Paul-X a HANYSEK6 a este enviem kto este robi loga..proste vsetci co robia loga maam pre vaas vyzvu....moji 3 kamarati neveria ake dobre loga robite a vsetci hraju SP ale nechodia sem a si myslia ze moje logo som si stiahol od niekam...mohli by ste spravit pre tieto 3 teamy loga aby im vypadli oci aky ste dobry???
Palko - FC Slovan Nové Zámky
Lemon - Lemon Drink
xardas - FC Opilec
Postupne ako ich budete robit ich davajte prosim sem ja si ich postahujem a poposielam im ich....NECH VEDIA ZE STE NA LOGA MACHRI !!! Dakujem pani....
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Ivo08-LSG wrote:Paul-X a HANYSEK6 a este enviem kto este robi loga..proste vsetci co robia loga maam pre vaas vyzvu....moji 3 kamarati neveria ake dobre loga robite a vsetci hraju SP ale nechodia sem a si myslia ze moje logo som si stiahol od niekam...mohli by ste spravit pre tieto 3 teamy loga aby im vypadli oci aky ste dobry???
Palko - FC Slovan Nové Zámky
Lemon - Lemon Drink
xardas - FC Opilec
Postupne ako ich budete robit ich davajte prosim sem ja si ich postahujem a poposielam im ich....NECH VEDIA ZE STE NA LOGA MACHRI !!! Dakujem pani....
nejake podmienky nemaju?
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Paul-X...asi nemaju neviem o tom my nevraveli....asi len tak im proste spravte vynikajuce loga ako robite kazdemu a uvidia ze som mal pravdu...heh
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Jé tak bys mi taky mohl jedno udìlat...
Ještì mì má dìlat Tom49...
Jinak Frankiemu dìkuju je vidìt že se nudí....
OD nìj jsem si ale žádný logo nepøál- nemáš na to ten správnej cit frankie...
Ale díky za snahu. i pøesto se ale do ankety nedostane...
adriano10 wrote:Jinak Frankiemu dìkuju je vidìt že se nudí....
Nn nenudim se, to logo i s upnutim na imageshack trvalo tak dve minuty
Chtel sem ti udelat radost, kdyz si takovy sberatel log...
A to ze se nedostane do zminovane ankety me neskutecne mrzi
adriano10 wrote:Jinak Frankiemu dìkuju je vidìt že se nudí....
Nn nenudim se, to logo i s upnutim na imageshack trvalo tak dve minuty
Chtel sem ti udelat radost, kdyz si takovy sberatel log...
A to ze se nedostane do zminovane ankety me neskutecne mrzi
Nebudu mít ve znaku ten kosoètvereèek
A hlasování by stratilo smysl, protože nìkteøí by ze srandy hlasovalo pro to tvý apak by byly ochuzeny kuteèná loga jako dìlá tøeba paul, hanysek, mixyk, já , adas, atd....
adriano10 wrote:Nebudu mít ve znaku ten kosoètvereèek
A hlasování by stratilo smysl, protože nìkteøí by ze srandy hlasovalo pro to tvý apak by byly ochuzeny kuteèná loga jako dìlá tøeba paul, hanysek, mixyk, já , adas, atd....
lol, jaky kosoctverec?! Je to prece slunce, symbol sily a dulezitosti a to ze je hranate, je proto aby kazdy vrchol ukazoval na jednu svetovou stranu a tim symbolizoval dulezitost tveho tymu, neco jako ze je tvuj tym stred zeme, vesmiru, nekonecna... To vse elegantne sladeno do tymovych barev. Je videt ze znalost vytvarneho umeni klesa niz a niz
adriano10 wrote:Nebudu mít ve znaku ten kosoètvereèek
lol, jaky kosoctverec?! Je to prece slunce, symbol sily a dulezitosti a to ze je hranate, je proto aby kazdy vrchol ukazoval na jednu svetovou stranu a tim symbolizoval dulezitost tveho tymu, neco jako ze je tvuj tym stred zeme, vesmiru, nekonecna... To vse elegantne sladeno do tymovych barev. Je videt ze znalost vytvarneho umeni klesa niz a niz