tos nemohl rovnou prohrat ?etwas wrote:http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=795431
o 18 lepsi vykon a staci to jen na remizu![]()
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
Ivo08-LSG
- Member of the Soccer Project Association
Pavel Dujka dostal cervenu kartu za odplacanie.Po tvrdom suboji s protihracom mu usli nervy a protihracovi,s ktorym zvadzal v zapase,tvrde suboje ukazal prienik svojho hnevu.na ejho strane cervena karta,na superovej fialovy monokel....
Hmm tak ze maam v teame aj boxera som netusil
Hmm tak ze maam v teame aj boxera som netusil
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Èeské TOP týmy
Nìkde jsem èetl, že poèek èeských manažerù stoupl natolik že se srovnal s tìmi belgickými, koukal jsem tedy do pøedních týmù a docela jsem se udivil tím, co jsem tam vidìl:
Pouze 1!!! Èeský tým je v ve tøech nejlepších ligách a t až v Cèku, 3 další mají do C ligy našlápnuto a 16 jich hraje ve støedu D lig. není to málo, aby mezi nejlepšími 540ti tými bylo jen 20 týmu èeských managerù? Èím to mùže být .. sám hraji SP krátce, tak se jen ptám, nechci nikoho naštvat èi urazit
Pouze 1!!! Èeský tým je v ve tøech nejlepších ligách a t až v Cèku, 3 další mají do C ligy našlápnuto a 16 jich hraje ve støedu D lig. není to málo, aby mezi nejlepšími 540ti tými bylo jen 20 týmu èeských managerù? Èím to mùže být .. sám hraji SP krátce, tak se jen ptám, nechci nikoho naštvat èi urazit
-
frankie_doparoma
-
frankie_doparoma
-
marektucek
-
Tiger Baros