Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

Fifi.5 wrote:a jak to je tedy o vejkendu? to taky ve ctyri ráno se jim zveda ......nebo jak
mnì se teda zvedá spíš nìkdy veèer... :lol:

ale fyzièka každej den pøi ranní simulaci
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

a co se furt nekde mluví o skrytých tallentech jak se to jako pozná ....to jako že hráè má v mládí už vysoký hodnocení nebo je neco jak zjistim že z nej bude good hráè nebo jak tohle je t¨že se o tom všude mluví a

jinak bych se jen chtel zeptat co by ste me poradily vy jako s¨zkušenìjší jak hrát abych mìl ùspìch treba mám v tabulce 4 kery maj hodnoceni nad 45 a na ty proste nemám paè maj vìtší hodnocení ....dá se nìjak porazit?atd prostì nejaký dobry rady diky :P :x
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

krup72 wrote:
Fifi.5 wrote:a jak to je tedy o vejkendu? to taky ve ctyri ráno se jim zveda ......nebo jak
mnì se teda zvedá spíš nìkdy veèer... :lol:

ale fyzièka každej den pøi ranní simulaci

jj tak to jako fakt chápu to se holt stává no :lol: :lol: :lol: :lol: :P
krup72

Post by krup72 »

Fifi.5 wrote:a co se furt nekde mluví o skrytých tallentech jak se to jako pozná ....to jako že hráè má v mládí už vysoký hodnocení nebo je neco jak zjistim že z nej bude good hráè nebo jak tohle je t¨že se o tom všude mluví a
1. Lepší se ukazujou hráèi, kteøí pøišli z centra mládeže
2. Jde zjistit skrytou vlastnost, topic o ní je jinde. Když je vysoká, lze pøedpokládat, že ten hráè bude slušný. Nic ale nejde dopøedu zaruèit.
Fifi.5 wrote: jinak bych se jen chtel zeptat co by ste me poradily vy jako s¨zkušenìjší jak hrát abych mìl ùspìch treba mám v tabulce 4 kery maj hodnoceni nad 45 a na ty proste nemám paè maj vìtší hodnocení ....dá se nìjak porazit?atd prostì nejaký dobry rady diky :P :x
Snažit se postupnì zlepšovat, dobøe obchodovat a trénovat. Teï jsou tøeba lepší a dneska je neporazíš, ale to se mùže èasem zmìnit. Tahle hra je bìh na dlouhou tra...
Fantazik
Team Manager

Re: Platy

Post by Fantazik »

Tom151 wrote:
Fantazik wrote:Mìl bych jeden dotaz, jak se dají utáhnout platy hráèù? Mám pouze 4tis. stadion a platy se mi šplhaj už 50k za zápas a to mi ještì konèí smlouva u stabilního obránce a brankáøe, to pak bude cca 62k. Jak by jste to øešili vy? Díky za radu
ja mam stadion na 5 tis.-platy 73 tis. a zvladam to v pohode :wink:
No tak ten 1tis. divákù navíc ti zlepší platební bilanci tak o 22k :) No tak platy se mi vyšplhali až na 65k a to ještì pár hráèù je pøed podpisem smlouvy :( Nìjak to zaèíná stagnovat, když venku prodìlávám cca 40k :(

Ještì by mne zajímala jedna vìc, když podepisuji s hráèem novou smlouvu, kdy je nejlepší ji podepisovat? Tøeba 1 den pøed vypršením a nebo bude mít vìtší nároky než tøeba 10 dnù pøed vypršením smlouvy? Je to nìjak závislé? Díky
kofi

Re: Platy

Post by kofi »

Fantazik wrote: Ještì by mne zajímala jedna vìc, když podepisuji s hráèem novou smlouvu, kdy je nejlepší ji podepisovat? Tøeba 1 den pøed vypršením a nebo bude mít vìtší nároky než tøeba 10 dnù pøed vypršením smlouvy? Je to nìjak závislé? Díky
mělo by to být závislé jen na morálce a na hodnocení hráče...
FC Alkoholicks
Fifi.5
Team President

fyzièka

Post by Fifi.5 »

je vyhodný hráèe s malou fyzièkou nenechat trénovat??že bych mu navolil nic jestli by se mi to lépe zdvihlo nebo ne ta fyzièka
happyna17

Re: fyzièka

Post by happyna17 »

Fifi.5 wrote:je vyhodný hráèe s malou fyzièkou nenechat trénovat??že bych mu navolil nic jestli by se mi to lépe zdvihlo nebo ne ta fyzièka
ne to nemá vliv jen ho nech a trénuje fyzièka se zvedá každý den pøi ranní simulaci ve 4 hodiny( mìla by se zvedat o 15%)
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

a nemám tøeba trénovat energii nejdøíve aby mìly velkkou fyzièku a nebo to stim taky zase nesouvisy a prostì ve 4 hodiny o 15% pokud nehraje dannej hráè anebo mám zaèít trénovat pøední vlastnosti napø Obranci-Hlavicky, braneni
happyna17

Post by happyna17 »

Fifi.5 wrote:a nemám tøeba trénovat energii nejdøíve aby mìly velkkou fyzièku a nebo to stim taky zase nesouvisy a prostì ve 4 hodiny o 15% pokud nehraje dannej hráè anebo mám zaèít trénovat pøední vlastnosti napø Obranci-Hlavicky, braneni
jo když budeš trénovat energii tak se ti bude pomalejc zmenšovat fyzièka ale zase když trénuješ hlavní skilly tak hráè podává lepší výkon
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

happyna17 wrote:
Fifi.5 wrote:a nemám tøeba trénovat energii nejdøíve aby mìly velkkou fyzièku a nebo to stim taky zase nesouvisy a prostì ve 4 hodiny o 15% pokud nehraje dannej hráè anebo mám zaèít trénovat pøední vlastnosti napø Obranci-Hlavicky, braneni
jo když budeš trénovat energii tak se ti bude pomalejc zmenšovat fyzièka ale zase když trénuješ hlavní skilly tak hráè podává lepší výkon

tak co je teda výhodnìjší nebo co si dìlal osobnì ty a když prodávám hráèe a dám ho zadarmo tak je to stejný jako když ho vyhodim nebo z toho co mu za smlouvu nabídnou mám nìjakej profit protože jak tam teda nìkdo mùže dát hodne dobrýho hráèe zadarmo to musí mít nìjakej zisk ze smlouvy ne?
Fifi.5
Team President

punker

Post by Fifi.5 »

jo a jen mimochodem máš uplne nejvíc good atvar bo jak se tomu øíka miluju tvrdou muziku PUNKS NOT DEAD VOLE :!: :!: :!: :!:
Lermik

Re: punker

Post by Lermik »

Fifi.5 wrote:jo a jen mimochodem máš uplne nejvíc good atvar bo jak se tomu øíka miluju tvrdou muziku PUNKS NOT DEAD VOLE :!: :!: :!: :!:
che? :lol:
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
krup72

Re: punker

Post by krup72 »

Fifi.5 wrote:jo a jen mimochodem máš uplne nejvíc good atvar bo jak se tomu øíka miluju tvrdou muziku PUNKS NOT DEAD VOLE :!: :!: :!: :!:
jsi mu chtìl øíct, že má dobrej otvor? no... to ti podìkuje :lol:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

STOP OT, aspon v tomto topicu :!:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”