Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

ogousek wrote:mùže se nìkdo podívat na mùj zapás SEMTEX-FC SADLO a øíct mi jak je možný dostat dva babány od útoku 19% ? sice sem prohrál v obranì,ale jinak sem mìl v útoku a v záloze skoro srovnatelnì, v souètu procent mìl o 7 více. Rád bych zjistil jakým zpùsobem se rozhoduje o golu ,jestli to je celej manèaft nebo útok na obranu a podobnì,protože on hrál beton a ještì 0% a
to by ti hráèi snad ani nemìli vlézt za pùlku :-)

pøece to nemùže být posuzování jen podle výkonu tak by pak nemuseli být taktiky a staèí mít jen dobré hráèe, i když budu mít skoro na prd útok tak v souètu bych mìl tedy vyhrát- a to se mi moc nezdá

my to mìli tak, že jeho i moje obrana byla 2x lepší než útok takže šance na gól by mìla být obdobná ne ? a stejnì sem dostal dva lupeny a pøitom hrál od 75.minuty v deseti a gola sme dostal asi za 10 minut
to je jasný ne mìl lepší výkon týmu :wink: to se nemùžeš divit
ogousek
Team Board Member

Post by ogousek »

happyna17 wrote:
ogousek wrote:mùže se nìkdo podívat na mùj zapás SEMTEX-FC SADLO a øíct mi jak je možný dostat dva babány od útoku 19% ? sice sem prohrál v obranì,ale jinak sem mìl v útoku a v záloze skoro srovnatelnì, v souètu procent mìl o 7 více. Rád bych zjistil jakým zpùsobem se rozhoduje o golu ,jestli to je celej manèaft nebo útok na obranu a podobnì,protože on hrál beton a ještì 0% a
to by ti hráèi snad ani nemìli vlézt za pùlku :-)

pøece to nemùže být posuzování jen podle výkonu tak by pak nemuseli být taktiky a staèí mít jen dobré hráèe, i když budu mít skoro na prd útok tak v souètu bych mìl tedy vyhrát- a to se mi moc nezdá

my to mìli tak, že jeho i moje obrana byla 2x lepší než útok takže šance na gól by mìla být obdobná ne ? a stejnì sem dostal dva lupeny a pøitom hrál od 75.minuty v deseti a gola sme dostal asi za 10 minut
to je jasný ne mìl lepší výkon týmu :wink: to se nemùžeš divit
jasnì, to já chápu ,ale pak je tedy jedno jestli hraju styl 100% nebo 0% protože podle toho co sem si pøeèetl v pravidlech tak 0% v podstatì nedìlá nic dopøedu tak by nemìl mít šanci ani udìlat gol když se všichni soustøedí pøi betonu na bránìní !
Evandro

Post by Evandro »

ogousek wrote:jasnì, to já chápu ,ale pak je tedy jedno jestli hraju styl 100% nebo 0% protože podle toho co sem si pøeèetl v pravidlech tak 0% v podstatì nedìlá nic dopøedu tak by nemìl mít šanci ani udìlat gol když se všichni soustøedí pøi betonu na bránìní !
ale tady to nesmíš brat z fotbalovyho hlediska, ale z hlediska matematickyho...styl urèuje jesli ti pøidá body k obranì, útoku nebo záloze...když se setkají dva týmy co budou mít styl 100% mùže to skonèit tøeba 5:4, když budou mít oba styl 0% tak to skonèí tøeba 1:0...prostì když tøeba ty budeš mít obranu 60% a soupeø útok 10% a soupeø podá vìtší týmový výkon, tak vyhraje soupeø a se ti to líbí nebo ne...prostì matika(kterou tak nenávidím :x )
Image
Image
ogousek
Team Board Member

Post by ogousek »

Evandro wrote:
ogousek wrote:jasnì, to já chápu ,ale pak je tedy jedno jestli hraju styl 100% nebo 0% protože podle toho co sem si pøeèetl v pravidlech tak 0% v podstatì nedìlá nic dopøedu tak by nemìl mít šanci ani udìlat gol když se všichni soustøedí pøi betonu na bránìní !
ale tady to nesmíš brat z fotbalovyho hlediska, ale z hlediska matematickyho...styl urèuje jesli ti pøidá body k obranì, útoku nebo záloze...když se setkají dva týmy co budou mít styl 100% mùže to skonèit tøeba 5:4, když budou mít oba styl 0% tak to skonèí tøeba 1:0...prostì když tøeba ty budeš mít obranu 60% a soupeø útok 10% a soupeø podá vìtší týmový výkon, tak vyhraje soupeø a se ti to líbí nebo ne...prostì matika(kterou tak nenávidím :x )

no to sem potøeboval vìdìt!!! koneènì poøádná odpovìï,, právì jako døíve aktivní-ted aktivní se šroubama v kolenì :-)- fotbalista mi prostì vrtalo hlavou ty pomìry slabej útok hraje na silnou obranu a díá gól atd :-) ale je to docela škoda ne? takhle mùžu koupit tøeba pìt obráncù nebo pìt záložníkù,kteøí budou top a tím, že jich bude 5-4- a jeden gumák útoèník tak mùžu vyhrát jako prd, pak se trochu ztrácí ten pojem taktika a špatnì zvolená taktika ne ? nacož se tìším vždy nejvíc, pøedvídat jak bude soupeø hrát a pøehrát ho v záloze atd.
krup72

