carei treaba cu accidentarile?????????

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
CONDLAUR
Team Manager

carei treaba cu accidentarile?????????

Post by CONDLAUR »

in patru zile am avut 6 accidentari acum am doar 4
de duminica o tine tot asha cu accidentari de antrenament si macar daca jucatorii nar avea rezistenta buna, dar au.
nui corect sezonul tine 63 zile si ai accidentat un player pe 10 zile astai culmea
sper cami luati mesul in serios ca dureaza prea mult vindecarea si din cauza asta unii ar putea pierde clasamentul
lastio mai moale cu accidentarile ca mau inebunit si nu numai pe mine si pe altii carei cunosc(fiindca nau cont pe forum mau rugat sa zic si despre ei)
sper la ceva remedieri :? ca am ramas masca :cry: cand am vazut cati sunt accidentati in echipa
mai sunt si altii in situatia mea???? :?: :!:
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

in primul rand... ai gresit topicul... in al doilea rand... noi nu raspundem de jucatorii tai accidentati. daca nu stii sa ii tii in forma sa nu fie obositi sau fara moral atunci se mai accidenteaza... am avut si eu perioade cand aveam cate 4 accidentati.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
uv_46
Member of the Soccer Project Association

Re: carei treaba cu accidentarile?????????

Post by uv_46 »

CONDLAUR wrote:in patru zile am avut 6 accidentari acum am doar 4
de duminica o tine tot asha cu accidentari de antrenament si macar daca jucatorii nar avea rezistenta buna, dar au.
nui corect sezonul tine 63 zile si ai accidentat un player pe 10 zile astai culmea
sper cami luati mesul in serios ca dureaza prea mult vindecarea si din cauza asta unii ar putea pierde clasamentul
lastio mai moale cu accidentarile ca mau inebunit si nu numai pe mine si pe altii carei cunosc(fiindca nau cont pe forum mau rugat sa zic si despre ei)
sper la ceva remedieri :? ca am ramas masca :cry: cand am vazut cati sunt accidentati in echipa
mai sunt si altii in situatia mea???? :?: :!:
pai si cam ce ti-ai dori tu sa se faca in acest sens? :?:
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

el vrea cumva sa se reduca accidentarile... jucatorii sa se accidenteze mai rar... dar stiu ca ei se accidenteaza daca nu au conditia buna si moral mare. nu cred ca se accidenteaza asa aiurea... au si ei un scop...
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
uv_46

Post by uv_46 »

gonzales wrote:el vrea cumva sa se reduca accidentarile... jucatorii sa se accidenteze mai rar... dar stiu ca ei se accidenteaza daca nu au conditia buna si moral mare. nu cred ca se accidenteaza asa aiurea... au si ei un scop...
eu am inteles ce vrea sa zica,dar vroiam sa vad ce ar zice el!nah acuma ai zis tu,nu-i nimik :wink:
kennyanu

Post by kennyanu »

schimbati doctorul
Revenit :)
uv_46

Post by uv_46 »

kennyanu wrote:schimbati doctorul
sau trimite-l la cursuri(daca nu e la 100%)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Situatia mea. Mi s-a intamplat in doua sezoane consecutive inainte de sfarsitul campionatului.
In timpul sezonului - o accidentare maxim 2.
Saptamana asta, deci cu 2 saptamani inainte de sfarsitul campionatului mi s-au accidentat 5 jucatori in 2 zile. Din care 3 titulari.
Tot sezonul nu am accidentari serioase. Acum 5 accidentari periculoase (5-10 zile). Asta ar putea sa ma faca sa pierd pozitia 3 in clasament.

Desi am schimbat shi doctorul, nu ma plang. Este totusi un joc despre fotbal. O data shii o data trebe sa se accidenteze.

Pun pariu CONDLAUR k in timpul sezonului nu ai avut prea multe accidentari.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

depinde mult si de fizioterapeut daca e la 100%. si de fitness!!! eu nu las la jucatorii mei sa ajunga fitnessul sub 85%, cat sa recupereze intr-o zi de pauza. hai, daca e meci super important sa zic ca joc unul cu fitness de 86-87 sa ajunga pe la 80 minim. altfel nu!
si totusi, si eu am acum 3 accidentati dintre care un CM pentru 10 zile :evil: dar asta e. zici ca nu e corect sa se accidenteze 10 zile din 63 cat are sezonul? lol. pai etoo care s-a accidentat pe 3 luni? adica aproape 1/3 din sezon? tu te plangi ca se accidenteaza pe 1/6 din sezon? ca sa nu zic ca sunt cazuri destule (vezi henrik larsson) care s-au accidentat pe mai mult de juma de an! asta e realitatea, asta-mi place la jocul asta, ca e real!!!
Deportivo_TSK
Assistant Manager

Post by Deportivo_TSK »

se accidenteaza jucatorii ptr ca au conditie slaba. daca vrei sa nu mai se accidenteze mai schimba jucatorii care joaca.poate sa aiba rezistenta de 100% cand joaca 3 meciuri pe zi se accidenteaza.cu cat conditia este mai mica cu atat se vor accidenta mai des si in meciuri si la antrenamente
RESPECT THALIA AND STEAUA BUCHAREST
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”