CUCUIATU wrote:NU TE SUPARA Ka$mIR, DAR AS DORI daca se poate SA-TI SCHIMBI LOGO-UL TAU, ma deranjeaza, pe bune, pune o femeie ce dracu, sa ma uit la epilatii astia imi vine sa borasc. pune-l pe un site de virgine sau femei nesatisfacute, aici majoritatea is barbati complexati care nu arata nici pe departe asa,
HAI PA, un schilod
frate ce ai cu mine! mi-am pus poza cu mine! te deranjeaza?
hai ca imi pun si eu,dar te fac ,oricum ai putea sa o micsorezi putin?
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut. http://emilinho.wordpress.com/
CUCUIATU wrote:NU TE SUPARA Ka$mIR, DAR AS DORI daca se poate SA-TI SCHIMBI LOGO-UL TAU, ma deranjeaza, pe bune, pune o femeie ce dracu, sa ma uit la epilatii astia imi vine sa borasc. pune-l pe un site de virgine sau femei nesatisfacute, aici majoritatea is barbati complexati care nu arata nici pe departe asa,
HAI PA, un schilod
ok frate o micosrez! stiu ca sunteti invidiosi, ca voi nu aveti poza cu voi.
Railor!
Ka$mIR wrote:
ok frate o micosrez! stiu ca sunteti invidiosi, ca voi nu aveti poza cu voi.
Railor!
auzi daca o pun pe-a mea n-o sa MAI DESCHIZI situl in veci, o sa ai cosmaruri noaptea si o sa te lasi de soccerproject, asa ca ai grija ...
pune-ti prietena mai bine
hai pa si nu te supara....
Sezonul asta promovez in F si ma mai gandesc dak sa promovez si in E
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
eu vreau sa promovez in E de pe primul lok daca se poate ca si asha nu am nici o liga castigata pana acuma desi am mai promovat de 2 ori in E Cred ca sunt printre cei mai slabi manageri daca timp de mai mult de 2 ani nu am reusit mai nimik in jocul asta ,intradevar nici nu prea m-am ocupat de echipa