Post by krup72 »

ogousek wrote:no to sem potøeboval vìdìt!!! koneènì poøádná odpovìï,, právì jako døíve aktivní-ted aktivní se šroubama v kolenì :-)- fotbalista mi prostì vrtalo hlavou ty pomìry slabej útok hraje na silnou obranu a díá gól atd :-) ale je to docela škoda ne? takhle mùžu koupit tøeba pìt obráncù nebo pìt záložníkù,kteøí budou top a tím, že jich bude 5-4- a jeden gumák útoèník tak mùžu vyhrát jako prd, pak se trochu ztrácí ten pojem taktika a špatnì zvolená taktika ne ? nacož se tìším vždy nejvíc, pøedvídat jak bude soupeø hrát a pøehrát ho v záloze atd.
kašli na to, jak hraje soupeø, hlavní je tvùj výkon...
je jasný, že ten útoèník ti to oslabí, jako každej jinej slabej hráè... ale v tom pøípadì je lepší se soustøedit na obranu
ogousek
Team Board Member

Post by ogousek »

je jasný, že ten útoèník ti to oslabí, jako každej jinej slabej hráè... ale v tom pøípadì je lepší se soustøedit na obranu
to jo, ale to pak není o taktice,ale jen o tom kdo koupí levnìji lepšího hráèe a to je dost nuda nemyslíš? kdyby se do vývoje zápasu nìjakým zpùsobem zapoèítávalo jakým zpùsobem kde soupeøe pøetlaèíš tak by to bylo jistì zajímavìjší, takhle jen suše nastavíš nejlepší sestavu co máš a èekáš jak zahrajou a taktiku mìníš jen podle dostupnosti tvých hráèù :-(
happyna17

Post by happyna17 »

ogousek wrote:
to jo, ale to pak není o taktice,ale jen o tom kdo koupí levnìji lepšího hráèe a to je dost nuda nemyslíš? kdyby se do vývoje zápasu nìjakým zpùsobem zapoèítávalo jakým zpùsobem kde soupeøe pøetlaèíš tak by to bylo jistì zajímavìjší, takhle jen suše nastavíš nejlepší sestavu co máš a èekáš jak zahrajou a taktiku mìníš jen podle dostupnosti tvých hráèù :-(
já tì nechápu :roll: co v tom poøád šouráš :idea:
ogousek
Team Board Member

Post by ogousek »

no protože mì to zajímá!

Tebe jako baví jen tak nasekat hráèe na plac a nezajímat se vùbec co bude hrát druhej a proè to bude hrát? to by bylo dost o nièem!!! Ty asi nemùžeš být reálnej fotbalista a pokud jo tak nevím co bych si o tobì mìl myslet!!!!
happyna17

Post by happyna17 »

ogousek wrote:
no protože mì to zajímá!

Tebe jako baví jen tak nasekat hráèe na plac a nezajímat se vùbec co bude hrát druhej a proè to bude hrát? to by bylo dost o nièem!!! Ty asi nemùžeš být reálnej fotbalista a pokud jo tak nevím co bych si o tobì mìl myslet!!!!
reálnej fotbalista sem :lol: a hráèe tam nesekám jen tak a taktiku jim taky nedávám jen tak :wink:
ss
Team President

Post by ss »

ogousek wrote:
no protože mì to zajímá!

Taktika dìlá dost, pokuï hraješ proti lepšímu týmu, nastav beton, 0% styl a mùžeš klidnì uhrát body... Urèitì bych tam zaøadil i agresivitu, kterou si mìl nízkou a na které jsem hodnì vydìlal... Nìkdy jde o score (v pohárech) tak potøebuju vyhrát o víc branek, šoupnu tam druhýho útoèníka (døevo) a doufám ve víc golu...
Možností tu je dost, i když to na fotbal v realu nemá :wink:

Sadlos
krup72

Post by krup72 »

ogousek wrote:
no protože mì to zajímá!

tohle není reálnej fotbal... a právì pokud to budeš srovnávat a pokoušet se taktiku z reálnýho fotbalu napasovat sem, tak se budeš tím víc divit
ogousek
Team Board Member

Post by ogousek »

ss wrote:
ogousek wrote:
no protože mì to zajímá!

Taktika dìlá dost, pokuï hraješ proti lepšímu týmu, nastav beton, 0% styl a mùžeš klidnì uhrát body... Urèitì bych tam zaøadil i agresivitu, kterou si mìl nízkou a na které jsem hodnì vydìlal... Nìkdy jde o score (v pohárech) tak potøebuju vyhrát o víc branek, šoupnu tam druhýho útoèníka (døevo) a doufám ve víc golu...
Možností tu je dost, i když to na fotbal v realu nemá :wink:

Sadlos
mì nejde ted vyloženì už o ten náš maè, ale tak všeobecnì, agresivitu dávám menší abych zbyteènì nekartoval i když v poháru mì to zrovna nenapadlo :-)
ogousek
Team Board Member

Post by ogousek »

tohle není reálnej fotbal... a právì pokud to budeš srovnávat a pokoušet se taktiku z reálnýho fotbalu napasovat sem, tak se budeš tím víc divit
to už se divím teï :-) ale je to škoda, protože si myslím, že by se to mìlo blížit co nejvíc reálnýho fotbalu :-)

ale i tak díky všem za urèité osvìtlení a poodhalení nìkterých vìcí
lotky
Team President

Post by lotky »

Ovlivòujou žlutý karty v utkání celkovej výkon týmu :?:
SKS
Team President

Post by SKS »

lotky wrote:Ovlivòujou žlutý karty v utkání celkovej výkon týmu :?:
Žlutá asi ne, to by bylo trochu nesmyslný, ale èervený stoprocentnì ano
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635