dela to dobre, proda nejakyho svyho borce s vykonem 66 treba za 6M a koupi nejakyho s vykonem 65 za 3M Sice ma spatnou naladu v tymu, ale az ji vylepsi tak bude divizema spoupat hodne rychle nahoru
Strelci z Japonska
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi
Tom9k wrote:Týjo 26mln... Já sem se ted taky zcvoknul kupuju 11 hráèù najednou...
taky tì to chytlo?
já jen pìt...tøi už sem koupil a dva prodal
Njn, pøedvánoèní nákupní horeèka vnikla i do SP Jenom si musim hlídat, aby dluh v pøípadì že bych udìlal všechny pøestupy (to se nestane) nepøesáhnul 2 miliony
tal dneska sem mi stala vìc ráno mi pøišel výsledek z poháru asi v 5:28 a stávám normálnì v 6 ale øek sem si že když mi pøišel výsledek že už musí SP jet tak sem se lognul a byl sem tam naprosto sám
happyna17 wrote:tal dneska sem mi stala vìc ráno mi pøišel výsledek z poháru asi v 5:28 a stávám normálnì v 6 ale øek sem si že když mi pøišel výsledek že už musí SP jet tak sem se lognul a byl sem tam naprosto sám
Ostatní jsou asi ménì závislejší.. Mì tedy výsledek pøišel taky brzo, ale že bych kvùli tomu zapínal poèítaè... No ne (pøíštì honechám zapnutej celou noc )
Tom23 wrote:Me zase prijde zajimavy, ze pres vikend ke mne do ligy pribyli 2 tymy, ovsem hodnoceni maji 57 a 56 procent!!! To jsem mel po mesici a pul piplani.
jo toto je hodne zajimavy....ja dostal tym neak na 28% a jini to maji treba rovnou na 40% i vys....
Tom23 wrote:Me zase prijde zajimavy, ze pres vikend ke mne do ligy pribyli 2 tymy, ovsem hodnoceni maji 57 a 56 procent!!! To jsem mel po mesici a pul piplani.
jo toto je hodne zajimavy....ja dostal tym neak na 28% a jini to maji treba rovnou na 40% i vys....
Ted kfyz je H tak uz to je v pohode, drive to bylo neco jinyho, nekdo dostal tym 35% (treba ja ) a nekdo zase treba 60%...
V Litomyšli máme na Štìdrý den velký svátek. Na finále pøátelského poháru copacabana pøijede vítìz divize A tým Nop's Heroes. Vítìz utkání bere 800K.
Opravdu jsem zvìdav, kdo to asi bude:)
Loser75 wrote:V Litomyšli máme na Štìdrý den velký svátek. Na finále pøátelského poháru copacabana pøijede vítìz divize A tým Nop's Heroes. Vítìz utkání bere 800K.
Loser75 wrote:V Litomyšli máme na Štìdrý den velký svátek. Na finále pøátelského poháru copacabana pøijede vítìz divize A tým Nop's Heroes. Vítìz utkání bere 800K.
To by mì zajímalo kdo to bude
pøece Litomyšl
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
To by mì zajímalo kdo to bude
pøece Litomyšl
Pøesnì tak. Vsadil sis? Sice jen 1:0, ale 800k není k zahození
Zoran Guerk pálil z voleje, jeho bombu poslaly vedle genitálie jednoho z obráncù. Postižený se jen tìžce zvedá, možná by byl radši, kdyby padla branka...
niel wrote:Zoran Guerk pálil z voleje, jeho bombu poslaly vedle genitálie jednoho z obráncù. Postižený se jen tìžce zvedá, možná by byl radši, kdyby padla branka...
to som si všimol aj ja je to supeeer
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!