Za kolik ho střelit

Moderator: Czech Moderators

kalvados
Assistant Manager

Prodej GK

Post by kalvados »

Prodávám brankáøe - jestli má nìkdo zájem, tak se mi ozvìte (mùžeme se dohodnout klidnì i na okamžitý pøestup)

http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1

èau
Evandro
Member of the Soccer Project Association

Re: Prodej GK

Post by Evandro »

kalvados wrote:Prodávám brankáøe - jestli má nìkdo zájem, tak se mi ozvìte (mùžeme se dohodnout klidnì i na okamžitý pøestup)

èau
nespletl sis topic :?: :shock:
Image
Image
Tom9k

Post by Tom9k »

Já bych se nechtìl ptát na cenu, to možná pozdìji ale týká se to pøestupù. Z talentù co sem vychoval a vytrénoval v klubu vzešli dva velice perspektivní hráè: Tomáš Veleba(19let), ten bude mít se 100p zkušeností jistých 89p a Davy Wilockx(21let), kterej bude mít se zkušenostma nìco kolem 86p. Oba hrajou na postu LF a oba budou brzo 2 nejlepší hráèi v týmu. Myslíte, že by se vyplatilo jednoho z nich prodat za nìjakou, pravdìpodobnì vyšší èástku, a dokoupit si nìjakou jinak potøebnou posilu do A - týmu, nebo si je oba nechat, jedoho tøeba jako zálohu? V béèku by mohl bezpeènì hrát dìdek Peter Smola, nebo swéèko... :?: :roll:
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
mart-in
Assistant Manager

Post by mart-in »

Tom9k wrote:Já bych se nechtìl ptát na cenu, to možná pozdìji ale týká se to pøestupù. Z talentù co sem vychoval a vytrénoval v klubu vzešli dva velice perspektivní hráè: Tomáš Veleba(19let), ten bude mít se 100p zkušeností jistých 89p a Davy Wilockx(21let), kterej bude mít se zkušenostma nìco kolem 86p. Oba hrajou na postu LF a oba budou brzo 2 nejlepší hráèi v týmu. Myslíte, že by se vyplatilo jednoho z nich prodat za nìjakou, pravdìpodobnì vyšší èástku, a dokoupit si nìjakou jinak potøebnou posilu do A - týmu, nebo si je oba nechat, jedoho tøeba jako zálohu? V béèku by mohl bezpeènì hrát dìdek Peter Smola, nebo swéèko... :?: :roll:
Jak poznas kolik budou mit procent a zkusenosti?
mart-in
Assistant Manager

Re: re

Post by mart-in »

Evandro wrote:
mart-in wrote:Co je agresor? A proc ho mam nejdriv vytrenovat? Myslis ze pak bude mit vetsi hodnotu? Jakou muze mit ted hodnotu,cenu? Napis
øeknu ti to takhle, když ho budeš chtìt prodat hned, tak za nìho mužeš dostat kolem 1M a pokud mu vytrénuješ aspoò hl.skilly a budou aspoò trochu obstojny, tak za nìho mužeš dostat i 3x víc :wink:
No momentalne za nej mam nabidku 2M. Ale moc tomu nerozumim. Co to je ta skryta? K cemu je? A jak ji poznam? A cim je vetsi agrese tak tim je jako hrac lepsi?
frankie_doparoma

Re: re

Post by frankie_doparoma »

mart-in wrote:No momentalne za nej mam nabidku 2M. Ale moc tomu nerozumim. Co to je ta skryta? K cemu je? A jak ji poznam? A cim je vetsi agrese tak tim je jako hrac lepsi?
1) precti si FAQ co je tady na foru
2) precti si topic "Vse co ste chteli vedet o SP..."
3) najdi si topic "Skryta dovednost"
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
lotky
Team President

Post by lotky »

toto øíká SPMT: http://img219.imageshack.us/my.php?image=kopeckyrh0.jpg

Kolik bych za nìj moch dostat po dotrénování?

oprava: omylem jsem uploadnul SPMT screen se 100% zkušenostma, souèasnej odhad hodnocení je 83-89 a výkonu 63,9-73,5.

