvijajuci sa klub, zdruzujuci mladych talentovanych hracov, s vysokymi ambiciami
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”