zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
na 4Patt wrote:na kolik zapasu se vam nejvice vykartoval hrac v lize???
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
zranìní
Poslední tøi týdny se dìje nìco podivného: zaèalo to tím, že se mi zranily ètyøi záložníci - dva ze základní sestavy; potom se zranily asi ètyøi nebo pìt útoèníkù a postupnì se pøidávali lazaøi z obrany - zase asi ètyøi obránci. Zkrátka mám na marodce poøád ètyøi nebo pìt lidí. Ale dnešek mì dorazil - mìl jsem zranìnýho gólmana na 8 dní a dneska se k nìmu pøidali další dva gólmani, takže nemám ani jednoho gólmana, super!!! Jinak doktor a fyzioterapeut jsou celou dobu na 100%, s hráèema pod 90% fyzièky nehraju a agresivitu v pøátelácích mám víceménì nulovou a v lize ne moc pøehnanou. To už prostì neni jenom smùla
))
A ještì jedna zajímavost, prodával jsem hráèe, vèera v 9:03 jsem dostal nabídku, takže mìl ještì dneska být u mì a zítra se prodat, ale pøestup byl uskuteènìn bez mého pøièinìní dnes v 11:48 ???

A ještì jedna zajímavost, prodával jsem hráèe, vèera v 9:03 jsem dostal nabídku, takže mìl ještì dneska být u mì a zítra se prodat, ale pøestup byl uskuteènìn bez mého pøièinìní dnes v 11:48 ???
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: zranìní
a co se ti pøesnì nezdá?Pedrosa wrote: A ještì jedna zajímavost, prodával jsem hráèe, vèera v 9:03 jsem dostal nabídku, takže mìl ještì dneska být u mì a zítra se prodat, ale pøestup byl uskuteènìn bez mého pøièinìní dnes v 11:48 ???
vèera podal nabídku, lhùta se o den prodloužila a dneska se prodal...promiò, ale já v tom nic nevidím

FC Alkoholicks
-
já myslim, že to má co dìlat s dnešní pokaženou simulací... ta byla pozdìji než 9.03, tudíž už od poslední nabídky ubìhlo 24 hodin...kofi wrote:a co se ti pøesnì nezdá?Pedrosa wrote: A ještì jedna zajímavost, prodával jsem hráèe, vèera v 9:03 jsem dostal nabídku, takže mìl ještì dneska být u mì a zítra se prodat, ale pøestup byl uskuteènìn bez mého pøièinìní dnes v 11:48 ???
vèera podal nabídku, lhùta se o den prodloužila a dneska se prodal...promiò, ale já v tom nic nevidím
-
taky bych øek, že kromì tý simulace v tom nic není...jen ten èasovej skluzkrup72 wrote:
já myslim, že to má co dìlat s dnešní pokaženou simulací... ta byla pozdìji než 9.03, tudíž už od poslední nabídky ubìhlo 24 hodin...
FC Alkoholicks
Chcete mi øíct, že když dneska dám nejvyšší nabídku na hráèe a už nikdo nepøihodí, tak zítra ráno až se vzbudím, tak ho budu mít??? Myslím, že takhle to nefunguje pøátelé nebo aspoò nefungovalo!!!kofi wrote:taky bych øek, že kromì tý simulace v tom nic není...jen ten èasovej skluzkrup72 wrote:
já myslim, že to má co dìlat s dnešní pokaženou simulací... ta byla pozdìji než 9.03, tudíž už od poslední nabídky ubìhlo 24 hodin...
EDIT: Aha, už jsem to pochopil 24 hodin. Ale kdyby ta simulace probìhla jak mìla, tak bych ho mìl dneska ještì v týmu..... No každopádnì mì ta opoždìná simulace pìknì rozhodila sandál