P.S.: Na 95% (jestli se nestane nìco neoèekávanýho) jde po dotrénování na trh, tak, jestli sou zájemci, tak si ho zaènìte hlídat. :wink:
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
krupi
Coach

Post by krupi »

Tom9k wrote:Já bych se nechtìl ptát na cenu, to možná pozdìji ale týká se to pøestupù. Z talentù co sem vychoval a vytrénoval v klubu vzešli dva velice perspektivní hráè: Tomáš Veleba(19let), ten bude mít se 100p zkušeností jistých 89p a Davy Wilockx(21let), kterej bude mít se zkušenostma nìco kolem 86p. Oba hrajou na postu LF a oba budou brzo 2 nejlepší hráèi v týmu. Myslíte, že by se vyplatilo jednoho z nich prodat za nìjakou, pravdìpodobnì vyšší èástku, a dokoupit si nìjakou jinak potøebnou posilu do A - týmu, nebo si je oba nechat, jedoho tøeba jako zálohu? V béèku by mohl bezpeènì hrát dìdek Peter Smola, nebo swéèko... :?: :roll:
Osobně bych jednoho prodal pokud potřebuješ posílit na jiném postu. Prodal bych určitě Tomáše Velebu, který má vyšší agresivitu a běhěm sezóny ho budeš muset kvůli kartám častěji nahrazovat než toho druhého
Tom9k

Post by Tom9k »

krupi wrote:
Osobnì bych jednoho prodal pokud potøebuješ posílit na jiném postu. Prodal bych urèitì Tomáše Velebu, který má vyšší agresivitu a bìhìm sezóny ho budeš muset kvùli kartám èastìji nahrazovat než toho druhého
Zrovna sem si chtìl nechat Tomáše Velebu, protože je jisté, že bude o dost lepší (výkonostnì i na procenta)... :roll:
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
Dave"Mourinho"
Team Board Member

LF 17 let

Post by Dave"Mourinho" »

Chci prodat tady to 17 LF,protože se mi nehodí do sestavy a potøebuju peníze.Kolik byste mi za nìj dali?Podotýkám,že má skrytou 100,aspoò podle SPMT.
Lukáš Petržela
http://www.soccerproject.com/transfer.php?spid=6960349
Tom151
Team President

Re: LF 17 let

Post by Tom151 »

[quote="Dave"Mourinho""]Chci prodat tady to 17 LF,protože se mi nehodí do sestavy a potøebuju peníze.Kolik byste mi za nìj dali?Podotýkám,že má skrytou 100,aspoò podle SPMT.
Lukáš Petržela
http://www.soccerproject.com/transfer.php?spid=6960349[/quote]
tady na tom hraci je spatny, ze si nikdo nemuze bejt jistej jestli nema uz vytrenovanou nejakou z tech hlavnich schopnosti, to je pro kupujiciho celkem riziko a mohlo by ho to odradit od nakupu
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
lotky
Team President

Post by lotky »

lotky wrote:http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1

toto øíká SPMT: http://img219.imageshack.us/my.php?image=kopeckyrh0.jpg

Kolik bych za nìj moch dostat po dotrénování?

oprava: omylem jsem uploadnul SPMT screen se 100% zkušenostma, souèasnej odhad hodnocení je 83-89 a výkonu 63,9-73,5.

P.S.: Na 95% (jestli se nestane nìco neoèekávanýho) jde po dotrénování na trh, tak, jestli sou zájemci, tak si ho zaènìte hlídat. :wink:
A mì si tu jako nevšimne nikdo? :D

tak znovu, za kolik by moch jít na trh? :)

Tom151
Team President

Post by Tom151 »

lotky wrote:

tak znovu, za kolik by moch jít na trh? :)
rekneme tak 7,4M, prodat by se mohl i za vic
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
lotky
Team President

Post by lotky »

Tom151 wrote:rekneme tak 7,4M, prodat by se mohl i za vic
Takže øeknìme cca 8M. Takže k tomu mám další dotaz hned. Furt nejsem na 100% rozhodnutej o prodeji, kvùli tomu jak je ten hráè právì dobrej. Ale zároveò si øikám, že vzhledem k tomu, že jsem stále v Háèku, tak by se mi spíš vyplatilo ho asi prodat a koupit za nìj tøeba 3 hráèe s hodnocenim cca 75-80%, jestli se nepletu. Což by mi pomohlo i v tom, že hra týmu by nebyla postavená na jednom hráèi, kterej mùže kdykoliv vypadnout.

Uvažuju správnì :?:

Klitor
Team President

Post by Klitor »

lotky wrote:
Tom151 wrote:rekneme tak 7,4M, prodat by se mohl i za vic
Takže øeknìme cca 8M. Takže k tomu mám další dotaz hned. Furt nejsem na 100% rozhodnutej o prodeji, kvùli tomu jak je ten hráè právì dobrej. Ale zároveò si øikám, že vzhledem k tomu, že jsem stále v Háèku, tak by se mi spíš vyplatilo ho asi prodat a koupit za nìj tøeba 3 hráèe s hodnocenim cca 75-80%, jestli se nepletu. Což by mi pomohlo i v tom, že hra týmu by nebyla postavená na jednom hráèi, kterej mùže kdykoliv vypadnout.

Uvažuju správnì :?:
já tak uvažoval a nebylo to špatný rozhodnutí :-)
Image
Post Reply

Return to “Přestupy (cz/sk)”