salut

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
malasort26ad
Assistant Coach

salut

Post by malasort26ad »

am si eu maine un joc in cupa amicala cu Nightmare FC si are acelasi stil de joc ca al meu 3-4-3 loveste si goneste,cum as putea sal bat sa folosesc acelasi stil de joc?malasort22ad
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

pai... il vei bate doar daca ai lotul mai bun decat al lui. uitate la jucatorii lui primii 11 cei mai buni si dupa aia la primii 11 cei mai buni jucatori ai tai. si vezi si tu daca ai putea sa-l bati.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Daca crezi ca ai jucatori mai buni ca ai lui,sau macar te apropi de valoare titularilor lui poti folosi 4-3-3 ''mingi lungi''.Normal ar trebuii pe langa CB-ul tau titular sa mai ai unu apropiat lui ca valoare.
....poate Laura Andresan sa faca armata???
jar
Team Board Member

Post by jar »

Ca sa ai o idee mai clara, uita-te la ultimele 3-4 meciuri jucate in liga, atat la tine cat si la el, si vezi cam cat ati scos fiecare pe linii. In plus, foloseste si SPMT-ul sa-ti spuna care e formatia ta optima.
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

eu as merge pe 3-4-3 loveste si goneste.l-ai mai batut odata asa si poti sa il bati si acum.nu risca un 4-3-3 mingi lungi.mingi lungi merge pentru atac si aparare si iti lasa mijlocul descoperit...loc unde el sta mi bine ca tine.are CM mai buni ca tine si pentru a contrabalansa trebuie sa ai si tu 4 mijlocasi.eu iti recomand 3-4-3 loveste si goneste sau pase.daca joci cumva 4-3-3 in nici un caz mingi lungi...poate pase desi nu cred ca ai face fata mijlocului lui.acolo e punctul lui forte.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Am si eu o intrebare: pentru sistemul 5-3-2 ce tactica sa joc? Zid devensiv sau mingi lungi?
Back in SoccerProject :)
unicool

Post by unicool »

Jupan[3l]u wrote:Am si eu o intrebare: pentru sistemul 5-3-2 ce tactica sa joc? Zid devensiv sau mingi lungi?
nu am jucat niciodata stilul asta,dar daca as face-o vreodata as incerca mingi lungi daca as avea 3 mijlocasi care sa imi scoata 60 nota minim pentru a impulsiona si atacul putin prin stilul mingi lungi.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

toti din echipa mea (titularii) scot peste 63, deci pot folosi mai bine Mingi Lungi, nu?
unicool

Post by unicool »

Jupan[3l]u wrote:toti din echipa mea (titularii) scot peste 63, deci pot folosi mai bine Mingi Lungi, nu?
asta ar fi optiunea mea.prin mingi lungi impulsionezi apararea si atacul.degeaba ai aparare 60 pe linie daca atacul tau e 12 si adversarul are 40 atac.
tiramitsu
Coach

sistem 5-3-2

Post by tiramitsu »

Pe sistem 5-3-2 este preferabil sa joci in permanenta zid defensiv. Obtii cele mai bune rezultate. Dar sistemul cel mai defensiv este 5-4-1. Dezavantaj - iti trebuie inca un cm bunicel care intotdeauna este mai scump decat un cf.
Cu echipa pe care o ai pe sistem 5-3-2 scoti in jur de 70 pe linia din spate cu moralul si conditia 100% in cazul in care vei juca cu agresivitate de 45-50. Atacul nu iti va sari pe linie de 22-23.
bogdan_iasi
Team Board Member

Re: salut

Post by bogdan_iasi »

malasort26ad wrote:am si eu maine un joc in cupa amicala cu Nightmare FC si are acelasi stil de joc ca al meu 3-4-3 loveste si goneste,cum as putea sal bat sa folosesc acelasi stil de joc?malasort22ad
doar cu sptm'ul iti poti face o idee mai clara despre joc. chiar te ajuta foarte foarte mult, in cele mai multe cazuri da rezultate foarte bune
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
Jupan[3l]u

Re: sistem 5-3-2

Post by Jupan[3l]u »

tiramitsu wrote:Pe sistem 5-3-2 este preferabil sa joci in permanenta zid defensiv. Obtii cele mai bune rezultate. Dar sistemul cel mai defensiv este 5-4-1. Dezavantaj - iti trebuie inca un cm bunicel care intotdeauna este mai scump decat un cf.
Cu echipa pe care o ai pe sistem 5-3-2 scoti in jur de 70 pe linia din spate cu moralul si conditia 100% in cazul in care vei juca cu agresivitate de 45-50. Atacul nu iti va sari pe linie de 22-23.
de asta am intrebat, cu mine ai jucat acelasi sistem (5-3-2) si ai folosit Zid Devensiv iar eu Mingi Lungi, am sa raman tot la Mingi Lungi in continuare :lol:
unicool

Post by unicool »

Jupan[3l]u wrote:
tiramitsu wrote:Pe sistem 5-3-2 este preferabil sa joci in permanenta zid defensiv. Obtii cele mai bune rezultate. Dar sistemul cel mai defensiv este 5-4-1. Dezavantaj - iti trebuie inca un cm bunicel care intotdeauna este mai scump decat un cf.
de asta am intrebat, cu mine ai jucat acelasi sistem (5-3-2) si ai folosit Zid Devensiv iar eu Mingi Lungi, am sa raman tot la Mingi Lungi in continuare :lol:
daca vrei sa vezi un maestru in 5-3-2 analizeaza tactica lui sjarel care castiga divizia A cu un sistem 5-3-2 pentru a treia oara.
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

unicool wrote:
Jupan[3l]u wrote:
daca vrei sa vezi un maestru in 5-3-2 analizeaza tactica lui sjarel care castiga divizia A cu un sistem 5-3-2 pentru a treia oara.
Care putea castiga. Incredibil dar adevarat, sjarel a facut egal in ultimul meci si a ajuns pe locul 3 la un punct de primul loc si la egalitate cu al 2-lea.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”