duffy wrote:Kazdopadne, kdyz jste tak sikovni, co takhle nejake nove logo i pro me? Jmeno tymu je "torpédo Svinov", barevna kombinace by se mi zamlouvala cerveno cerno zluta a take nejaka ta infernalni tematika. (Porad touzim po necem mezi demony a prasaty) Nicmene klidne tam muze byt nejak zahrnuto i ono torpedo - vsak vy si nejak poradite.
fu skusim nieèo zriešit
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
HANYSKOVI: jestli z toho èernobílýho by nešel udìlat malej znak. Na tom fialovým zase zmìnit orámování do nìjakýho klasiètìjšího jak maj loga týmù, tøeba jako erb nebo nìco takovýho
Tiger Baros wrote:
díky Ale kdyžtak bys mohl zkusit ještì nìco, abych si mohl vybrat
a ještì kdyby ta èervená mohla být tmavší, prostì rudá (jako Sparta )
takuto èervenú?
a druhe logo bude až zajtra
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Docela pekny...ani jsem necekal,ze udelate docela peknou tu houbicku,ale pokuste se prosim udelat jeste neco cokoliv at mam na vyber...jak Paul-X,tak HANYSEK...diky moc
Mozna trocha inspirace v mych strankach http://www.lucius-fcagaricus.estranky.cz/ a v mem logu co jsem pouzival doted...to zeleny v pravym rohu hornim na mym strankach !Popripade jeste fandim Sparte a Chelsea teda...
Diky
Moc prosim...zkuste jeste nejaky logo nekdo...jakykolvi:-)!
dovolil jsem si treosicku upravit tygry...jeikoz vim co to je znova predelavat logo se kterym si hrajes pul hodiny (ne-li vic...) . doufam ze se paul nebude zlobit... :
HANYSEK6 wrote:dovolil jsem si treosicku upravit tygry...jeikoz vim co to je znova predelavat logo se kterym si hrajes pul hodiny (ne-li vic...) . doufam ze se paul nebude zlobit... :
mne to nevadi
marektucek wrote:Paul, Hanysku...nechtìli byste sem dát takový základní informace jak s tím programem dìlat??staèil by nìjakej základ
To se tady dneska neukážou žádný nový loga??
daj do googlu Photoshop a najdy kde su tutoriali a navody tam sa nauèiš ja to rbim tak