Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

zbynek..s
Member of the Soccer Project Association

Post by zbynek..s »

krup72 napsal:
botik napsal:
Ahoj, nevim, co se stalo, ale pokazde kdyz se snazim ziskat hrace,jehoz cena se prehoupne pres 500.000 a ja chci navysit svou nabidku,aby prevysila konkurenci, tak mi to napise tuhle hlasku :

-- Je nám líto, nedisponujeme tolika penìzi! --

Nevim si rady co s tim delat.Diky za rady.
Sice ted mam na uctu malo penez, ale i kdyz jsem mel 1.5M tak to delalo take.Diky za odpoved.
dìlá to nìkdy, když máš nabídky na víc hráèù, a souèet tìch nabídek výraznì pøekraèuje tvùj úèet...

na dotazy tohohle typu je jinej topic....
krup v tom pøípadì jakto že jsem mohl podat tuto nabídku: bere to nìjakou rezervu? Díky

Image

jména i pozice jsou umyslnì pøekryté :wink:
krup72

Post by krup72 »

zbynek..s wrote: krup v tom pøípadì jakto že jsem mohl podat tuto nabídku: bere to nìjakou rezervu? Díky
nìco navíc v nabídce to dovolí, ale kolik to je, a jestli to je absolutní èíslo nebo v procentech, to nevím
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

DexterCZ wrote:To nevim, ale vim, že jsem na toho hráèe koukal tìsnì pøed simulací, mìl jsem ho i v seznamu hráèù, které chci získat, pak se odpoèetla simulace, hned po simulaci jsem tam vlezl a koukal jsem, že už ho nemám mezi hráèema, které chci získat, tak jsem se šel podívat na pøehled pøestupù a byl tam v èase, ve kterém probíhala simulace. Už nevim který èas to byl, ale byl to buï odpolední nebo 22:00 teï nevim.
DexterCZ, je to presne jak Ti rikaji... hrac automaticky prestoupi pouze pri ranni simulaci v 04.00, pokud na neho v predchozich 24h nebyla zadna nabidka. Jinak muze hrac prestoupit kdykoliv (po 2dnech co je na transferu), kdy to odklikne prodavajici.

Cili ve tvem pripade to proste prodavajici odklikl tesne pred/po simulaci. Nekdy se na tom vydela nekdy prodela.

Treba ted jsem koupil hrace s vykonem 68, kdyz byla cena 600.000, tak jsem se s prodavajicim domluvil na prestupu dalsi den za 1M, oba jsme to odsouhlasili... do pristiho dne se o toho hrace strhla mela a cena stoupla az na 1,2M a dal by urcite stoupala (rvalo se 6manažeru), ale prodavajici byl poctivy holandan a dodrzel slovo a prodal mi ho bez ohledu na to, ze mohl okolo vydelat vice (sice za aktualne nejvyssi cenu, tedy 1,350M, ale porad by za neho mohl utrzit klidne vice.)

Holt, jsou slusni manazeri a jsou "slusni" manazeri
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

zbynek..s wrote:
krup v tom pøípadì jakto že jsem mohl podat tuto nabídku: bere to nìjakou rezervu? Díky

Image

jména i pozice jsou umyslnì pøekryté :wink:
Hele a nebylo to tak,ze si mezitim ty prachy za neco utratil :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
krup72

Post by krup72 »

PaTTTTrick wrote:Hele a nebylo to tak,ze si mezitim ty prachy za neco utratil :lol:
opravdu to dovolí, že souèet nabídek pøekroèí aktuální stav konta (jedna nabídka ho pøekroèit samozøejmì nesmí), ale ne nekoneènì... nìjak to trochu poèítá s tím, že ne všechny nabídky vyjdou...
winters
Team President

Post by winters »

krup72 wrote:
PaTTTTrick wrote:Hele a nebylo to tak,ze si mezitim ty prachy za neco utratil :lol:
opravdu to dovolí, že souèet nabídek pøekroèí aktuální stav konta (jedna nabídka ho pøekroèit samozøejmì nesmí), ale ne nekoneènì... nìjak to trochu poèítá s tím, že ne všechny nabídky vyjdou...
Dle mého skromného názoru se do toho souètu zapoèítává i pùjèka, kterou si manažer mùže vzít. Proto ty nabídky mohou pøekroèit i stav na tvém úètu. Ale chtìlo by to ovìøit v praxi. Úplnì jistý si nejsem.
Image
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

PaTTTTrick wrote:
DexterCZ wrote:To nevim, ale vim, že jsem na toho hráèe koukal tìsnì pøed simulací, mìl jsem ho i v seznamu hráèù, které chci získat, pak se odpoèetla simulace, hned po simulaci jsem tam vlezl a koukal jsem, že už ho nemám mezi hráèema, které chci získat, tak jsem se šel podívat na pøehled pøestupù a byl tam v èase, ve kterém probíhala simulace. Už nevim který èas to byl, ale byl to buï odpolední nebo 22:00 teï nevim.
DexterCZ, je to presne jak Ti rikaji... hrac automaticky prestoupi pouze pri ranni simulaci v 04.00, pokud na neho v predchozich 24h nebyla zadna nabidka. Jinak muze hrac prestoupit kdykoliv (po 2dnech co je na transferu), kdy to odklikne prodavajici.

