Přáteláky
Moderator: Czech Moderators
pratalak H..od 6 a 10
pratelak dnes z H...od sesti u me v 10 odveta, piste vzkazy na SP ci ICQ..
pratelak zitra..
zitra..2.1.2007..jen H divize..od 10:00 a od 14:00 odveta..piste..KOPI4
-
- Member of the Soccer Project Association
Najdou se dva týmy, který dají zítra se mnou dvoj zápas??? (doma, venku + další tým doma, venku)
Moje sestava bude tvoøená hráèi s malou morálkou. soupeø musí být pro vyrovnaný zápas jedinì z divize H,G nebo slabší tým z divize F ostatní nabídky odmítám!
14 a 22 hodina je už obsazena. Ale stále hledám manažera na dvojzápas v 10 a 18 hodin

14 a 22 hodina je už obsazena. Ale stále hledám manažera na dvojzápas v 10 a 18 hodin
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
a sám si 1. v F.....foppa 13 wrote:Najdou se dva týmy, který dají zítra se mnou dvoj zápas??? (doma, venku + další tým doma, venku)Moje sestava bude tvoøená hráèi s malou morálkou. soupeø musí být pro vyrovnaný zápas jedinì z divize H,G nebo slabší tým z divize F ostatní nabídky odmítám!
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
Asi neumíš moc dobøe èíst, protože jsem psal ŽE BUDOU HRÁT HRÁÈI S MINIMÁLNÍ MORÁLKOU, kteøí podají výkon kolem 40 a tudíž nemá žádnej význam to, kde a kolikatej jsem. Tak prvnì dobøe èti a pak se tøeba ztrapòuj...Tiger Baros wrote:a sám si 1. v F.....

HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
tudíž nemá žádný význam, s kým budeš hrát, ne? hráèùm stoupne morálka tak èi takfoppa 13 wrote:Asi neumíš moc dobøe èíst, protože jsem psal ŽE BUDOU HRÁT HRÁÈI S MINIMÁLNÍ MORÁLKOU, kteøí podají výkon kolem 40 a tudíž nemá žádnej význam to, kde a kolikatej jsem. Tak prvnì dobøe èti a pak se tøeba ztrapòuj...![]()

-
To je sice svatá pravda, ale narazil jsem už na pár manažeru co nakonec do hry poslali Aèko... Sice je to jen blbej pøátelák, ale jen tak mùžu docílil nìjaké vyrovnanostitudíž nemá žádný význam, s kým budeš hrát, ne? hráèùm stoupne morálka tak èi tak

HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
Pratelak na 3.1.
pratelak na 3.1. budou hrat hraci s malou moralkou a mladici, takze muzou hrat i tymy z nizsich divizi.
-
Re: Pratelak na 3.1.
já bych to bral ale nejlíp dvojzápas, to by bylo lepší, ale kdybys mìl èas jen na jeden tak joandretti wrote:pratelak na 3.1. budou hrat hraci s malou moralkou a mladici, takze muzou hrat i tymy z nizsich divizi.

H.1561 návrat MB Scorpions Fighters