l-am batut. aveti mai jos link-ul de la meci pentru cei care sunt curiosi. dupa parerea mea, nu a jucat o tactica buna. 3-5-2. l-am anticipat ca asa va juca dar aia doi CM cu doar 60 i-au cam stricat treaba. plus ca eu cred ca trebuia sa joace passing la 3-5-2 ala si nu loveste si goneste. http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=192465
Si am vazut ca a si fost banat. 'ceapa lui de trisor. Cred ca sunt singurul roman ramas in turul 11 al cupei SP. si singurul de la F in jos.
la ultimul meci am scos 49 - 30 - 42 la 4-3-3 kick and rush la agresivitate 45. dar CM-ul titular imi era accidentat (nota 63-64) iar rezerva cu care am jucat a luat 59. si RF-ul cu care am jucat de asemenea era rezerva dar acolo difereta la nota e mai mica (1 punct)
Felicitari omule!!! esti cel mai tare roman, adica singurul care a ajuns in turul 11 al cupei Soccer Project!!!
am citit ce ai scris despre jucatorii trishori!!!
am facut si eu un raport cu un manager din liga mea si l-au banat, dar pe al doilea nu!
Poti sa te uiti peste profilul lui, la istorie sa vezi ca a trisat: sabinho, echipa United of Slovakia!!!
a cumparat un jucator de calitate 75% cu doar 50 de euro!!!!!!!!!!!!
poti sa-l raportezi si tu?
poate il baneaza
hai sa nu mai vorbim de astea cu banurile. scrie-mi pe privat daca vrei. ca cica nu e tocmai indicat sa le dam idei la oameni.
cat despre cupa ... a fost si noroc in unele cazuri precum spuneam, am fost subestimat. din pacate nu vad ce m-ar mai putea ajuta luni. dar na, e bine si pana aci