Já hrál dnes v poháru s jedním Déèkovým týmem na kterého jsem ROZHODNÌ MÌL. A když øíkám rozhodnì tak myslím rozhodnì! Celkový výkon jsem mìl o 4% lepší a ouha! Prohrál jsem na DOMÁCÍM høišti 2:1
Tak to je poprvé co jsem se v poháru dostal až do pùlky sezony.
Zatím hrálo dvakrát Ceèko a dvakrát Beèko.
Zítra mám zase celkem pøíznivý los takže to zkusím ještì uhrát s Beèkem.
Ale pøíští týden to už asi na Beèko bude moc a Aèko budu šetøit na cz ligu takže tím moje cesta pohárem pravdìpodobnì skonèí.
duhý tým z divize F poražen. Dnes jsem se střetl v poháru s týmem F divize a rozprášil jsem jej 2:0, i přes defenzivní styl hry se nám podařilo překonat soupeře v brance s juniorem s výkonem 17...
Tak dnes jsme podle oèekávání postoupili do dalšího kola po hladké výhøe 2:0 nad týmem z F divize na jeho høišti. Pøíští týden nás èeká opìt tým z F jenže opìt jedeme na jeho høištì , ale pøesto vìøíme v postup i s B týmem
season 11 - 4. in G114
season 12 - 1. in G114
season 13 - 1. in F38
season 14 - 1. in E13
hop a jsem taky v dalsim kole (jen pro zajimavost hraju G divizi)
bylo to hodne tesny, hral sem proti 2. z F a postavil silnej tym, ete sem hral u nej a prislo mu 10k divaku, pred takovym kotlem byli moji hraci asi prvne, jestli se nepletu, ale zahrali zkusene, goly jen kdyz museli:)
85% Styl 35%
30% Agresivita 35%
35% Obrana 61%
34% Záloha 28%
40% Útok 20%
10.000 (95% - 5%)
---
soucet rad mel o procento lepsi, jestli sem neudelal chybu ve vypoctu:)
a u nej sem ho vyklepl:)) teda s nutnou davkou stesti:D
ale libi se mi v tom vypisu, jak dostanu gola, tak zkusene golem hned srovnam:))
do dalsiho kola jsem dostal zase Rumuna, ale tentokrat z Cecka, takze to bude hodne tezky, ale i tak letosni SP pohar je pro me uz velky uspech, kdyz nepocitam vitezstvi nad Hackama, tak sem domu poslal jedno Ecko a jedno Fko, ikdyz oba tesne, ale poslal:D
aspon hraju ted zase venku, takze u Ccka pred 16k divaky:))