HANYSKU to teda èest, to teda fakt èumím je dost mooooc mooooc dobrýHANYSEK6 wrote:na a uz neskemraj

Hanysku už jen drobnost, proè je na pravý stranì ta èára??
Moderator: Czech Moderators
HANYSKU to teda èest, to teda fakt èumím je dost mooooc mooooc dobrýHANYSEK6 wrote:na a uz neskemraj
Lucius wrote:HANYSEK6 wrote:adriano umi skemrat a vychvalovatLucius wrote:Ja asi budu plakat...nejak me ignorujete...asi se vam nechce nic vymejslet a takovej adriano uz jich ma asi sto![]()
![]()
a podekovat
Nevym jestli skemrani je lepsi vlastnost,ale teda to jsi me urazil...ja podekoval a pochvalil to logo cos mi udelal...je pekny...jen bych asi bral trosku barevnejsi nebo neco...popravde nejak ani nevim co udelat...nemam v tomhle moc predstaviost!Me se trebas libi znam Sparty,ale ne tenhle,ale spis ten plastickej,ale to by byla asi veeelika fuska![]()
http://www.sparta.cz/file/u/fanzona/loga/sparta3d.jpg
Misto AC Sparta Praha = FC Agaricus a misto toho S veprostred by bylo dobry zapracovat nejak to logo co pouzivam ted...myslim to na mych strankach v pravym hornim rohu!
Ale to by asi byl boj...omlouvam se za velikost predem!
me uz ale nebavi jen tak pro nic za nic robit loga...kdyby jste se slozili a za kazde logo dali kazdy 1 €adriano10 wrote:hanysku rozhodnì nepøestávej, pro srandu krílù to nedìláš si piš!![]()
Jo a nevím co se do mì najednou tak všichni obulyže pré mám 100 log, že tøeba takovej adriano...., že se ten jeho pøíspìvek stratil mezi tìmi adriánovými atd...
![]()
![]()
![]()
![]()
A na naše tvùrce to asi fakt zapùsobilo....![]()
![]()
Jestli to bereš takhle tak skonèi...HANYSEK6 wrote:me uz ale nebavi jen tak pro nic za nic robit loga...kdyby jste se slozili a za kazde logo dali kazdy 1 €adriano10 wrote:hanysku rozhodnì nepøestávej, pro srandu krílù to nedìláš si piš!![]()
Jo a nevím co se do mì najednou tak všichni obulyže pré mám 100 log, že tøeba takovej adriano...., že se ten jeho pøíspìvek stratil mezi tìmi adriánovými atd...
![]()
![]()
![]()
![]()
A na naše tvùrce to asi fakt zapùsobilo....![]()
![]()
tak mame ja i paul dozivotn SPFA
ale takhle cas v riti a kapsa prazdna...
oki idem pracovat ale ešte robim jedno logo tak neviem za kolko budeadriano10 wrote:ehm....Paul-X wrote:i m backneu..... mno zlý jazykové by zas mìli keci...
![]()
Takže ty víš co máš dìlat...( ne pokud nechceš nemusíš.... je to na tobì)