Cili ve tvem pripade to proste prodavajici odklikl tesne pred/po simulaci. Nekdy se na tom vydela nekdy prodela.

Treba ted jsem koupil hrace s vykonem 68, kdyz byla cena 600.000, tak jsem se s prodavajicim domluvil na prestupu dalsi den za 1M, oba jsme to odsouhlasili... do pristiho dne se o toho hrace strhla mela a cena stoupla az na 1,2M a dal by urcite stoupala (rvalo se 6manažeru), ale prodavajici byl poctivy holandan a dodrzel slovo a prodal mi ho bez ohledu na to, ze mohl okolo vydelat vice (sice za aktualne nejvyssi cenu, tedy 1,350M, ale porad by za neho mohl utrzit klidne vice.)

Holt, jsou slusni manazeri a jsou "slusni" manazeri
I kdyby to odklikl těsně přes simulací, tak by to bylo někdy v čase třeba 21:59, ale tam bylo jasně nějak 22:35 nebo taknějak, prostě během simulace jak píšu. A nabídky byly ten den snad hned 3 nové.
duffy
Team President

Post by duffy »

22:35 uz je v 95% pripadu po simulaci.
torpéééééédo!!!

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
SKS
Team President

Post by SKS »

winters wrote: Dle mého skromného názoru se do toho souètu zapoèítává i pùjèka, kterou si manažer mùže vzít. Proto ty nabídky mohou pøekroèit i stav na tvém úètu. Ale chtìlo by to ovìøit v praxi. Úplnì jistý si nejsem.
Nene, pujèka u toho nic nemìní... Má praxe je taková, že sem ji vzal ,2,5M na druhou nejdelší dobu, rozházel nabídky, po pøihazování sem se dostal pøes limit...tudíž sem se pak po pøestupech dostal cca necelé mega do minusu... Ale taky by mì zajímalo jak to u tohohle funguje, protože kolikrát to pustí skoro pøes milion a kolikrát se tomu nelíbí už 150k
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

duffy wrote:22:35 uz je v 95% pripadu po simulaci.
no dyť to neber vážně, to jsem jen dal jako příklad. Tak jsem to špatně trefil odhadem no, ale prostě to bylo během simulace, když jesem vlezl hned po simulaci a tam byl prodej někdy 10 min. předem. A právě to nebylo ve 4 hodiny ráno a v ten den byly ještě nejmíň 3 nabídky, tak proto mi to přišlo divný. A ještě jsem o toho hráče měl velkej zájem tak mě to nasštvalo.
Lermik

Post by Lermik »

Posílali jste nìkdy nabídky k prodeji na polské fórum? Pokud ano, stalo se vám, že vám ho vymazali?
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
Fantazik
Team Manager

Platy

Post by Fantazik »

Mìl bych jeden dotaz, jak se dají utáhnout platy hráèù? Mám pouze 4tis. stadion a platy se mi šplhaj už 50k za zápas a to mi ještì konèí smlouva u stabilního obránce a brankáøe, to pak bude cca 62k. Jak by jste to øešili vy? Díky za radu
ss
Team President

Re: Platy

Post by ss »

Fantazik wrote:Mìl bych jeden dotaz, jak se dají utáhnout platy hráèù? Mám pouze 4tis. stadion a platy se mi šplhaj už 50k za zápas a to mi ještì konèí smlouva u stabilního obránce a brankáøe, to pak bude cca 62k. Jak by jste to øešili vy? Díky za radu
Zvìtšení stadionu nebo prodejem nìkoho s vysokým platem nehrající v A týmu...
Tom151
Team President

Re: Platy

Post by Tom151 »

Fantazik wrote:Mìl bych jeden dotaz, jak se dají utáhnout platy hráèù? Mám pouze 4tis. stadion a platy se mi šplhaj už 50k za zápas a to mi ještì konèí smlouva u stabilního obránce a brankáøe, to pak bude cca 62k. Jak by jste to øešili vy? Díky za radu
ja mam stadion na 5 tis.-platy 73 tis. a zvladam to v pohode :wink:
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
happyna17

Post by happyna17 »

nechci zakládat novej topic :arrow: newíte nìkdo jestli už je SP pøeložený v Nj(nìmèinì) :?:
v pøehledu je NJ a je tam 100% ale neni èervenì
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”