PaTTTTrick wrote:Taky se zeptam, pøestože nejsem nový
Døíve fungovala historie i u SP tymu, takze jsem se mohl podivat, jak se ten tym drive jmenoval....ale ted uz to nejde, zadna historie neexistuje. Treba ted se u nas v divizi jeden tym stal SP tymem a protoze nemam tak dobrou pamet, abych si pamatoval vsechny nazvy tymu, tak jsem se chtel podivat do historie, ktery ze tym to skoncil a bohuzel to nejde....
Da se nejak zjistit historie SP tymù nebo ne?
asi ne, taky mì to štve, chtìl se kouknout, jak se daøí hráèùm, které sem prodal ještì v dobách FCCzech Tigers.....a nezjistil sem nic
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Jsi na soccerprojectu nový?NE pOTØEBUJEŠ pOMOCI?ANO
myslím že už to tady nìkde bylo, ale chci se zeptat jestli když hráèovi klesne vlastnost jestli je to vždy o urèitej poèet procent, nebo je to náhodnì????
Radèi pøíklad: když má hráè1 pøihrávky na 90% a klesnou mu.. na kolik mu klesnou? na 85%( vždy o5%) nebo 83(vždy o 7%) nebo jak kdy nìkdy na 85, nìkdy 86, nìkdy 80( náhodnì)
Tak snad mi na toto nìkdo odpoví...
adriano10 wrote:Jsi na soccerprojectu nový?NE pOTØEBUJEŠ pOMOCI?ANO
myslím že už to tady nìkde bylo, ale chci se zeptat jestli když hráèovi klesne vlastnost jestli je to vždy o urèitej poèet procent, nebo je to náhodnì????
Radèi pøíklad: když má hráè1 pøihrávky na 90% a klesnou mu.. na kolik mu klesnou? na 85%( vždy o5%) nebo 83(vždy o 7%) nebo jak kdy nìkdy na 85, nìkdy 86, nìkdy 80( náhodnì)
adriano10 wrote:Jsi na soccerprojectu nový?NE pOTØEBUJEŠ pOMOCI?ANO
Zajimalo by me co je pri urcovani vykonu dulezitejsi jestli moralka nebo fyzicka?(bude hrat lip se 100% moralkou a 90% fyzickou nebo 90% moralkou a 100% fyzickou) Vzdycky jsem si myslel, ze dulezitejsi je moralka tak doufam ze to tak je
Strelci z Japonska
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi
Tom151 wrote:Zajimalo by me co je pri urcovani vykonu dulezitejsi jestli moralka nebo fyzicka?(bude hrat lip se 100% moralkou a 90% fyzickou nebo 90% moralkou a 100% fyzickou) Vzdycky jsem si myslel, ze dulezitejsi je moralka tak doufam ze to tak je
já sem na tvé stranì
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Tom151 wrote:Zajimalo by me co je pri urcovani vykonu dulezitejsi jestli moralka nebo fyzicka?(bude hrat lip se 100% moralkou a 90% fyzickou nebo 90% moralkou a 100% fyzickou) Vzdycky jsem si myslel, ze dulezitejsi je moralka tak doufam ze to tak je
HANYSEK6 wrote:nechci nic rikat, ale kdyz uz tak vehementne obhajujes psani pouze k tematu...no radeji nic nerikam, ale uvedom si co ma tenhle topic v nazvu...
Mel jsem dobrou silvestrovskou naladu a tak jsem odepsal a tim to i ukoncil ale aby si mel klid du to smazat
Last edited by Paul-X on Tue Jan 02, 2007 4:24 pm, edited 1 time in total.
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!