rog k totzi membrii federatziei sa-mi trim pm cu id'urile de mess dk e posibil.
Federatia Romana de SP
Moderator: Romanian Moderators
Gazeta SP cauta redactorii,pana acum decat alex00 shi-a exprimat dorintza de a scrie pt gazeta dar nu dau de el pe mess
,hai bajetzi curaj!
Last edited by nepotuno1 on Wed Dec 27, 2006 8:50 am, edited 1 time in total.
salutare
Scuze dar pentru cateva zile nu voi avea acces la intrenet, voi fi disponibil din data de 28 luna asta, mai vb atunci in legatura cu federatia, salutare.
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
voi scrie si eu pentru gazeta.manager cyollo in socceproject.as vrea sa modifici acolo si in loc de unicool sa scrii cyollo.id de messenger gabriel_cyollo.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
unicool wrote:voi scrie si eu pentru gazeta.manager cyollo in socceproject.as vrea sa modifici acolo si in loc de unicool sa scrii cyollo.id de messenger gabriel_cyollo.
am modificat shi ar fii bine ca toti care sunt in situatia asta sa posteze numele de pe joc
pe mess te-am adaugat in lista acum cateva zile,dar nimic id'ul meu miccristian shi rog ca totzi cei care fac parte din federatzie sa'l bage in lista de mess pentru a putea comunica mai bine(conferintze etc...)
-
bagabontu99
- Fan