salut
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
salut
am si eu maine un joc in cupa amicala cu Nightmare FC si are acelasi stil de joc ca al meu 3-4-3 loveste si goneste,cum as putea sal bat sa folosesc acelasi stil de joc?malasort22ad
pai... il vei bate doar daca ai lotul mai bun decat al lui. uitate la jucatorii lui primii 11 cei mai buni si dupa aia la primii 11 cei mai buni jucatori ai tai. si vezi si tu daca ai putea sa-l bati.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

-
- Member of the Soccer Project Association
eu as merge pe 3-4-3 loveste si goneste.l-ai mai batut odata asa si poti sa il bati si acum.nu risca un 4-3-3 mingi lungi.mingi lungi merge pentru atac si aparare si iti lasa mijlocul descoperit...loc unde el sta mi bine ca tine.are CM mai buni ca tine si pentru a contrabalansa trebuie sa ai si tu 4 mijlocasi.eu iti recomand 3-4-3 loveste si goneste sau pase.daca joci cumva 4-3-3 in nici un caz mingi lungi...poate pase desi nu cred ca ai face fata mijlocului lui.acolo e punctul lui forte.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
-
nu am jucat niciodata stilul asta,dar daca as face-o vreodata as incerca mingi lungi daca as avea 3 mijlocasi care sa imi scoata 60 nota minim pentru a impulsiona si atacul putin prin stilul mingi lungi.Jupan[3l]u wrote:Am si eu o intrebare: pentru sistemul 5-3-2 ce tactica sa joc? Zid devensiv sau mingi lungi?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
-
asta ar fi optiunea mea.prin mingi lungi impulsionezi apararea si atacul.degeaba ai aparare 60 pe linie daca atacul tau e 12 si adversarul are 40 atac.Jupan[3l]u wrote:toti din echipa mea (titularii) scot peste 63, deci pot folosi mai bine Mingi Lungi, nu?
sistem 5-3-2
Pe sistem 5-3-2 este preferabil sa joci in permanenta zid defensiv. Obtii cele mai bune rezultate. Dar sistemul cel mai defensiv este 5-4-1. Dezavantaj - iti trebuie inca un cm bunicel care intotdeauna este mai scump decat un cf.
Cu echipa pe care o ai pe sistem 5-3-2 scoti in jur de 70 pe linia din spate cu moralul si conditia 100% in cazul in care vei juca cu agresivitate de 45-50. Atacul nu iti va sari pe linie de 22-23.
Cu echipa pe care o ai pe sistem 5-3-2 scoti in jur de 70 pe linia din spate cu moralul si conditia 100% in cazul in care vei juca cu agresivitate de 45-50. Atacul nu iti va sari pe linie de 22-23.
-
- Team Board Member
Re: salut
doar cu sptm'ul iti poti face o idee mai clara despre joc. chiar te ajuta foarte foarte mult, in cele mai multe cazuri da rezultate foarte bunemalasort26ad wrote:am si eu maine un joc in cupa amicala cu Nightmare FC si are acelasi stil de joc ca al meu 3-4-3 loveste si goneste,cum as putea sal bat sa folosesc acelasi stil de joc?malasort22ad
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol

S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
-
Re: sistem 5-3-2
de asta am intrebat, cu mine ai jucat acelasi sistem (5-3-2) si ai folosit Zid Devensiv iar eu Mingi Lungi, am sa raman tot la Mingi Lungi in continuaretiramitsu wrote:Pe sistem 5-3-2 este preferabil sa joci in permanenta zid defensiv. Obtii cele mai bune rezultate. Dar sistemul cel mai defensiv este 5-4-1. Dezavantaj - iti trebuie inca un cm bunicel care intotdeauna este mai scump decat un cf.

Back in SoccerProject 

-
daca vrei sa vezi un maestru in 5-3-2 analizeaza tactica lui sjarel care castiga divizia A cu un sistem 5-3-2 pentru a treia oara.Jupan[3l]u wrote:de asta am intrebat, cu mine ai jucat acelasi sistem (5-3-2) si ai folosit Zid Devensiv iar eu Mingi Lungi, am sa raman tot la Mingi Lungi in continuaretiramitsu wrote:Pe sistem 5-3-2 este preferabil sa joci in permanenta zid defensiv. Obtii cele mai bune rezultate. Dar sistemul cel mai defensiv este 5-4-1. Dezavantaj - iti trebuie inca un cm bunicel care intotdeauna este mai scump decat un cf.
-
Care putea castiga. Incredibil dar adevarat, sjarel a facut egal in ultimul meci si a ajuns pe locul 3 la un punct de primul loc si la egalitate cu al 2-lea.unicool wrote:daca vrei sa vezi un maestru in 5-3-2 analizeaza tactica lui sjarel care castiga divizia A cu un sistem 5-3-2 pentru a treia oara.Jupan[3l]u wrote:de asta am intrebat, cu mine ai jucat acelasi sistem (5-3-2) si ai folosit Zid Devensiv iar eu Mingi Lungi, am sa raman tot la Mingi Lungi in continuaretiramitsu wrote:Pe sistem 5-3-2 este preferabil sa joci in permanenta zid defensiv. Obtii cele mai bune rezultate. Dar sistemul cel mai defensiv este 5-4-1. Dezavantaj - iti trebuie inca un cm bunicel care intotdeauna este mai scump decat un cf.
Back in SoccerProject