Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
no jo no je to o štìstí hlavnì se snažit držet šéftrenéra na 100% a když fakt už nechodí tak vymìnit hoFifi.5 wrote:tak to je bonus už 2X mi pøišlel a nepøipojil se a kamarád má zakladní centrum a a tomu pøišel už 4 krát a to to hraje cca 3 mìsíce to je nepomìrfrankie_doparoma wrote:Realny fotbal je taky o stesti, vsechno na svete je o stesti...

dobrá rada až me nase..e tak ho vykopnuhappyna17 wrote:no jo no je to o štìstí hlavnì se snažit držet šéftrenéra na 100% a když fakt už nechodí tak vymìnit hoFifi.5 wrote:tak to je bonus už 2X mi pøišlel a nepøipojil se a kamarád má zakladní centrum a a tomu pøišel už 4 krát a to to hraje cca 3 mìsíce to je nepomìrfrankie_doparoma wrote:Realny fotbal je taky o stesti, vsechno na svete je o stesti...

hráèi
a chtìl bych se zeptat jak se tøeba pozná že danný hráè je tallent dyg pøeci když ho od nìkoho kupuju ...je mu tøeba 19 tak klidne mùže mít 70% a skoro všechno na maximum....tak to nijak nepoznám a nebo když mi pøíjde z centra mládeže.....tak to tedy vlastne poznám v spnt ale jinak asi ne co
-
Re: hráèi
dost može omoct skryta vlasntost èim vyšia tym je pravdp. že hráè bude starFifi.5 wrote:a chtìl bych se zeptat jak se tøeba pozná že danný hráè je tallent dyg pøeci když ho od nìkoho kupuju ...je mu tøeba 19 tak klidne mùže mít 70% a skoro všechno na maximum....tak to nijak nepoznám a nebo když mi pøíjde z centra mládeže.....tak to tedy vlastne poznám v spnt ale jinak asi ne co
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!

. 3 dlhé roky bez SP

Myslel jsem že hráè ze zakladního centra mládeže pøijde cca 1x za 2 mìsíce, ale tady ètu nìco jiného. Skuteènì je možné že by pøišly 4 hráèi za 3 mìsíce?Fifi.5 wrote:tak to je bonus už 2X mi pøišlel a nepøipojil se a kamarád má zakladní centrum a a tomu pøišel už 4 krát a to to hraje cca 3 mìsíce to je nepomìr
Záleží na kvalitì mlad.centra. Pøi nejlepším centru(hypermoderní) chodí 1x za 20dní.A. Wenger wrote:Myslel jsem že hráè ze zakladního centra mládeže pøijde cca 1x za 2 mìsíce, ale tady ètu nìco jiného. Skuteènì je možné že by pøišly 4 hráèi za 3 mìsíce?Fifi.5 wrote:tak to je bonus už 2X mi pøišlel a nepøipojil se a kamarád má zakladní centrum a a tomu pøišel už 4 krát a to to hraje cca 3 mìsíce to je nepomìr
Manager: Adam4 (FC Panters)
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
-
Na Socceru sice novej nejsem,ale chci se zeptat a dozvedet se nazory i jinejch lidi!Ted se mi skoro dtrenoval SW a uz dava vykony 67 a dle SPMT je pro me nejlepsi rozestaveni 5-4-1...coz je sice pekne,ale nechce se mi zas davat beton!A otazka tedy zni jestli si myslite,ze na tohle rozestaveni muze byt i taktika PRIHRAVKY vzhledem k 4clene zaloze docela solidni nebo proste BETON??To bude padat ale malo golu,co?
-
Hrej 5-4-1 útoènost 100 a stil tøeba pøihrávky....Lucius wrote:Na Socceru sice novej nejsem,ale chci se zeptat a dozvedet se nazory i jinejch lidi!Ted se mi skoro dtrenoval SW a uz dava vykony 67 a dle SPMT je pro me nejlepsi rozestaveni 5-4-1...coz je sice pekne,ale nechce se mi zas davat beton!A otazka tedy zni jestli si myslite,ze na tohle rozestaveni muze byt i taktika PRIHRAVKY vzhledem k 4clene zaloze docela solidni nebo proste BETON??To bude padat ale malo golu,co?
Je to úplnì jedno... dej si co chcceš.

-
http://www.soccerproject.com/speler_ove ... ?tid=18579
tenhle se ted registroval na SP. Nezdá se vám že dostal nìjak málo hráèù?
Sparta Prague - E11
Ted Spartička88 - H něco
Ted Spartička88 - H něco

cooo???? ja bych to reklamoval..Jumbo wrote:http://www.soccerproject.com/speler_ove ... ?tid=18579
-
-
http://www.soccerproject.com/team_detail.php?tid=21231
tento typo sa regol cezomna a tiež ma malo hráèov
tento typo sa regol cezomna a tiež ma malo hráèov

Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 dlhé roky bez SP

. 3 dlhé roky bez SP