Federatia Romana de SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
alexis
Assistant Coach

Post by alexis »

yo's de acord pentru v'am mai spus "yo votez tot!!" :lol: :lol: "dayo cu cine votez?!...hâc!!" :oops: :lol:
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

a e foarte buna ideea lui good thor. candidez si eu ca purtator de cuvant :lol: :lol:
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Cum as putea sa devin membru in federatia SP.
alexis
Assistant Coach

Post by alexis »

trebuie decat sa zici ca vrei.... :lol:
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Kosmin wrote:Cum as putea sa devin membru in federatia SP.
usor. Spui asa as dori sa fac si eu parte din federadtie romana de sp! 8)
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
Kosmin

Inscriere

Post by Kosmin »

As vrea sa fac parte din federatia romana De SP.(sunt managerul buffalo cu echipa Buffalo Braila )
Last edited by Kosmin on Wed Jan 03, 2007 9:14 am, edited 3 times in total.
tiramitsu
Coach

Inscriere

Post by tiramitsu »

Salut,

Ma inscriu si eu in federatie.
mokok
Fan

salutare

Post by mokok »

As vrea sa fac shi eu parte din federatie, sunt fratele lui alex00
Carly
Team Manager

Post by Carly »

as dori sa fac si eu parte din federadtie romana de sp!
manager Carly echipa "U"-Cluj
Image
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Good Thor

Post by Good Thor »

Ce usor este sa cereti sa fiti membri ... dar cand vine vorba sa faceti ceva pentru federatie ... E FOARTE GREU .... UUUUUUUU ... asa vi se fac ochii :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
alex00
Team Manager

Pt, Good Thor

Post by alex00 »

In legatura cu ultimul tau anunt de presa: [RO] 2 jurnale shi FC Giulest... nu stiu ce sa-ti spun dar e cel mai tare anunt de presa pe care l-am citit vreodata, daca nu te deranjeaza as propune sa fie publicat in Gazeta de pe FRSP, in felu asta poate facem shi un concurs cu cel mai bun anunt de presa....acum ar trebui sa fie de acord shi nepotuno1, dar se pare ca nu dau de el de cateva zile. Daca nu iti convine ceea ce am propus lasam totul deoparte. Salutare
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

Good Thor wrote:Ce usor este sa cereti sa fiti membri ... dar cand vine vorba sa faceti ceva pentru federatie ... E FOARTE GREU .... UUUUUUUU ... asa vi se fac ochii :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
exact cum a zis good thor cand vine vorba sa faceti ceva uitati sa mai intrati pe forum sa faceti
un exemplu ff bun este cupa organizata de el toti vreti dar nici unul nu se mai anunta si nu isi mai da datele sau alt exemplu este Campionatul Romaniei unde va inscrieti si uitati sa mai postati rezultate si alte chestii de genul acesta
deci eu unul zic ca pt aceste posturi trebuie persoane capabile sa faca ceva pt federatie nu cele de genul " ca imi place cum sunsa Vicepresedinte .... oau sigur ar trebui sa ocup aceasta functie "
aceasta e parerea mea nu vrea sa creez prea multe discutii dar asa cred eo
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
alexis
Assistant Coach

Post by alexis »

este adevarat ce spuneti ma baieti...in federatie nu ne trebuie oameni care sa fie membri numai de dragul de a fi...trebuie oameni care sa vrea cu adevarat aceasta federatie si care sa se si ocupe... :wink:
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

Iar referitor la CD (Consiliul Director) ... este o idee buna ... dar propun sa adoptati modelul politic-administrativ .... adica de genul Guvern-Parlament ... Guvernul fiind sa zicem Consiliul Executiv ... iar Parlamentul fiind Consiliul Federativ ... Consiliul Executiv fiind ocupat de VicePresedintii ... Consiliul Federativ fiind ocupat de membrii federatiei ... deciziile luate de CF sa fie aplicate de CE ... iar Presedintele conduce cele 2 consilii ... si schimbarile se fac periodice ... presedintele conduce pe o perioada determinata ... sa zicem 2 sezoane ... Presedintele numeste VicePresedintii ... numai la CF nu se schimba componenta (adica membrii) ... singurul lucru care se poate face este doar inscrierea membrilor sau excluderea membrilor.

Si partea frumoasa este ... ca timp de 2 sezone ... presedintele trebuie sa isi tina promisiunile date in "campanie" ... si ca poate schimba oricand vicepresedintii ... dar numai daca si numai daca exista motive clare !!! ... si schimbarile vicepresedintilor sunt "supravegheate" de CF
Ideea asta se stie foarte bine , e venita din partea lui Good Thor, propun sa luam in considerare cele spuse shi sa punem in aplicare acest sistem al fedeatiei. Acum nu trebuie decat sa fiti de acord cu toii in legatura cu asta, dar sincer sa fiu nu cred ca ar fi vreo problema. Iar in legatura cu membrii, nu judecati inainte sa-i cunoasteti mai bine, scuze dar asta e parerea mea, iar daca va fi vre un membru care sa nu se ocupe/ajute federaia intr-un fel, va fi exclus bineinteles. Salutare. Astept aspunsurile voastre in legatura cu sistemul propus de Good Thor
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

alex00 wrote:
Iar referitor la CD (Consiliul Director) ... este o idee buna ... dar propun sa adoptati modelul politic-administrativ .... adica de genul Guvern-Parlament ... Guvernul fiind sa zicem Consiliul Executiv ... iar Parlamentul fiind Consiliul Federativ ... Consiliul Executiv fiind ocupat de VicePresedintii ... Consiliul Federativ fiind ocupat de membrii federatiei ... deciziile luate de CF sa fie aplicate de CE ... iar Presedintele conduce cele 2 consilii ... si schimbarile se fac periodice ... presedintele conduce pe o perioada determinata ... sa zicem 2 sezoane ... Presedintele numeste VicePresedintii ... numai la CF nu se schimba componenta (adica membrii) ... singurul lucru care se poate face este doar inscrierea membrilor sau excluderea membrilor.

Si partea frumoasa este ... ca timp de 2 sezone ... presedintele trebuie sa isi tina promisiunile date in "campanie" ... si ca poate schimba oricand vicepresedintii ... dar numai daca si numai daca exista motive clare !!! ... si schimbarile vicepresedintilor sunt "supravegheate" de CF
Ideea asta se stie foarte bine , e venita din partea lui Good Thor, propun sa luam in considerare cele spuse shi sa punem in aplicare acest sistem al fedeatiei. Acum nu trebuie decat sa fiti de acord cu toii in legatura cu asta, dar sincer sa fiu nu cred ca ar fi vreo problema. Iar in legatura cu membrii, nu judecati inainte sa-i cunoasteti mai bine, scuze dar asta e parerea mea, iar daca va fi vre un membru care sa nu se ocupe/ajute federaia intr-un fel, va fi exclus bineinteles. Salutare. Astept aspunsurile voastre in legatura cu sistemul propus de Good Thor
ori nu va datzi seama ce spuneti ori postati de dragul de a posta,de ce zic treaba asta ? simplu exemplu : cum sa-l numesc yo vicepreshedinte pe Good Thor cand el nici macar nu shi-a exprimat dorintza de a face parte din federatzie ? cred k m-am facut intzeles,daca nu fac un desen in paint :wink: SUNTEM PE SP

PS : ideea e super,dar pentru viitor!
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”