Intrebare pentru jucãtorii mai vechi:la cat timp trebuie schimbat gazonul?
Eu joc SP de 3 sezoane si pana acum nu am avut niciun fel de probleme.
In schimb acum am patit urmatoarea treaba:de vineri pana duminica,fara sa joc niciun meci acasa,conditia gazonului a scazut de la 100% la 60%,iar acum,dupa primele 2 meciuri jucate acasa,a ajuns la 49%. Instalarea unui nou gazon mai dureaza o saptamana,iar intre timp mai am 3 meciuri acasa.Dupa meciul de azi am primit un mesaj in care eram anuntat ca daca nu se schimba starea gazonului voi fi amendat si voi pierde meciurile de pe teren propriu.Ati mai patit careva asa ceva?
Starea gazonului
Moderator: Romanian Moderators
Re: Starea gazonului
vei pierde urmatoarele meciurile cu 5-0 pana se va face gazonul...era recomandat sa-ti contruiesti iarba naturala dura doar o ziCristian wrote:Intrebare pentru jucãtorii mai vechi:la cat timp trebuie schimbat gazonul?
Eu joc SP de 3 sezoane si pana acum nu am avut niciun fel de probleme.
In schimb acum am patit urmatoarea treaba:de vineri pana duminica,fara sa joc niciun meci acasa,conditia gazonului a scazut de la 100% la 60%,iar acum,dupa primele 2 meciuri jucate acasa,a ajuns la 49%. Instalarea unui nou gazon mai dureaza o saptamana,iar intre timp mai am 3 meciuri acasa.Dupa meciul de azi am primit un mesaj in care eram anuntat ca daca nu se schimba starea gazonului voi fi amendat si voi pierde meciurile de pe teren propriu.Ati mai patit careva asa ceva?